Hayır sitesinden indireceksin ve bu da 1 gününü alabilecek .)
yok o kadar sürmez 1.2 mb ile indiriyorum :) sabaha kadar iner.
Bende 6 buçuk gibi indirdim uptade etmeye başladı şuan %38... 1 e kadar iner diye tahmin ediyorum bakalım..
Hep free mi kalacak oyun? umarım değişmez.
nexus tek yeni server mi ?
merhaba ben hesabımı transfer ettim bugun freetoplay sitesinede login olabiliyorum fakat oyuna girdigim zaman bana until your has been confirmed with your real name you cannot use aion service boyle bir mesaj verıyor ve oyuna gıremıyorum ne yapmam lazım bılen varmı acaba.
gelde sakin ol:) oyunu uptade ederken %45de internet kesildi.. Neyse tekrar başlattım %45 geldi ama şuanda sadece upload yapıyor indirmiyor uptadeleri
Varmı Elyo tarafında legion kuran veya oynayan oyun içinden bulalım birbirimizi
8gb indi kaldı 9 gb :)
Yeni hesap alan arkadaşlar siteye giriş yapabiliyorlar mı ?
oyun gerçekten bayağı kalabalık. bi kaç güne sakinleşir sistemde oturur yerine. olur böle aksilikler.
10gb indi. 7 gb kaldı. oyunu hiç oynamadım nasıl görüntüler falan?
Sanırım forumdaşlarım çoğunlukla asmo tarafında, neden elyos seçilmiyor? Ben şahsen bu tarz oyunlarda "karanlık,siyah,yeraltı,kırmızı"lı taraf yerine "aydınlık,beyaz,gökyüzü,mavi" tarafı seçerim. Ne bileyim oyunu oynarken, görevleri falan yaparkan ekranda karanlık,yeraltı görüntülerü varsa oyunu sürekli ve severek oynayamam. Tabi ki tercih meselesi, bu arada aion oynunu ilk kez oynayacağım ve şuanda hala indiriliyor. Daha önce enson rappelz diye bi oyun oynamıştım bu tarzda, umarım fazla yabancılık çekmem. Herkese iyi oyunlar.
Asmo tarafı da gayet aydınlık bir sıkıntı yok :)
ya bende server listesinde nerthus(GER) serveri var nexus(ENG) yok . arkadaşta nerthus yok nexus var 2 miz bir serverda başlayamadık acil yardım lütfen
bende elyosda kimseyi görmedim bi the turk guildi var o kadar bide miilletin niye minicik karakter actıgını gecte olsa anladım sanırım tıklanmasını felan zorlaştırmak için ama tab var??
quote:
Orijinalden alıntı: ombreee
ya bende server listesinde nerthus(GER) serveri var nexus(ENG) yok . arkadaşta nerthus yok nexus var 2 miz bir serverda başlayamadık acil yardım lütfen
Bendede oldu aynı sorun Program Files da Gameforge4D diye bir klasör var onun içinde "l10n" diye bir klasör var o klasörü silin. Sonra oyunu tekrar açın o tekrar bir update yapıcak ondan sonra girebilirsin Nexusa
quote:
Orijinalden alıntı: GOLDFALCON
bende elyosda kimseyi görmedim bi the turk guildi var o kadar bide miilletin niye minicik karakter actıgını gecte olsa anladım sanırım tıklanmasını felan zorlaştırmak için ama tab var??
Ufak karekter açmak tamamen zevk, karşı ırktan görünüşü standart bütün karekterlerin.
yani ufak karakter zevk işi :) minyon tip felan daha sevimli duruyor bayan karakterlerde. diğer turlü kocaman coook hantal oluyor ve sanki yavaş koşuyor gibi geliyor insan. biraz psikolojik sanırım. * ben elyo oynarım arkadaşlar oyunu indirir isem 2 yıl kadar elyo harita oynadım.asmo ile ilgili hiç bi fikrim yok diyebilirim :) gerçi günlük 2-3 saatten fazla da oynayamam. maksat biraz kafa dağılsın. indirdiğimde buradan nick i söylerim denk geldikce bildigim kadar yardımcı olurum arkadaşlara.
quote:
Orijinalden alıntı: frkgrbt
yani ufak karakter zevk işi :) minyon tip felan daha sevimli duruyor bayan karakterlerde. diğer turlü kocaman coook hantal oluyor ve sanki yavaş koşuyor gibi geliyor insan. biraz psikolojik sanırım. * ben elyo oynarım arkadaşlar oyunu indirir isem 2 yıl kadar elyo harita oynadım.asmo ile ilgili hiç bi fikrim yok diyebilirim :) gerçi günlük 2-3 saatten fazla da oynayamam. maksat biraz kafa dağılsın. indirdiğimde buradan nick i söylerim denk geldikce bildigim kadar yardımcı olurum arkadaşlara.
Büyük karakter de de adımı büyük attığın için adım sayısı az oluyor ondan yavaş gidiyor oluyor onun için bende küçük yaptım karakteri daha hızlı yürüyor hissi veriyor :)
download hızım dun gece 600kb/sn lerde iken son 2*3 saattir download hızım 3.2kb/sn lerde geziyor.... bu oyunun **** yada wupload vb... direk linkleri varmı? tşkler
cannot connect the authorization server diyor windosa geri dönüyor oyuna giremiyorum sebebini bilen varmı arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: WALTHER PPK
cannot connect the authorization server diyor windosa geri dönüyor oyuna giremiyorum sebebini bilen varmı arkadaşlar.
üyeliğiniz active olmamış olabilir. yada server kapalıdır. bilmiyorum kesin olarak.