Şimdi Ara

Aion F2P NERTHUS/NEXUS Server DH Asmodian Legion (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Legion'umuz 30 kişi ile yoluna devam ediyor
  • arkadaşlar biz de 2 arkadaş başlıyoruz da bende server nerthus (ger) gösteriyo arkadaşta nexus (ENG) gösteriyor aynı server mı bu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

arkadaşlar biz de 2 arkadaş başlıyoruz da bende server nerthus (ger) gösteriyo arkadaşta nexus (ENG) gösteriyor aynı server mı bu yani

Aynı server

Server adını nerthus olarak görenler aion dosyasında L10N klasörünü silip baştan patchletirse (1gb falan klasör) sorun düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

arkadaşlar biz de 2 arkadaş başlıyoruz da bende server nerthus (ger) gösteriyo arkadaşta nexus (ENG) gösteriyor aynı server mı bu yani

Aynı server

Server adını nerthus olarak görenler aion dosyasında L10N klasörünü silip baştan patchletirse (1gb falan klasör) sorun düzelir.

gördüm kardeş konunun başında da arkadaş belirmiş zaten okumadan yorum yaptık ksra bkmayın nese nexus nerthus işte bende car açtım nick : Ocu görüşelim oyundan :) iyi oyunlar

• fakat L1ON dosyası nerde :))
    Edit: tamam onuda buldum şuan %85 ten devam ediyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ombreee -- 1 Mart 2012; 3:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Neyse bende size ufak bi video göndereyim :) Neşelenin , sizin için kestim videoyu devamını yorumlara göre gönderirim.

1080p önerilen çözünülürlüktür.

Videonun devamını yorumlara gönderirim ne demek ya, + rep , klavyene ve emeğine sağlık gibi yorumlar mı istiyon hocam ? paylaş işte neyin derdindesin

• Gün itibariyle Legion'umuz sıralamada 25. sırada ve sanırım ilk 50deki tek Türk legion'uyuz. Aslında daha yukarılarda olmayı bekliyordum ama no-life yabancı oyuncu sayısı beklediğimden çok çıktı Neyse elbet onlarda uyuyacak
  • quote:

Gün itibariyle Legion'umuz sıralamada 25. sırada ve sanırım ilk 50deki tek Türk legion'uyuz. Aslında daha yukarılarda olmayı bekliyordum ama no-life yabancı oyuncu sayısı beklediğimden çok çıktı Neyse elbet onlarda uyuyacak

Legionunuzdaki oyuncuların amacı belli bir yere kadar gelip oyuna para yatırıp devam etmek mi yoksa para yatırmadan devam edilebilinir mi oyuna? Ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Gün itibariyle Legion'umuz sıralamada 25. sırada ve sanırım ilk 50deki tek Türk legion'uyuz. Aslında daha yukarılarda olmayı bekliyordum ama no-life yabancı oyuncu sayısı beklediğimden çok çıktı Neyse elbet onlarda uyuyacak

Legionunuzdaki oyuncuların amacı belli bir yere kadar gelip oyuna para yatırıp devam etmek mi yoksa para yatırmadan devam edilebilinir mi oyuna? Ne düşünüyorsunuz?

50 level olana kadar ücretsiz oynamak mümkün oyunu. Bu levela kadar tek sorun ticaret ve toplama. Kısacası craft yapmak mümkün değil. Onun dışında oyun kalitesini çok fazla etkileyen bir şey yok. Ancak end-game ulaşmak için gold paket neredeyse mecburi. Legion'umuzda büyük bir çoğunluk gold pack alacaktır muhtemelen, hiç konuşmadık açıkçası bu konuyu

• Oyuna girebilmek için 20 dk bekliyoruz helal olsun gamerforge alkışlar sana...
  • Bende başladım gladiator kasacağım. Sınav nedeniyle günde 1 2 saat ancak online olurum :) Oda aralıklarla quest yapıp çıkarım .
    O yüzden başvuruda bulunmuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

Oyuna girebilmek için 20 dk bekliyoruz helal olsun gamerforge alkışlar sana...

1 Saat bekleyende var
  • Nick: Anka

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Neyse bende size ufak bi video göndereyim :) Neşelenin , sizin için kestim videoyu devamını yorumlara göre gönderirim.

1080p önerilen çözünülürlüktür.

Videonun devamını yorumlara gönderirim ne demek ya, + rep , klavyene ve emeğine sağlık gibi yorumlar mı istiyon hocam ? paylaş işte neyin derdindesin

Hehe :)) Yenilerini çekeyim en iyisi :)

• Batu ben Emrah kardesım ZeeM TNT den sen bakyıorumda forumlara bende doneyım dıyorum nexus a gırcem nıckım Warning

ıhtıyac varsa bılıyorsun clerıc yok dersen sorc acarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Batu ben Emrah kardesım ZeeM TNT den sen bakyıorumda forumlara bende doneyım dıyorum nexus a gırcem nıckım Warning

ıhtıyac varsa bılıyorsun clerıc yok dersen sorc acarım..

Hoşgeldin, bekliyoruz senide Cleric çok iyi olurdu valla, serverda cleric yok
  • Galıba hakanım orda :D ıyı bakalım da yıne asmodıan mıyız :) bıraz renklı hayata gecseydık elyo acmıstım ben :(
  • bu server sifirdan mi acildi yani herkez 0 dan mi basliyor yada onceden charlari olan arkadaslar max lvl felan mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Galıba hakanım orda :D ıyı bakalım da yıne asmodıan mıyız :) bıraz renklı hayata gecseydık elyo acmıstım ben :(

Asmodian tabiki Hakan abiyle ts'deyiz bekliyoruz
  • TS nedir bende geleyim :) sadece TS a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 1 Mart 2012; 23:06:23 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.