Şimdi Ara

Ainol Novo 9 Firewire Spark A31 Quad Core 2 GB RAM 9.7' Retina - Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
13
Favori
111.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Orijinalden alıntı: casablancali

quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=QM33IgOB2Kg

çok övdüğünüz tablet ben bile yalan söylemişim 10000 alıyor diye 9000 alıyor ben diyim ben gidiyom

arkadasım sen cinsmisin biz ne anlatıyoruz burada cube ninde var al bak 8000 puan vermıs retina ekranların cozunurlukleri yuksek artır o zaman senin verdiğin urunun cozunurlugunu goster test sonuclarını ne kadar olumsuz bir insanmısın sende hayatınıdamı oyle yasıyorsun :))

eski sürüm 8000 alıyor yeni sürüm 10000 alıyor kalite bakımından rockchip daha alwinner işlemci kısıtlaması yaptı fazla ısı sorunu yüzünden 1 ghz düşürdü

ben sana o zaman soyle sorayım retina olup cozunurlugu yuksek olan (2048 × 1536 ) puanı 12 bin alan bir urun varmi ornek gosterebileceğin bir video ? bilgisayarda bile bir ekran kartının cozunurlugunu artirirsan oyunun kalitesi artar ama ekran kartına guc cok biner donmalar yasanır fps ler duser vb. bunun icin ekran kartının iyi olmasi lazim bilgisayarla aran iyise ne dediğimi anladın

cok sükür hesap hacklicek kadar iyiyim
    alwinner işlemcili tablet alanlar düşünsün beni ilgilendirmez ben bilgilendirmek amacıyla söylüyorum o size kalmıs bişey benim sıkıntım yok Allaha şükür

senini dediğini biz 10 sene once yapiyorduk artık tovbe ettik :) her neyse anladıgımız suana kadar retina ekranlarda bencmark sonucları 10 bini zor buluyor onda ya baktım 10.900 almıs

Nisan'da rockchip bakarsın ainol kullanırken retina ekranları tartısma bitmiştir nokta

ben subatta alıcam sen merak etme :) o kadar bekliyecek zamanım yok

chuwi v99 a da bakın

zaten 3 cihaz var

ainol spark
    onda v972
    chuwi v99

Hocam sizce hangisi iyi yada önerdiğiniz tablet var mi ?

şuan çin piyasasında exynos işlemci kullananlar en iyisi ya freelander pd80 al yada ramosw30hd işlemci 10 numara 300$ 2gb ram full hd ekran vs.. tavsiye etceklerim bu alwinner bişey bekleme derim

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=QM33IgOB2Kg

çok övdüğünüz tablet ben bile yalan söylemişim 10000 alıyor diye 9000 alıyor ben diyim ben gidiyom

arkadasım sen cinsmisin biz ne anlatıyoruz burada cube ninde var al bak 8000 puan vermıs retina ekranların cozunurlukleri yuksek artır o zaman senin verdiğin urunun cozunurlugunu goster test sonuclarını ne kadar olumsuz bir insanmısın sende hayatınıdamı oyle yasıyorsun :))

eski sürüm 8000 alıyor yeni sürüm 10000 alıyor kalite bakımından rockchip daha alwinner işlemci kısıtlaması yaptı fazla ısı sorunu yüzünden 1 ghz düşürdü

ben sana o zaman soyle sorayım retina olup cozunurlugu yuksek olan (2048 × 1536 ) puanı 12 bin alan bir urun varmi ornek gosterebileceğin bir video ? bilgisayarda bile bir ekran kartının cozunurlugunu artirirsan oyunun kalitesi artar ama ekran kartına guc cok biner donmalar yasanır fps ler duser vb. bunun icin ekran kartının iyi olmasi lazim bilgisayarla aran iyise ne dediğimi anladın

cok sükür hesap hacklicek kadar iyiyim
    alwinner işlemcili tablet alanlar düşünsün beni ilgilendirmez ben bilgilendirmek amacıyla söylüyorum o size kalmıs bişey benim sıkıntım yok Allaha şükür

senini dediğini biz 10 sene once yapiyorduk artık tovbe ettik :) her neyse anladıgımız suana kadar retina ekranlarda bencmark sonucları 10 bini zor buluyor onda ya baktım 10.900 almıs

Nisan'da rockchip bakarsın ainol kullanırken retina ekranları tartısma bitmiştir nokta

ben subatta alıcam sen merak etme :) o kadar bekliyecek zamanım yok

chuwi v99 a da bakın

zaten 3 cihaz var

ainol spark
    onda v972
    chuwi v99

Hocam sizce hangisi iyi yada önerdiğiniz tablet var mi ?

Benim onerdigim yok vcunku onda disinda diger ikisi daha. Kimse alamadi
    Bekleyip gorelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• almisim falan demissin ama, daha cok pazarlamasini yapiomussun gibi geldii..:P
  • edit. yanlış başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barerkican -- 28 Ocak 2013; 16:20:48 >
  • Selamlar, ön sipariş verenlerden cihaz eline ulaşan yok mu henüz?? Kullanıcı arkadaşlardan gelecek yorumlara göre ben de sipariş vermeyi düşünüyorum.. Videolarda lag var gibi görünüyordu ama sonuçta numune ürünler, son üründe yazılım versiyon güncellemesi yapılmış olabilir?
  • Bende dün siparişi verdim arkadaşlar pandawill üzerinden. singapur postu tercih ettim. bakalım ne kadar sürede geçecek elimize. takılacak takılmayacak. ürünü aldığımda foto video paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakguler

Bende dün siparişi verdim arkadaşlar pandawill üzerinden. singapur postu tercih ettim. bakalım ne kadar sürede geçecek elimize. takılacak takılmayacak. ürünü aldığımda foto video paylaşırım.

Bekliyoruz dostum birisi artık şu ürünü bir incelesin tarafsız olarak incelendiğine karar verelimde bende almayı düşünüyorum
  • pandawill de bu ara çindeki yeni yıl hikayesine indirim var dostum. düşünüyosan kaçırma derim yaklaşık 40 dolar kadar bi indirim aldım.
  • quote:

pandawill de bu ara çindeki yeni yıl hikayesine indirim var dostum. düşünüyosan kaçırma derim yaklaşık 40 dolar kadar bi indirim aldım.

40 dolar indirim çok iyi. Nasıl alacaz hocam?
  • 230 dolarlık yada üzerinde bir ürün aldığınızda gümrüğe takılacak ne yapacaksınız? Üzerine hediye, numune yada düşük fiyat etiketi yapıştırmak ta fayda etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

pandawill de bu ara çindeki yeni yıl hikayesine indirim var dostum. düşünüyosan kaçırma derim yaklaşık 40 dolar kadar bi indirim aldım.

40 dolar indirim çok iyi. Nasıl alacaz hocam?

kırk dolar yanlış yazmışım hocam. yüzde on indirim aldım. oda CNY2013 indirim koduyla 25 dolara falan geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dishchy

230 dolarlık yada üzerinde bir ürün aldığınızda gümrüğe takılacak ne yapacaksınız? Üzerine hediye, numune yada düşük fiyat etiketi yapıştırmak ta fayda etmiyor.

yüzde 20 gümrük vergisini öder alırız hocam.
  • Arkadaşlar Selam,,

Ainol Novo 9 Spark Quad Core 9.7 Inch Retina Screen with Allwinner A31 Processor 2GB RAM 16GB ROM tabelet pcyi almaya karar vermiştim forumları okuyunca da ONDA V972 Quad Core A31 Tablet PC 9.7 Inch Android 4.1 Retina IPS Screen 2G Ram 4K Video gördüm hangisini almalıyım aralarında fazla fiyat farkda göremedim...

Birde türkiyede bu tabletleri satan yok.. Yurt dışından güvenilir ve hesaplı alacağım bir site varmı ??

Aşağıdaki siteleri buldum bu sitelerden alış veriş yapan va rmı paylaşım yaparmısınız ..

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo9-spark-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-dual-camera-16gb.html

http://www.pandawill.com/onda-v972-quad-core-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-white-p70628.html

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glare32 -- 15 Şubat 2013; 22:48:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: glare32

Arkadaşlar Selam,,

Ainol Novo 9 Spark Quad Core 9.7 Inch Retina Screen with Allwinner A31 Processor 2GB RAM 16GB ROM tabelet pcyi almaya karar vermiştim forumları okuyunca da ONDA V972 Quad Core A31 Tablet PC 9.7 Inch Android 4.1 Retina IPS Screen 2G Ram 4K Video gördüm hangisini almalıyım aralarında fazla fiyat farkda göremedim...

Birde türkiyede bu tabletleri satan yok.. Yurt dışından güvenilir ve hesaplı alacağım bir site varmı ??

Aşağıdaki siteleri buldum bu sitelerden alış veriş yapan va rmı paylaşım yaparmısınız ..

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo9-spark-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-dual-camera-16gb.html

http://www.pandawill.com/onda-v972-quad-core-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-white-p70628.html

.

forumlara bakarsanız onda son guncelleme ile sorunsuz. ainol da sorunlar var.

yurtdısından bence en iyisi pandawill

• ainolun sorunları nedir hocam ?
  • quote:

ainolun sorunları nedir hocam ?

Wifi problemli denilmiş alanlar güncelleme bekliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 16 Şubat 2013; 17:35:12 >
  • Merhaba Arkadaşlar..

Bu sitede alış veriş yapan varmı acaba ?? Onda Tablet Pc nin resmi sitesimi Bilen varmı ?? yardımlarınız için teşekkürler..

http://www.onda-tablet.com/onda-v972-quad-core-android-tablet-pc-retina-ips-screen-rma-2gb-dual-camera-32gb.html
  • ainol novo 9 sipariş ettim bakalım gelince yorumları ve videoları atarım
  • Ulan daha 1gb ramlere 1024x768 ekran çözünürlüklü tabletlere yeni yeni "kral " diye hitab etmeye başlarken bunlara insanın "uzaylılar yapmış " diyesi geliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnthepage

ainol novo 9 sipariş ettim bakalım gelince yorumları ve videoları atarım

Pandawill Sitesinden mi sipariş ettiniz bu yılbaşı festivali nedeniyle büyük bir gecikme yaşıyorlar çoğu tablette
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.