Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
32.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açık hocam ama eskiden üyelik alanlara şuan,site aktif olmadı..

10 oldum bıraktım ben gerisi öglen devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 29 Şubat 2012; 4:50:26 >
  • herkeze gunaydın.. Aiona girmeye calışıyorum sifre hatalı diyor. betada aldıgımız hesaplarla giriş olmuyor mu arkadaslar ??
  • Nerde abi Nexus Munin var o mu yeni server :)
  • beta id mi oyuna girerken şuanda kullanılamıyor falan filan gibilerin den diyor beta id kullanan arkadaşlardada aynı sorun varmı acaba
  •  Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart]

bunu yapıyor surekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacabba -- 29 Şubat 2012; 8:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacabba

beta id mi oyuna girerken şuanda kullanılamıyor falan filan gibilerin den diyor beta id kullanan arkadaşlardada aynı sorun varmı acaba

Bende giremedim Beta da kullandığım Id ile sonra normal hesabımla giriş yaptım..
  • ben hala beta id 'imle gremiyorum... giren arkadaslar farklı bi yöntemmi uyguluyor ?
  • Some Info:
    Beta Login data: You can not login with those accounts! The Beta Accounts will all be wiped. Beta players need to create a new account if they don't have a transferred account to redeem their Beta rewards (which will be sent out tomorrow).

Validation URL doesn't work: Please try again. It might be possible that the website is overloaded. You can login to the game without the validation however.

Account transfer from NCSoft to Gameforge: The transfer option is currently deactivated. The transfer was available until February 27th. It will be available again in future however. A timeframe when the option will be available can only be given by NCSoft.

beta oyuncuları için bişeyler yazmışlar ama ing yok biri söyleye bilirmi acaba

birde freetoplay sitedine girebiliyormusunuz ben giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacabba -- 29 Şubat 2012; 9:03:09 >
  • TABİKİ ELYOS.... ben girdım oyuna super bı ortam war cok sayıda ınsan war nick Kuzgun
  • Munin mi yeni server? Nexus gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kidd

Munin mi yeni server? Nexus gözükmüyor

Hayır munin değil [GER]Nerthus yanlış yazmışlar başına ENG koymaları lazımdı :))
  • Haydaa site de açılmıyor beta hesabımla da giremiyorum siz nasıl girdiniz nerden üye oldunuz ? :S
  • site kapali anlamadim aionfreetoplay.com register olucagim olamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedoxx -- 29 Şubat 2012; 9:22:24 >
  • beyler nexus serveri var ögremeyen arkadaşlar L10 dosyalarını silsinler launcher tekrar update edicek l10 dosyasını ozaman nexus serverini görürsünüz adamlar açıklama yapmıştılar bu konu için
  • Evet facebooktaki sayfalarında yeni gördüm saolun arklar dolsun bakalım :)
  • quote:

Evet facebooktaki sayfalarında yeni gördüm saolun arklar dolsun bakalım :)

Nasıl girdiniz şu oyuna ya siteye erişilemiyor kafayı yiyecem o kadar bekledim Betada oynamıştım hesabın yanlış diyor yeni üyelik de alamıyorum site kapalı.
  • valla bende uğraşıyorum ama giremiyorum siteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Evet facebooktaki sayfalarında yeni gördüm saolun arklar dolsun bakalım :)

Nasıl girdiniz şu oyuna ya siteye erişilemiyor kafayı yiyecem o kadar bekledim Betada oynamıştım hesabın yanlış diyor yeni üyelik de alamıyorum site kapalı.

Beta Acc ile girmedim ben eski transfer edilen ncsoft hesabım ile girdim ama onuda düzeltirler gün içinde büyük ihtimal.

• Beyler lütfen oyunu nereden indireceğimi söylermisiniz. Şu site var amerika versyonumu bu:http://na.aiononline.com/freetrial bu adresten indirsem avrupa serverından oynayabilirmiyim?
  • AİON (NORTH AMERİCA) Bu doğru sunucumu oyuna girebilen varmı şu anda?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.