Şimdi Ara

Aion F2P NERTHUS/NEXUS Server DH Asmodian Legion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 3 Ocak 2021; 21:52:39 >

• Karakter ismi: Argyle
    Sınıf: Sorcerer ( Büyük İhtimal)
    Private oynamistim 30 lvle kdar.
    Legion önerisi: OttomanEmpire
  • Anket açma sistemi kapalı Aion forumlarında, bu yüzden attığınız mesajlarda daha önceden tavsiye edilmiş olup beğendiğiniz bir legion ismi varsa belirtin lütfen.
  • Hayırlı olsun diyim.
    Legion ismi DH Asmodian koy gitsin bir öneri
  • isim öneri ElyosMayCry asmo tarafındayım templar kasıcam her türlü tanklarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenmouse -- 29 Şubat 2012; 1:30:23 >
  • Öncelikle böyle bir oluşum içinde bulunmak isterim. Sonuçta türklerin bir arada birşeyler yapması ve bölünmeden organize oluşumlar içine girmesi Aion gibi bir ekip oyunu için önemli bir unsur.
    Diğer sorulara gelirsek; Karakter ismi henüz belli değil, 2 yıllık assassin tecrübemden sonra yeni serverda cleric oynamaya karar verdim. İsim önerme kısmı bana göre değil o işlerde pek iyi değilim
  • karakter ismi Adra
    oyunda yeniyim ama rift wow tecrubelerim var oyun hakkindaetraftan bilgi sahibi olmaya calisiyorum zamanla ogrenirim kimse dogustan bir seyleri bilmiyo sonucta sinif ne olAcak belli degil su an
    herkeze basarilar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isim olarak Abstract açmayı düşünüyorum (tabi benden önce kapmazlar ise)
    orjinal server ve private serverlar dahil 2-3 yıldır oynuyorum
    ırk olarak asmo Class olarak chanter düşünüyorum
    legion ismi olarak önerim: Those Crazy Turks (Şu çılgın türkler)
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar

Server açılana kadar isim bulmamız çok zor olacak sanırım, herkes farklı bir öneride bulunuyor
  • aion eu cbt den beri oyunu oynuyorum.1 yıl aktif oynadıktan sonra bırakmıştım oyunu ama şimdi tekrar oynamak istiyorum.sorc yada gladi oynamayı düşünüyorum.isme henüz karar vermedim server bir gelsin kolay iş :) ben cemaat ismini beğendim türk olduğumuzu belli etmenin bence en güzel yolu tr eklentisi yapma gereği yok bence :) oyunda görüşmek üzere
  • Karakter ismi: Gizli şuanlık ;)
    Sınıf: Assassin belki değişir.
    Deneyimim yok ilk defa Aiona başlayacagım :)
    Legion önerisi: Destiny, Brothers , Heroes sevdiğim clan isimleridir :)
  • Nasıl bir oyundur bu arkadaşlar ? Ben de online oyun arayışlarındayım. İyi ise hoş ise ben de katılabilirim kabul ederseniz.
  • cemeat banada eğlenceli geldi olabilir aslında
  • legion dombra olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardapa -- 29 Şubat 2012; 1:41:50 >
  • Aion online Gameplay yaz youtubeye izle kardeşim..
  • Açıkça sölemek gerekirse Cemaat ismini ben pek begenmedim şu siyaset olaylarından dolayı

Anket yapabilseydik güzel olcaktı..
  • Karakter ismi : stemrel
    Sınıf olarak : Gladiator
    Aion ilk açıldığında trial denemiştim uzun süre oldu hatırlamıyorum birşey.
    Legion için DH REPUBLIC :D
    Kolay gelsin..
  • legion isim önerim Ely My Cry perento serverında da aynı legiondaydım :D lvl 55 sin kasmıştım serverda ilk eternal silahı +15 yapan benim :D flarestorm dagger +15 :D
    55lvl eternal full seti takıları yapıp karakteri satmıştım :D (1200 usd)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstract

Açıkça sölemek gerekirse Cemaat ismini ben pek begenmedim şu siyaset olaylarından dolayı

İşin eğlencesindeyiz hocam biz Maksat geyik olsun, eğlenceli bir isim bence. Bakalım diğer arkadaşların tavsiyeleri neler olacak.

Bu arada Ely May Cry legion ismi olmaz arkadaşlar Bildiğim kadarıyla o isimde bir legion zaten kurulacak, aynı zamanda özgün bir isimde değil bizim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 29 Şubat 2012; 1:45:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: Abstract

Açıkça sölemek gerekirse Cemaat ismini ben pek begenmedim şu siyaset olaylarından dolayı

İşin eğlencesindeyiz hocam biz Maksat geyik olsun, eğlenceli bir isim bence. Bakalım diğer arkadaşların tavsiyeleri neler olacak.

o kadar da komik duruma düşmeyelim gelmem o isime :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.