Şimdi Ara

Aion F2P NERTHUS/NEXUS Server DH Asmodian Legion (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar kotu bi isim daha olamaz herhalde bari bi anket yapılsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

bu kadar kotu bi isim daha olamaz herhalde bari bi anket yapılsaydı

Oyun içerisinde oylama yaptık zaten, çoğunluk cemaat istemesine rağmen 2-3 arkadaş kesinlikle karşı çıktı ve işleri iyice karıştırdı. Sonuçta onlar başka legion kurmaya karar verdiler ismi beğenmeyip. Hayırlısı olsun... İsim hakkında sorunu olmayan yaklaşık 30 arkadaşla birlikte oyundayız biz
  • Ben ve bazı arkadaşlar Cemaat ismini beğenmedik Batu arkadaşımıza durumu söylesekte illah cemaat isminde direndiler ve açtılar. Bizde legiondan ayrılmak zorunda kaldık. Bu ayrılan arkadaşlarla birlikte FenomeN adında legion kurduk. Gelmek istiyenler oyunda pm atsın yada buraya cevap olarak nicklerini yazsınlar invite yollayalım

iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 29 Şubat 2012; 17:45:50 >
  • Naptinizya topu topu 40 kisi olcaksiniz buradan..Ortak bi isim olsaydi yani kimse kirilmasin..Basta bole sadece legion ismi icin ayriliklar olduysa sonradan ins daha kotuleri cikmaz..Takmayin isimlere koyun baska bi isim herkezin gonlu olsun hem kimse illa cemaat olsun demez herhalde:) Diyenlerede bi legion daha acin ismini fethullahcilar filan kurarlar:P
  • Ne zaman isimde karar verdiniz bari yabancı olsa daha iyi olurmuş gibi geldi bana neyse ben yanlız kurt misalı kasıyorum lvl 20 üstü oldu nick Aizen bir yoklarım sizide.

Ts varsa verin gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Ne zaman isimde karar verdiniz bari yabancı olsa daha iyi olurmuş gibi geldi bana neyse ben yanlız kurt misalı kasıyorum lvl 20 üstü oldu nick Aizen bir yoklarım sizide.

Ts varsa verin gelirim.

Ben FenomeN legion'u için ts kurmayı düşünüyorum.. Datacenter'da çalıştığım için Statik IP, Sunucu vs.. problem değil. Ama henüz fırsatım olmadı. Daha öncede açıkcası TS kurmadım eğer biliyorsan yardımlarınla birlikte kurabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 29 Şubat 2012; 18:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Ne zaman isimde karar verdiniz bari yabancı olsa daha iyi olurmuş gibi geldi bana neyse ben yanlız kurt misalı kasıyorum lvl 20 üstü oldu nick Aizen bir yoklarım sizide.

Ts varsa verin gelirim.

Sorcerer'mı açtın Hakan abi?

Valla yabancı isimde olabilirdi ama sonuçta yabancılarla bir işimiz yok bizim bu oyunda. Oyuncu kitleside eski aion gibi kaliteli değil artık, bu durumda ha yabancı yapmışız ya Türkçe isim yapmışız. Biz işin eğlencesindeyiz

@ItalianJakabo

Evet hocam, fetocular diye legion kurup oyun içinde ayin falan yapıcaz, milleti yemyeşil yolumuzda ibadete zorlayacağız. Tek amacımız bu, sırf bu yüzden legion ismi Cemaat seçtik zaten Yarın pilavlı günümüzde var bekleriz, makbulelerde olacak...

• oo Senlik var desene guzel guzel
  • Oyundaki ismim Leonard invite felan atarsanız sevinirim. Hangi legion olursa kabulümdür, isme takılmam :)
  • Bari ottoman fln yapsaydınız :) Tartısmak yerıne ortak bır ısım bulsaydınız keske :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 29 Şubat 2012; 19:39:02 >
  • Clan kuruldu,bayağı muhabet iyi *-*
    Can kim yanlız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-GaaRa

Bari ottoman fln yapsaydınız :) Tartısmak yerıne ortak bır ısım bulsaydınız keske :)

Turks ve Ottoman isimlerini düşündük ancak P2P serverlarda bile bu isimlerle çok taciz ediliyordu Türk oyuncular. Birde metin2'ci ergenlerin oyuna doluşmasıyla tadımız kaçardı. Troll'ün teki gelecek ---- TURKS diye whisp atacak legion ismini görünce sonra herkesin sinirleri bozulacak boşu boşuna. Bu yüzden tercih etmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Bari ottoman fln yapsaydınız :) Tartısmak yerıne ortak bır ısım bulsaydınız keske :)

Turks ve Ottoman isimlerini düşündük ancak P2P serverlarda bile bu isimlerle çok taciz ediliyordu Türk oyuncular. Birde metin2'ci ergenlerin oyuna doluşmasıyla tadımız kaçardı. Troll'ün teki gelecek ---- TURKS diye whisp atacak legion ismini görünce sonra herkesin sinirleri bozulacak boşu boşuna. Bu yüzden tercih etmedik.

Batu legion kurulurken cemaat için oylanma yapildi 3-4 kişi istedi ve ben dahil 3-4 kişi ise istemedi.. Koskoca Türk dilinde başka isim yokmuş gibi Cemaat'i direttin üstüne üstelik Beğenmeyenler Çıkar gider dedin. ki üstelik bu legion kuralim birlikte olalim istiyenlerden biriydim.. iyi kurdun Cemaat legionunu Şimdi türkler arasında ayrım olmadı mı? Keşke Ottoman yada Turklu birşeyler koyulsaydıda.. Elin yabancıları düşman olsaydı.. Böle türkler arasında ikilem olmasaydı.. Hiç sağa sola çarptılmayacak o kadar kelime varken böle bir isim seçilmesi gerçekten komik bir trajedi oldu Neyse Türklüğümüzü yine belli ettik oyunlarda bile birlik olamayacağımızı anlamış olduk.. Hem cemaat hemde FenomeN legionu hayirli ugurlu olsun..

• Yuh be oyuna girmiyor full falan bilmem ne diyor knayt oldu iyice :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstract

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Batu legion kurulurken cemaat için oylanma yapildi 3-4 kişi istedi ve ben dahil 3-4 kişi ise istemedi.. Koskoca Türk dilinde başka isim yokmuş gibi Cemaat'i direttin üstüne üstelik Beğenmeyenler Çıkar gider dedin. ki üstelik bu legion kuralim birlikte olalim istiyenlerden biriydim.. iyi kurdun Cemaat legionunu Şimdi türkler arasında ayrım olmadı mı? Keşke Ottoman yada Turklu birşeyler koyulsaydıda.. Elin yabancıları düşman olsaydı.. Böle türkler arasında ikilem olmasaydı.. Hiç sağa sola çarptılmayacak o kadar kelime varken böle bir isim seçilmesi gerçekten komik bir trajedi oldu Neyse Türklüğümüzü yine belli ettik oyunlarda bile birlik olamayacağımızı anlamış olduk.. Hem cemaat hemde FenomeN legionu hayirli ugurlu olsun..

Hocam konuyu burda biraz çarptırdın açıkçası Ben isim falan diretmedim onu baştan söyleyeyim. Beğenmeyen çıkar gider diyecek kadarda yüksek egolu bir insan olmadığımı bu forumda beni bilenler bilir. Ufacık bir isim için bu kadar yaygara kopmasının tek sebebi 3 kişi oldu. Nitekim o 3 kişide legion'dan ayrıldı, hatta sen legiondan çıkmadan önce ben sana "friend ekle, birlikte grup kuralım legionlar farklı olsada, ayrılık olmasın" dedim cevap bile vermeden leave yaptın. Şu an legionda bulunan 8-9 kişi Cemaat ismini destekliyor. Kalanlarsa isim için değil birlik için legionda olan kişiler zaten Öyle olmasaydı onlarda sizler gibi çıkar başka legion kurardı.

Uzun lafın kısası konuyu uzatmanın manası yok. Ortada bir kavga, tartışma, küslük yokken az önce yaptığınız gibi gelipte benim mesajlarıma alıntı yapıp hede hödö derseniz olaylar başka boyutlara taşınır, hiç kimse mutlu olmaz. Senden ricam konuyu karşılıklı olarak kapatmamız ve oyunda birlikte yabancılara karşı mücadele etmemiz .

• Arkadaşlar şu an aldığım bir kararla 1 adet veteran hesaba içinde olan char falan çok önemli değil hatta hiç olmasa daha iyi olur battlefield 3 veriyorum.isteyen olursa yanında bir de bc2 ve modern warfare 2 verebilirim.
  • oyundaki 30 kisi ile oylama yapilmasi da harikaymis ha.
    forumda 1000 kisiyle acik acik yapilacak bir anketle daha hos olurdu sanki.
    resmen birkac kisi bu isme karar vermis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

oyundaki 30 kisi ile oylama yapilmasi da harikaymis ha.
    forumda 1000 kisiyle acik acik yapilacak bir anketle daha hos olurdu sanki.
    resmen birkac kisi bu isme karar vermis

Her şeyi çok iyi biliyorsunu farkındayım ama forumda anket özelliği yok Aion forumlarında. Eğer anket yapacak ortamımız olsaydı bile zamanımız yoktu zaten. Hemen hemen herkes 20 level olmaya yaklaştı oyunda, 20+ levellarda AP point gelmeye başlar ve legion sıralamada yükselmeye başlar. Biz isim karar verecez derken 2-3 gün harcayıp sıralamada geri düşmek istemedik. Biz legion ismi için kurmadık legion'u, legion ismine bu kadar önem veriyorsan buyur bir sürü havalı isme sahip yabancı legionlar var.
  • Zaten Turk legionlarinda bu ayrimci durum devam ettigi surece girmeyi dusunmuyorum. 2-3 gun sonra bile acilsa en fazla 10-15k ap fark olurdu bu da denizde kum tanesi sayilir
  • nerthus fullmüş be arkadaş giremiyorum çıkın biriniz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.