Malasef yinede görev çubuğuna gizliyor ben sadece minimize istiyorum
Bende bugün keşfettim programı çok hoşuma gitti. Peki şarkının altında 44 khz 0 kbss yazıyor bu bilgileri kaldırma şansımız varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Egeli lodos
Bende bugün keşfettim programı çok hoşuma gitti. Peki şarkının altında 44 khz 0 kbss yazıyor bu bilgileri kaldırma şansımız varmı acaba?
Aimp ayarlarında şablonlar kısmı var.Orada çalma listesi satır biçimlendirme kısmındaki ikinci kutucukdaki yazıları silersen kaldırabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: gunship
quote:
Orijinalden alıntı: Egeli lodos
Aimp ayarlarında şablonlar kısmı var.Orada çalma listesi satır biçimlendirme kısmındaki ikinci kutucukdaki yazıları silersen kaldırabilirsin.
Çok sağol valla ya böyle daha güzel oldu
konuyuhortlattım ancak içim de kaldı. aimp te 5.1 ses kartını öncetanıtmak lazım seçenekler kısmında ses çıkış aygıtı vardır genenllikle windows default olur ..ancak bende ki usb 5.1 seskarını işaretleyince 5.1 ses almaya başladım...ve çok hızlı müzik albüm oluşturur ken tut at masa üstüne bukadar kolay..
valla aimp kullanırken winamptan vazgeçemem diyordum.yeni format attım hazırda winamp vardı ama ölesine alışmışım ki aimpe şimdi onu kurcam.tavsiye ederim bende.
arkadaşlar radyo nasıl dinliyoruz ben bunu başaramadım da.
bu program sistem kaynaklarını az kullanıyor sevdim
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
arkadaşlar radyo nasıl dinliyoruz ben bunu başaramadım da.
program açıldıktan sonra sistem tablasındaki sağ alt köşedeki simgesine sağ tıkla. açılan menüden "Yardımcı Programlar" seçeneğine gel ve açılan seçeneklerden "Online Radyo Gezgini"ni seç. Yeni bir pencere açılacak. bu pencerede "ShoutCast" ve "IceCast" olarak iki seçeneğin var. ikisinden birini seçtikten sonra yenile tuşuna tıkla ve listenin güncellenmesini bekle. ardından yenile tuşunun yanındaki aşağı açılan listeden dinlemek istediğin müzik türünü seç ve radyo listesinin yüklenmesini bekle. önündeki listede herhangi bir radyo istasyonuna çift tıkladığında o istasyon çalma listesine alınacak ve radyonun yayın kalitesine göre belli bir süre sonra çalmaya başlayacak.
arkadaşlarda linktemi bi sıkıntı var bendemi? idm ile indirmeye çalışıorm aynı dosyadan bi daha var diye bi hata veriyo yardımcı olurmusnuz ??
ne yaptıysam oto sistem traya inme ayarını kapatamadım.. buda el bağı oldu bana .. en iyisi yine winamp aga
quote:
Orijinalden alıntı: cemo100
ne yaptıysam oto sistem traya inme ayarını kapatamadım.. buda el bağı oldu bana .. en iyisi yine winamp aga
hocam o minimize tuşuna sağ tık yapıp tıklarsan sistem tray a inmez. bildiğimiz araç çubuğuna iner... yani eksi tuşuna sol fare değil sağ fare ile tıkla
Aımp3 beta çıktı deneyen var mı ben kullanıyorum çok büyük değişiklik yok ?
SEVGİLİ ARKADAŞLAR AIMP 3 Ü YÜKLEDİM BİR DEĞİŞİKLİK YOK AMA BİRTÜRLÜ MİX YAPAMIYORUMEĞER BU MİX İ YAPAN ARKADAŞ VARSA BİR YARDIM ETSİN ELLEMEDİĞİM TRAFI KALMADI AIMP 3 ÜN AMA MİXİ GERÇEKLEŞTİREMEDİM
RESİMLİ BİR ÖRNEK KOYARSANIZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM
AIMP 3'te de yine geri kafalılık yaptılar, DTS desteği yok.
Beyler format attım az önce de ctrl+j ile her yerde şarkı arama özelliğine ne oldu ya?
Biraz hortlatmış olacağım fakat. 5.1 sorunu yaşayanlar ya da surround problemi yaşayan arkadaşlar 5.1 e ses veremeyip 2.1 ses alan arkadaşlar realtek kullanıyorsanız eğer Speaker Fill özelliğini açarsanız 5 hoparlorden ses alırsınız stereo destekleyen yerleri surround a çevirir.
quote:
Orijinalden alıntı: feroo773
winamp ta keybvis diye bi eklenti var klavyedeki ışıkları yakıp söndürüyor hani o ışıklardan güzel bişey yaptım ama sürekşi aimp kullandığımdan ışıklar bi işe yaramıyor bu eklentiyi aimp te çalıştırmanın bi yolu varmıdır?
Ben cok denedim çalıştıramadım vede calısan bir alternatifini bulamadım aimp de ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme