Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
32.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Futuré

Arkadaşlar girmemiz gereken server hangisi her ağızdan birşey çıkıyor. Nexus mu ?

arkadşa katılıyorum ... nexus eng sunucusu sanırım ping sıkıntısı olmaz mı :
  • Launcherı acamıyorum ki hata veriyor ? :/
  • Güzel bir oyuna benziyo başlayabilirim.
  • Oyunu yeniden indirmek zorundamıyız ? Eski yüklü oyun üzerine patch yapamıyor muyuz ? Launcher yok galiba ?

Aylardır girmediğim bir karakterim vardı, bakayım ne durumda.
  • Launcher olayını hallettik simdi de karakter seçip yaratma ekranına gelir gelmez oyun kendiliğinden kapanıyor !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: chraci

Launcher olayını hallettik simdi de karakter seçip yaratma ekranına gelir gelmez oyun kendiliğinden kapanıyor !!!

aynı sorun bendede oluyor yalnız bende oyuna şifre gırdıkten sonra hıc baglanmıyor dırek dc oluyorum sabahtan berı denıyorum gıremedım bır turlu oyunu kaldırdım pc den eskı cd ıle yenıden yukluyorum bakalım yenı aynı olay olacakmı olursa ugrasmıcam artık baslamadan bırakıırım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnBzTR

quote:

Launcher olayını hallettik simdi de karakter seçip yaratma ekranına gelir gelmez oyun kendiliğinden kapanıyor !!!

aynı sorun bendede oluyor yalnız bende oyuna şifre gırdıkten sonra hıc baglanmıyor dırek dc oluyorum sabahtan berı denıyorum gıremedım bır turlu oyunu kaldırdım pc den eskı cd ıle yenıden yukluyorum bakalım yenı aynı olay olacakmı olursa ugrasmıcam artık baslamadan bırakıırım ...

bu sorunumuda çözdüm ben. yönetici olarak calıstıra ayarladım ve programın izinlerindne bütün kullanıcıların herşeye erişimine izin verdim düzeldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KnBzTR

quote:

bu sorunumuda çözdüm ben. yönetici olarak calıstıra ayarladım ve programın izinlerindne bütün kullanıcıların herşeye erişimine izin verdim düzeldi

oyunu bı yuklımde dedıgın sekılde denerım bı de teskler bılgı ıcın ....

• beta için account ile siteye ve oyuna giriş yapamıyorum yenisini alayım dedim siteye kaydolmuyor bozuk.Bu konuda ne yapacağız bilgisi olan esirgemesin lütfen.
  • dün akşam üyelik aldım... malesef site kapandı active edemedik. bugun active ediyim dedim bu defada could not validate your account diyor :) süper başlangıç yani oyuna :)
  • Ben hazırım arkadaşlar ama hangi tarafı seçeceğimi bilemiyorum hangi taraf olayım :)
  • uzun süre önce bırakmıştım ama yeni server yeni ortam felan... günde 2-3 saat oynarım sanırım. büyük ihtimallede elyo olur. girip oynayabilirsek arkadaşlar haberleşelim muhabbet ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkgrbt

dün akşam üyelik aldım... malesef site kapandı active edemedik. bugun active ediyim dedim bu defada could not validate your account diyor :) süper başlangıç yani oyuna :)

Gameforge'muydu bunun yayıncısı
  • Ya bu dark poetaya nasıl gireriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkgrbt

dün akşam üyelik aldım... malesef site kapandı active edemedik. bugun active ediyim dedim bu defada could not validate your account diyor :) süper başlangıç yani oyuna :)

Bende aktivasyonu yapamadım dün gece fakat sabah oyuna girdi aldığım üyelik bilgileriyle :)
  • Oyunu nerden indirebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay528 -- 29 Şubat 2012; 16:08:16 >
  • rf'e başlayacaktım ama bakalım indiriyorum . Sınav var cok gıremesemde gunde 1 saat 2 saat quest yaparım en azından
  • Bu ncsoft ta north america indiriyor onu EU nasıl yapıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

Bu ncsoft ta north america indiriyor onu EU nasıl yapıcam?

Eu ya çevirebilirmisin bilmiyorum dahttp://www.aionfreetoplay.com/website/download burdan indir
  • İlk defa oynıcam aion biraz kafam karıştıhttp://www.aionfreetoplay.com hem burdan üyelik aldım hem ncsoft tan sanırım ncsofttan başka boyuttahttp://www.aionfreetoplay.com/website/download dan başka boyutta oyunu indiriyor.Ben şuan aionfreetoplay sitesinden indiriyorum.F2P şuan betamı asıl oyun hala paralımı nasıl durumu açıklayabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.