Şimdi Ara

Ainol Novo 9 Firewire Spark A31 Quad Core 2 GB RAM 9.7' Retina - Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
13
Favori
111.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tkisa

quote:

Orijinalden alıntı: turnthepage

ainol novo 9 sipariş ettim bakalım gelince yorumları ve videoları atarım

Pandawill Sitesinden mi sipariş ettiniz bu yılbaşı festivali nedeniyle büyük bir gecikme yaşıyorlar çoğu tablette

yok dostum aliexpress den sipariş ettim ems sayfasında kargo takibinde suan posting yazıyo türkiyeye geliyor ama bakalım gumruk olayı sorun olmazsa onumuzdeki hafta içi ulasma ihtimali var
  • ben tablet alacağım yurt dışından nerden getirebilirim en uygun fiyata nerde var bu ürün yada başka ürün tavsiyeniz var mı yeni çıkan sağlam tabletlerden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalstroke21

ben tablet alacağım yurt dışından nerden getirebilirim en uygun fiyata nerde var bu ürün yada başka ürün tavsiyeniz var mı yeni çıkan sağlam tabletlerden ?

dostum biraz bekle bu tabletin özellikleri çok iyi ama nasıl bakalım gelince performansını görcem sonra buraya yazarım acil alacaksan tabi bilemem aliexpress güzel site
  • yeni çıkacak güzel bir ürün varmı yolda
  • dostum su anda ozellik olarak cinli tabletlerden onda ve bu ainol modeli var yeni cıkacak birsey yok simdilik takip ediyorum yinede belli olmaz bu cinlilere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya123450

Tableti Sipariş ettim, geldiğinde detaylı inceleme foto, video yayınlanacaktır.

Ainol Novo 9 Firewire Spark A31 Quad Core 2 GB RAM 9.7' Retina - Ana Konu

Model: Ainol Novo9 Spark Quad Core Tablet PC
    CPU: Allwinner A31, Cortex A7 quad core 1.5 GHz
    GPU: PowerVR SGX544 MP2
    İşletim Sistemi: Android 4.1.1
    RAM: 2GB (DDR 3)
    Depolama Alanı: 16/32/64GB Nand Flash
    Malzeme: Metal
    Ekran Boyutu: 9.7 Inch
    Ekran Tipi: Retina Ekran, IPS
    Ekran Çözünürlüğü: 2048 x 1536px

Hafıza Kartı Desteği: 32GB
    Kamera: Ön 2.0 megapixel, Arka 5.0 megapixel AF
    Video Çekim: 1080p
    Yerçekimi Sensörü: Var
    Çoklu Dokunmatik: 5 Noktalı

Play Store: Var
    Bluetooth: Yok

Desteklediği Video Çözünürlüğü: 4K(4096 x 2160 px)
    Desteklediği Video Formatları:H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG4, XviD / DivX, RM Real 8 \ 9 \ 10, AVI, RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, WMV, 3GP, MKV, vb
    Müzik: MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
    Ebook: UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…

Email ve Tarayıcı: Var
    WIFI: Var, 802.11 b/g/n
    Dahili 3G: Yok
    Desteklediği Harici 3G: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W
    Kulaklık Girişi: 3.5mm
    Çalışma Süresi: 10 saate kadar
    Pil: 10000 MAh, 3.7V

Diller: Czech, Dansk, German, English, Spanish, Russian, French, Italian, Dutch, Norwegian, Polski, Greek, Portuguese, Svenska, Turkish, Korean, Japanese, Simplified Chinese, Traditional Chinese
    Diğer Uygulamalar: File Manager, OfficeSuite, Google Search, Task Manager, Browser, Gallery, Android Webkit, Clock, Calculator, Calendar, iReader, Gmail…
    Tablet Boyutları: 242.6 x 187.5 x 9.8mm
    Tablet Ağırlığı: 649g

Extend Port:
    1 x TF card slot
    1 x Micro USB port
    1 x MINI HDMI port
    1 x 3.5mm Kulaklık Girişi

Paket İçeriği:
    1 x Şarj Aleti
    1 x USB Kablosu
    1 x Kullanma Kılavuzu(English, Russian, German, Spanish)

Paket Ağırlığı: 1300g

senin siparişin hala neden gelmedi yaw

• hocam senin incelemeni bekliyoruz gelince cıhaz hayırlı olsun şimdiden.
  • Cihaz mükemmel.Para biriktirebilirsem bu cihazdan almayı düşünüyorum.Şu özelliklere bak yok yok maşallah
  • Ekran çözünürlüğü çok abartı çözünürlüğü avantajdan dezavantaja çevirmişler bir web sitesini gezsen küçücük gözükcek ?
  • ekranın hd özelliğini açarsanız oyun oynayamazsınız kanımca. Ekran normal modayken her türlü oyunu kasmadan oynarsınız kısaca o retina işe yaramayacak ben diyim.
  • quote:

yeni çıkacak güzel bir ürün varmı yolda

rk3188 yeni işlemcili tabletler bi kaç haftaya geliyor ancak gpu kötü bu işlemcilerin ama cpu su çok iyi kısaca benchmark puanı şart cihazların.
  • quote:

Ekran çözünürlüğü çok abartı çözünürlüğü avantajdan dezavantaja çevirmişler bir web sitesini gezsen küçücük gözükcek ?

Ne alaka ?
  • Ainol Novo 9 Spark Quad Core 20130201-V1 Firmware

GÜNCELLEME GELMİŞ benim tablet gelmeden paylaşayım dedim..

Ainol Novo 9 Spark Quad Core 20130201-V1 Firmware

OS:Win98/Me,Win2000,Win2003,Win2008,WinXP,Vista,Windows7
    Storage:325.49 MB
    Products: novo9-Spark-20130201-V1

About Version:
    1, Improvement of low load condition crash conditions
    2, Optimizing the system of fluency
    3, Update wifi
    4, Change camera application
    5, Touch adjustment, now the outside edges along the effective

Download: http://dl.vmall.com/en_US/c0mjlvagws

Note: First start to the OS, the lock screen interface unlock operation of fast may not be able to unlock, please wait in the release (time about ten seconds)

• Ainol novo 9 retina tablet önümüzde ay gold magazalarinda satilmaya başlanacak.Çinden getirtmek derdi fiyatta abarti olmazsa ortadan kalkar umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andan44

Ainol novo 9 retina tablet önümüzde ay gold magazalarinda satilmaya başlanacak.Çinden getirtmek derdi fiyatta abarti olmazsa ortadan kalkar umarim.

Bu bilgiye nerden ulaştınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

quote:

Orijinalden alıntı: andan44

Ainol novo 9 retina tablet önümüzde ay gold magazalarinda satilmaya başlanacak.Çinden getirtmek derdi fiyatta abarti olmazsa ortadan kalkar umarim.

Bu bilgiye nerden ulaştınız acaba ?

Gold bilgisayara e-mail attım.Ürün tedarik departmanından ilgili tabletin 15 Mart'ta Türkiye'ye giriş yapacağına dair cevap aldım.Ama yine Mart sonu gibi Türkiye'ye gelecek yeni işlemcili Cube U30GT2 daha mantıklı gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 25 Şubat 2013; 18:59:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

Orijinalden alıntı: murat977

http://www.trustonbuy.com/ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-hdmi-black-p-787.html?zenid=tnod8hctolpprkh7pj8ak3bjk6 205$ fiyat nasil arkadaslar

aman hocam site %99 dolandırıcı bulaşmayın

eyvallah hocam, siteye güvenemedim yoksa çoktan almıştım.

• PAndawill den sipariş ettiydim 1 hafta önce. Hala kargolamayınca geri iptal ettirdim. Aşağıdaki üründen farkı ne bu Spark 9 un
    http://www.sanalpazar.com/Turkiye-Distributor-Garantisiyle-Cube-U9gt5-Retina__isp6364978
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.