Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
0
Favori
32.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda son durum nedir, ortam nasıl ve ilk izlenimleriniz nelerdir, gameforge yi kötülemek dışında?
    şuan işlerim yüzünden oynayamıyorum, 2 hafta sonra hardcore olarak oynamayı düşünüyorum.
  • oyunu yeni gördüm ve indirmeğe başladım türkler nexustamı? ve sizlerle birlikte oynamak için ırk seçme olayı varsa hanqisini seçmelyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoiNMeOrDiE

oyunu yeni gördüm ve indirmeğe başladım türkler nexustamı? ve sizlerle birlikte oynamak için ırk seçme olayı varsa hanqisini seçmelyim?

Kolay gelsin bir haftada iner artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

quote:

oyunu yeni gördüm ve indirmeğe başladım türkler nexustamı? ve sizlerle birlikte oynamak için ırk seçme olayı varsa hanqisini seçmelyim?

Kolay gelsin bir haftada iner artık

oha kaç gb toplamda ?
  • Oyun 5 gündür iniyor daha bitmedi :)
  • oyunu nerden indiriyorsunuz?
  • Gameforce update yaparken fark ettin torrent tabanlı indirme yapiyor hani NcSoft gibi değil ama size bir taktik vereyim.

NcSoft Luncher americaya ayarlayın.(File>>setting>>>Advenced)

sonra oradan oyunu kurun .(500-600) civarı bi arasında indirme yapması gerek.Amerika olduğu için.

sonra bu oyunu kopyalayıp gameforce luncher kurulumu yaptiği yere(gameforce luncer durdurarak) yapiştirın.

oyun dosyalarının içinde bulunan L10 dosyaını silip.Gameforce tan check file dedinizmi dil update yapar. Bole yapibca olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 3 Mart 2012; 14:23:21 >
  • ben gameforge gamelunchdan indiriyorum 800-1.7mb-400 arasında geziyor bide video izliyorum netten buna rağmen 1-2 saat oldu 5.5gb indir %30 bitti gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

oyunda son durum nedir, ortam nasıl ve ilk izlenimleriniz nelerdir, gameforge yi kötülemek dışında?
    şuan işlerim yüzünden oynayamıyorum, 2 hafta sonra hardcore olarak oynamayı düşünüyorum.

Oyunu tanımlamak gerekirse şu kısa cümle herşeyi özetler;

Bugları giderilmiş private server.
  • quote:

ben gameforge gamelunchdan indiriyorum 800-1.7mb-400 arasında geziyor bide video izliyorum netten buna rağmen 1-2 saat oldu 5.5gb indir %30 bitti gösteriyor

Hocam sende farklı olan birşey mi var . Eğer öyle ise banada bahsedermisin. En yüksek 54 kb's ileindiriyorum
  • quote:

ben gameforge gamelunchdan indiriyorum 800-1.7mb-400 arasında geziyor bide video izliyorum netten buna rağmen 1-2 saat oldu 5.5gb indir %30 bitti gösteriyor

Hocam sende farklı olan birşey mi var . Eğer öyle ise banada bahsedermisin. En yüksek 54 kb's ileindiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

quote:

bilmiyom ki kardeşim bu msj attıktan 20dk sonra benimde hız düştü şuan 1.2mb 850kb 440kb hatta bazen 44kb bile düşüyor anlık değişmeler oluyor indirmede herhalde sorun hatta yayınladıkları bi türlü hız sabitlenmiyor 8saatte bitcek şey sayelerinde 12-14 saatte bitcek gibi .s
     Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart]
    fotoda gözüktüğü gibi

http://b1203.hizliresim.com/v/3/36km4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evapsie -- 3 Mart 2012; 19:21:53 >

• arkadaşlar beta da oynarken bir sorun yoktu bende. fakat beta bittikten sonra malum server çok kalabalık oldu ve sıra beklemeye başladık. starter oynuyorum bu arada. duruma göre gold olabilirim. yalnız sıra bekleme ekranında bir süre bekledikten sonra oyun kapanıyor. yapmadığım kalmadı. hatta format bile attım. oyunu tekrar kurdum. durum hala aynı. dns değiştirdim gene aynı. işin garip tarafı laptopumda da oyun kurulu orda sıra beklerken geri atmıyor. sıra gelene kadar bekliyor oyun. sorun olan makinamda virüs programıda yoktu. onada sebeb bağlıyamadım. ne iştir anlamadım. oyunun forumunda biri bu konuyu yazmış fakat doğru bir cevap alamamış.
  • 3. gün bugün daha %30 dayım. İnicek gibi değil wallahi
  • açıkcası ben yıldım arkadaşm valla... bu oyunu indirmek yuklemek bu kadar yük olmamıştı.. hemde hiç. GF launcher tam bir bela.. 0kb ile 1.2mb arasında surekli değişiyor :S iniyor inmiyor ne yaptıgı bellisiz vallahi. sakarya içinden felan oyunu oynayan varsa bi görüşelim yahu.. sizden alıyım bari :S yoksa bu bitmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbc

arkadaşlar beta da oynarken bir sorun yoktu bende. fakat beta bittikten sonra malum server çok kalabalık oldu ve sıra beklemeye başladık. starter oynuyorum bu arada. duruma göre gold olabilirim. yalnız sıra bekleme ekranında bir süre bekledikten sonra oyun kapanıyor. yapmadığım kalmadı. hatta format bile attım. oyunu tekrar kurdum. durum hala aynı. dns değiştirdim gene aynı. işin garip tarafı laptopumda da oyun kurulu orda sıra beklerken geri atmıyor. sıra gelene kadar bekliyor oyun. sorun olan makinamda virüs programıda yoktu. onada sebeb bağlıyamadım. ne iştir anlamadım. oyunun forumunda biri bu konuyu yazmış fakat doğru bir cevap alamamış.

Bu sorun benide bezdirdi, böyle devam ederse oynanmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

oyunda son durum nedir, ortam nasıl ve ilk izlenimleriniz nelerdir, gameforge yi kötülemek dışında?

Oyunu tanımlamak gerekirse şu kısa cümle herşeyi özetler;

Bugları giderilmiş private server.

güzel cevap olmus umarım bug yoktur :) kusura bakma 4Revenge dostum ama GF yi kotulemeden duramıyrum... illallah ettim su download olayından. bunun dışında site vs aşırı basit geldi bana... tabi oyuna giremedigim için oyun içi birsey diyemiyorum
  • indiremedik diyip duruyonuz peki niye Ncsoft dan hızlıca indirip hazirlamiyorsunuz?

Gameforce gibi ağir inmiyor orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

indiremedik diyip duruyonuz peki niye Ncsoft dan hızlıca indirip hazirlamiyorsunuz?

Gameforce gibi ağir inmiyor orda

%30 inmişken Ncsoft tan indirirsem bir sıkıntı olrmu ?
  • valla oyunun kurulması illallah ettirdi. şimdide sıraya alıp geri atıyor. kaç gündür chara girip kasamadım. bu sıra olayı gold veya veteran üyelerde varmı acaba.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.