Asmodian tarafı için konuyu açtım arkadaşlar, katılmak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum.
Haydi hayırlı olsun bakalım :) Birileride elyo tarafından örgütlense güzel olur ama :)
bi açılsaydı iyi olacaktı.
hepimiz bi tarafta ve aynı serverda toplanalım
öyle düşünüyoruz zaten :)
Hala gelmedi demek he he yarın açılır ama şu var rezil oldular neymiş 28 subat f2p oluyormuş.
hakan sen sus lem git yat zıbar :D
bencede en iyisi gidip uyumak yarın akarız artık iyi geceler arkadaşlar ;)
Ne yatam len açarım bir bluray film onu izler sonra yatarım zaten şunu bilin bu saaten sonra serverler açılmaz o kesin.
Hakan ts veya vent adresi ver la varsa gelip bi ifadeni alam olurmu ? :D
Samet birazdan kaçacam artık yarın oyun açılırsa bir ts ayarlarım hatta legion içinde olacak grup kurmak istiyen arkadaşlar var bir ts bulup özel oda açıp orada yeni başlıyacak kişilerle zaten sohbet ortamı içinde olunur; ha ciddi ciddi kasılıyor o zaman legiona özel ts, vent, raidcall vs. hangisi istenirse alıp kalıcı bir ortam kurulur.
Aion UK Update: AION Free-to-Play is very close to going live. One of our main goals is to give all AION players the chance to start playing at the same it. Unfortunately we did run into some timing issues with the migration of the current AION accounts. Due to this the game will go live during the night and not as planned on Feb 28th. We do appreciate your dedication towards the game and are sorry for the inconveniences.
03:12 açılmış sabah beklioduk ama nese :D
tam yatacaktim bi baktim face den acildi yazi Veteran hesaplar a giriş yapabilir . girdim sonunda charma oh be
şifre yanlış hatası veriyor :S Sizdede böyle bir sorun var mı ?
eee nexus mudr nedir öle bi server yok munin var omuki yeni server
valla server isimlerine bakmadim girişde bunların işi belli olmaz tekrar kapana bilir diye EC leri yapiyom Suan
bendede beta da oynadıgım id pas ile giriyorum şuan kullanılamaz falan filen siteye girin bişeyler diyor ama siteyede girmiyor sizde varmı bu sorun
Nickim Xsentus elyos açtım pm atabilrsnz
Perento 3. kanaldan bi bilgi sonra iyi geceler.
suan gameguard aktif değilmiş.
Jnk taniyan varsa anlar ne olduğunu.yada ne olabileceğini.
arkadaşlar ben yeni başlayacağım da server açık mı? benhttp://aionstatus.com/ 'a girdiğim de estimated 20m gösteriyor