Şimdi Ara

AION 55 LEVEL SONRASI BIRKAÇ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aionu yaklaşık 3 sene oynamışlığım var ancak level 55 den sonrasını hiç oynamadım malesef. şuan zubabada kasıyorum ve 52 level oldum açıkcası level 55 den sonra ne yapılır hiç bir fikrim yok. şimdi bir kaç sorum var bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim,

1- Radiant tokenler Level 65 dede devam ediyormu yoksa onun yerine kasıcağımız başka bir tokenmi var ?
    2- Şuan oyunun hediye ettiği 7-8 arena ticket im var Level 55 de çok değerliydi bu sanırım Level 65 arena itemi yok yani arena itemi Level 65 ile sonmu buldu bu ticketlar sadece çöpmü silebilirmiyim
    3- Level 55 de günlük yapılan aktivetelerimiz belliydi. akşam eve gelir radiant token görevini yapar esoya girer ve dredgion yapardık. zaman kalırsa gelkmaros inngison pvp yapardık. Level 65 ile günlük yapılmazsa olmazlar nedir. yani akşam 3-4 saatimizi neye harcayabiliriz.
    4- Level 55 de hiç ap kasmadan arena itemleri ile bir player öyle böyle sağlam bi hale geliyordu. aksesuarlarıda günlük görevlerle alabliyordu ( ethernal ). Level 65 ile ap bağımlı kalmadan aksesuar ve armor yapabiliyormuyuz ? ( pvp def ve attack lı )
    5- son sorum ise herzamanki gibi cleric oynuyorum. Level 55 de clericler full mr basarlardı diğer şekilde magical classlara dayanmaları imkansızdı şuan Level 65 de clericler nasıl build yapıyorlar.

şimdiden teşekkür ederim.

• arena ticketler hala iş gorur 55 levelde girmeni öneririm cogu rakip level kasan gunner veya bard oluyor.item olarak 60 lvl 2 condi weaponu combine olarak kullanabilirsin başka türlü işe yarıcanı dusunmuyorum o itemlerin
    60-65 te battle medallion kasıyosun campları gezerek ordaki günlük gorevleri yaparak ve bu medallionlarla gidip güzel pvp itemleri alabiliyosun cok basit bi şekilde hiç apye gerek yok ve gayet de iş goruyor abys gear kadar olmasa da hiç fena değil.bu medallionları ayrıca pvp yaparak da alabilirsin camp bolgelerinde 2 elyos keserek ama serverdaki oyuncu sayısı malüm cok az oyuzden zor bu şekilde kasmak
    ayrıca katalam underground denen bi yer var orda da ancient coin ile en güzel pve itemleri alabilirsin pvp weaponla combine edebilirsin
    2 tane dungeon var undergroundda bunlardan mytic yani mor item düşebiliyor sanırım hiç girmedim oyle duydum.
    bide kalelerdeki dungeonlardan mytic item ve ceranium medal alabiliyosun.
    clericler gordugum kadarıyla magic resist diziyorlar ama bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

arena ticketler hala iş gorur 55 levelde girmeni öneririm cogu rakip level kasan gunner veya bard oluyor.item olarak 60 lvl 2 condi weaponu combine olarak kullanabilirsin başka türlü işe yarıcanı dusunmuyorum o itemlerin
    60-65 te battle medallion kasıyosun campları gezerek ordaki günlük gorevleri yaparak ve bu medallionlarla gidip güzel pvp itemleri alabiliyosun cok basit bi şekilde hiç apye gerek yok ve gayet de iş goruyor abys gear kadar olmasa da hiç fena değil.bu medallionları ayrıca pvp yaparak da alabilirsin camp bolgelerinde 2 elyos keserek ama serverdaki oyuncu sayısı malüm cok az oyuzden zor bu şekilde kasmak
    ayrıca katalam underground denen bi yer var orda da ancient coin ile en güzel pve itemleri alabilirsin pvp weaponla combine edebilirsin
    2 tane dungeon var undergroundda bunlardan mytic yani mor item düşebiliyor sanırım hiç girmedim oyle duydum.
    bide kalelerdeki dungeonlardan mytic item ve ceranium medal alabiliyosun.
    clericler gordugum kadarıyla magic resist diziyorlar ama bilmiyorum.

teşekkürler dostum yani artık radiant token bitti onun yerine battle medal kasıyoruz. ozaman günlük batte medalleri yapcaz. arena item diye bişey kalmadı ozaman sadece level 60 weaponları combine için alabiliriz. oda aman aman çok lazım bişey değil diye düşünüyorum yazış şekline bakarak. ap gerek kalmadan item yapılabilmesi devam ediyor. cleric buildde muhtemelen gene mr dir. bazı yeni statlar da gelmiş. sanırım magic demage düşürücü.

• Yukarda yazılanlar doğru, 65 level endgame de arena ticketlarının tek işlevi 60 cond2 silahı alıp kombine etmek. Birde coop arenaya girdiğinde kazanırsan sana sarı bir chest veriyor içinden godstone poşeti düşme ihtimali var, üstelik sarı gs düşüyor şansına paralyze falan düşerse köşe olabilirsin. Ayrıca Glory Ticket adında bir ticket da alıyorsun bu da sadece cumartesi ve pazar günleri açık olan glory arenada kullanılabiliyor. 4 kişi teke tek savaşıyorsun ve kazanan 45k Ap ile birlikte 5 cera medal kazanıyor.

65lv endgame maplar ise bahsedildiği gibi battlemadallion kasmaktan ibaret, ancak bu maplarda yürüyerek bir yerden bir yere gitmek zorunlu olduğu için World pvp çok etkin, ve bana göre de çok zevkli.
    Katalam underground ise komple fiyasko bir map. Koca harita sadece ancient coin kasmak için. bu coinle alınan silahlar hem çok güçlü hemde max +5 e kadar gelişebildiğinden çok ucuz maliyetliler. Ama şu an için o weaponları almak çok zor.

Buildine gelince, clericin MR devri artık kapandı. Hala full mr ile birlikte çok çok ezik adamlar kesilebilir ama yeni gelen magic suppression özelliği yüzünden MR cleric artık damage yapamıyor. Düşünsene ortalama bir SM'nin 1.8K Msupp değeri olsun (ki benim msupp değerim 2k) ve karşısında full MR cleric düşün, kaç magic boosta sahip olabilir bu cleric? 2k magic boosta sahip diyelim en iyi ihtimalle, 2000-1800 = 200 mag boost ile savaşıyorsun adama karşı yani öldürmen imkansız. üstelik artık magelerin bile 10k hp si var düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

Yukarda yazılanlar doğru, 65 level endgame de arena ticketlarının tek işlevi 60 cond2 silahı alıp kombine etmek. Birde coop arenaya girdiğinde kazanırsan sana sarı bir chest veriyor içinden godstone poşeti düşme ihtimali var, üstelik sarı gs düşüyor şansına paralyze falan düşerse köşe olabilirsin. Ayrıca Glory Ticket adında bir ticket da alıyorsun bu da sadece cumartesi ve pazar günleri açık olan glory arenada kullanılabiliyor. 4 kişi teke tek savaşıyorsun ve kazanan 45k Ap ile birlikte 5 cera medal kazanıyor.

65lv endgame maplar ise bahsedildiği gibi battlemadallion kasmaktan ibaret, ancak bu maplarda yürüyerek bir yerden bir yere gitmek zorunlu olduğu için World pvp çok etkin, ve bana göre de çok zevkli.
    Katalam underground ise komple fiyasko bir map. Koca harita sadece ancient coin kasmak için. bu coinle alınan silahlar hem çok güçlü hemde max +5 e kadar gelişebildiğinden çok ucuz maliyetliler. Ama şu an için o weaponları almak çok zor.

Buildine gelince, clericin MR devri artık kapandı. Hala full mr ile birlikte çok çok ezik adamlar kesilebilir ama yeni gelen magic suppression özelliği yüzünden MR cleric artık damage yapamıyor. Düşünsene ortalama bir SM'nin 1.8K Msupp değeri olsun (ki benim msupp değerim 2k) ve karşısında full MR cleric düşün, kaç magic boosta sahip olabilir bu cleric? 2k magic boosta sahip diyelim en iyi ihtimalle, 2000-1800 = 200 mag boost ile savaşıyorsun adama karşı yani öldürmen imkansız. üstelik artık magelerin bile 10k hp si var düşün.

Cevaplar için teşekkrler. Ben cleriği genelde adam kesmek için değilde adam kestirmek için oynuyorum yani kill yapmaktan ziyada birilerinin ölmesini engelleyip onların kill almasını sağlamak onların ölmesine engel bana daha çok haz veriyor. o yüzden mr benim için daha mantıklı. birini kurtamaya çalışırken isterse 50 magiv boostum olsun çokda önemli değil. aslında 2 setin olmalı öyleyse biri full mb li diğeri full mr li.

• Dedigin gibi full support olacaksan mr hala is gorur :) full block da dusunebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dedigin gibi full support olacaksan mr hala is gorur :) full block da dusunebilirsin

aslında zamanında full block da yaptım 3000 bloğum oldu Glad sin tank chanter nerdeyse hiç vuramıyordu ama ranger da işe yaramıyor nedendir bilmiyoum ama ranger block vurmuyor vursada 20 skilden 1 tanesi block vuruyor çok saçma :/ o yüzden block düşünmücem. mesela glad chanter sin tank ın her 2 vuruşundan biri kesin block gelebiliyor ama ranger özel galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

quote:

Dedigin gibi full support olacaksan mr hala is gorur :) full block da dusunebilirsin

aslında zamanında full block da yaptım 3000 bloğum oldu Glad sin tank chanter nerdeyse hiç vuramıyordu ama ranger da işe yaramıyor nedendir bilmiyoum ama ranger block vurmuyor vursada 20 skilden 1 tanesi block vuruyor çok saçma :/ o yüzden block düşünmücem. mesela glad chanter sin tank ın her 2 vuruşundan biri kesin block gelebiliyor ama ranger özel galiba.

Bence o rangerlarin accuracy si ile ilgilidir, ranger zaten buff bastiginda 3000 accuracy e yakin bir degere ulasabiliyordur bu yuzden hic block koyamiyorsundur. Gladin falan accuracysi cok dusuk o yuzden zaten accuracy tasi basmadiklarinda boyle zorlaniyorlar.
    4.0 ile gelen battle madallion setlerinde cleric icin olan sette block degeri var, yanilmiyorsam 350-400 block veriyor bu set toplamda. Zaten ben de cleric yan charima mace+shield block set dizicem eger ise yararsa yazarim buraya

• Eskiden mana Stoneların ve sol eldeki silahın statlarının direk atağa ve defansa yüzde yüz etkisi var idi şu an manastoneların etkisi yüzde 50 ye sol el silahların bonuslarını ise yüzde 20 ye çektiltler 3.0 sıfırdan sonra çoğu templar bile block koymaz oldu bu yüzden. Ve assasinler elit sınıf olmaktan çıktı. Bence resist ve hp basman daha iyi gibi geliyor cleric için ama diceksinki demage yedikten sonra hp nin ne anlamı var sende haklısın ama can candır benim için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

quote:

Bence o rangerlarin accuracy si ile ilgilidir, ranger zaten buff bastiginda 3000 accuracy e yakin bir degere ulasabiliyordur bu yuzden hic block koyamiyorsundur. Gladin falan accuracysi cok dusuk o yuzden zaten accuracy tasi basmadiklarinda boyle zorlaniyorlar.
    4.0 ile gelen battle madallion setlerinde cleric icin olan sette block degeri var, yanilmiyorsam 350-400 block veriyor bu set toplamda. Zaten ben de cleric yan charima mace+shield block set dizicem eger ise yararsa yazarim buraya

ooo benim yeni setlerden haberimyok. öle setlerde block değeri varsa full block yaptığında 3500 ü filan bulabiliyorsan ozaman direk block basarım tek sıkıntı ranger olur ama genede ranger okadar accuracy ye ulaşamaz. kalkanı +15 yapıp demage düşürme oranını %80 lere çıkartınmı fiziksel saldırıdan ölmezsin. o seti yapıp önünede bir sağlam glad aldınmı 2 kişi çok can yakablirsin. zaten oyunda en çok zevk aldığım şey bir sorc a veya bir glad a clericlik yapmak. ben hellerim o keser :)) ama üstleri çok sağlam olcak vurduğunu devircek. bide kafana göre biri olcak muhabbet + kill + cips + kola :p

• ezik volkan biz neye duruyoz insan bi arar en sorar beraber instancelere gircez dedin kayboldun zubabada bende bard açtım sinden eskisi gibi zevk vermiyo lanselod efsane olsu perentoda zubabada genemi cleric açtın sen yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralf98

ezik volkan biz neye duruyoz insan bi arar en sorar beraber instancelere gircez dedin kayboldun zubabada bende bard açtım sinden eskisi gibi zevk vermiyo lanselod efsane olsu perentoda zubabada genemi cleric açtın sen yoksa

apo senmisin :) zubabada kalıcı isen gene instance yaparız :) Bende arada bard deniyorum 36 level oldu ama dps öyle çok değil sorc gibi. gunnerin dps daha iyi gibi
  • birde arkadaşlar bu battle medal ile alınan itemlerin isimleri ne olarak geçiyor. nette hiç bir kaynak bulamıyorum ekisi gibi.
  • bardda taktik çok adam kescek ytenekli manasını emiyo rakibin fear atıyo slow vuruyo rootluyo alan pengune çeviriyo defansı güzel cart diye gebercek bi clas değil çok güzel heal basabiliyo
  • gunnar iyi adam kesiyoda defansı zayıf bişi sinde bile daha çok savunma skili var onda hiç yok ama çok fena dps si var tabi senin nick ne zubabada benim karamel
  • ben seni eklim oyunda. forumda nickimi sölemek istemiyorum bu arada battle medal ile alınan itemlerle ap itemleri arasında küçük farklar var demişlerdi bi karşılaştırdım aion gibi bir oyunda o farklar küçük değil devasa farklar var diyebilirim :) o farkların yanında 6 taş daha fazla basma avantajı var. 6 taş demek 570 hp demek olmadı 162 magic boost demek onudamı beğenmedin 84 magic resist demek
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.