Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
32.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam olarak bilmiyorum ama www.aionfreetoplay.com burdan indirmek daha mantıklı fakat siteye girilmiyor şuanda
  • Arkadaşlar ASMODIAN'mı yoksa ELYOS tarafından mı açayım karakteri karar veremedim, çoğunluk ne taraftaysa yardımlaşma birlik ne tarafta olacaksa orayı seçmek istiyorum daha önce AION tecrübem yok.
  • bi acc alabilsem asmo açıcam da siteye giremiyorum çıldırcam
  • 28 dediler okadar beklettiler adi herifler gecenin 3 oyunu açtılar buseferde site gitti nebiçim iş anlamadım
  • aynen ya site açılmadan serveri neden açtılarsa anlamıyorum. Account alamadık daha :@
  • su an oyuna gırebılen varmı tekrar kapandı galıba server ben gıremıyorum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnBzTR

su an oyuna gırebılen varmı tekrar kapandı galıba server ben gıremıyorum ....

Şuan oyundayım ben birsorun yok gibi ama
  • Nexus olması gereken sunucunun ismi su anda Nerthus olarak gözüküyor. İngilizce sunucusu budur. Seçim yaparken dikkat ediniz.
  • bende gırıs ekranına kullanıcı adı ve şifre yazdıktan sanra bıraz beklıyor sonra disconnect verıyor yogunluktan olabılır mı acaba
  • Şu an Aion_2.5_Full_Installer_V5.zip adında 14.84GB oyunun kurulum dosyasını indiriyorum doğrumu yapıyorum? Cevabınızı bekliyorum.

Aion v2.5 Empyrean Calling Client

Downloadable Client Size: 14.84GB

Filename: Aion_2.5_Full_Installer_V5.zip
  • siteye girebilen var mı acaba?
  • arkadaş kimse kusura bakmasın ama bu Gameforge hakkında zaten hoş söylenimler yok... birde adamlar daha siteyi ayakta tutamıyorlar .. bu nedir ya :S aion ilk açıldıgında bu kadar eziyet yoktu... sadece server a girmek için kuyrukta bekliyorduk :D
  • ARKADAŞLAR SUNUCU SİSTEMİNDE BİR SORUN VAR. MUNIN (ENG) YAZIYOR ANCAK NERTHUS (GER) GERÇEK INGILIZCE SERVERMIS.
  • o sorun için resmi sitede açıklama yapıldı l10 dosyalarını silip bastan launcher ı acıp update yapmasını beklicekmişiz

bi üyelik alabilsem yapcam da girmio siteye
  • site acılmıs arkadaşlar saldırınnnnn... :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnBzTR

site acılmıs arkadaşlar saldırınnnnn... :D:D

Tekrar kapandı iyi mi keşke 10dk önce baksaydım

Site aşırı yavaş sürekli çöküp duruyor kayıt olabildim ancak veterana geçmek için mailimize key mi yollayacaklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightful -- 29 Şubat 2012; 12:01:30 >
  • Arkadaşlar girmemiz gereken server hangisi her ağızdan birşey çıkıyor. Nexus mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futuré -- 29 Şubat 2012; 12:08:33 >
  • site açıldı arkadaşlar yanlız siteye beta id ile girmiyor id pas yazıyorum ok diyorum tekrar aynı sayfa geliyor yanlış yazıncada id yanlış diyor dıgru yazıncada hiç bişey olmuyor
  • Sitee açıldı tekrar
  • günaydın arkadaşlar hala oyun açılmamış
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.