Şimdi Ara

# AiMP2 Medya Oynatıcısı Kullanıcı İncelemesi # [Güncel v2.61 versiyon] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
17.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    harika bir program winamptan çok daha iyi bir program.
    Birde video oynatabilse o zaman tadından yenmiycek
  • Jetaudio dan başkası yalan
  • Jetaudio yu hiç sevmiyorum.
  • Bu arada konu güncellendi. Beta sürüm eklendi. Ben kullandım beta sürümü ancak bug vardı geri sildim.
  • Windows Media Player kullanıyorum ve açıkcası çok araştırmamıştım böyle konuları.

İndirmeyi düşünüyorum ama bir sorum var; WMP gibi görev çubuğunun sağ kısımına (yani "TR" yazısının hemen soluna) minimize edilebiliyor mu?

Biraz cahil olabilirim bu konularda, affediniz.
  • İlk sayfanın ilk resmindeki skin ile birlikte biri bana bu programı yollayabilir mi? Rapid mapid bir yerlere upload etseniz? Kendi sitelerine bir kaç gündür ulaşamıyorum. İnternal server error diye hata veriyor.

İlk sayfadaki linkleri de çalıştıramadım. 2.50 sürümüne ait link download ediyor ama o da indiğinde 0Kb boyutunda gözüküyor. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 13 Temmuz 2009; 6:26:31 >
  • kullandğım en baba mp3 programı yanına bide cd art display programını kurarsanız tadından yenmez

# AiMP2 Medya Oynatıcısı Kullanıcı İncelemesi # [Güncel v2.61 versiyon]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 23 Temmuz 2009; 5:53:39 >
  • İki gündür bende kullanıyorum.

Winamp ı bırakacağım bu gidişle..
  • bu ttnetten indirilen lisanslı şarkıları dinleyemiyorum aimp de çözümü var mıdır?
  • Merhaba Arkadaslar,
    Öncelikle program hakkinda görüsümü belirtmek isterim. Bu programi bende yaklasik 1 senedir kullaniyorum. Hatta sistemim de yüklü olan tek mp3 player programi. Gercekten cok kullanisli.

Ancak benim 2 sorum olacakti, program hakkinda bilgisi olan arkadaslara.

Birinci sorum: Logitech 5.1 ses sistemim var. Ancak AIMP2 de müzik dinlerken ses sadece 2 kolondan geliyor. Windows 7 kullaniyorum, ses kartim da TRUST SC-5100 5.1 Soundcard. Acaba 5.1 ses alabilmem icin eklenti yada codec mi kumaliyim. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar cevap yazarsa sevinirim.

Ikinci sorum: Bu soru aslinda bilgi amacli. AIMP2 de bazen karsilastigim bir sorun. Playlistten bir sarkiyi dinlemek icin tikladigimda, bir pencere aciliyor. Iptal deyip kapatiyorum. Ancak nezaman AIMP2 üzerinde bir yere tiklasam ayni pencere cikiyor. ANcak bu sorun suanda yok. Bazen oluyor, bazen olmuyor. ANlayamadim. Acaba ayarlardan yada eklentilerden mi kaynaklaniyor.

Simdiden yardimci olacak arkadaslara tesekkür ediyorum..Iyi Forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostAccounT

Merhaba Arkadaslar,
    Öncelikle program hakkinda görüsümü belirtmek isterim. Bu programi bende yaklasik 1 senedir kullaniyorum. Hatta sistemim de yüklü olan tek mp3 player programi. Gercekten cok kullanisli.

...

Bendede onboard ses kartı ve 5.1 hoparlör var.Ses kartının en son driverini indirip kur ve programın kontrol ayarlarını kurcalarsan 5 hoparlördende ses alırsın.Aimp ile alakalı değil bu sorun win 7 deki hoparlör sorunu sürücü kaynaklı.Zamanla düzelecektir vistada ilk çıktığında aynı ses problemlerini yaşıyorduk.
  • aimp winampa göre çok daha kaliteli ama netbookta video özellikleri kadlırılmış claasic temalı winapmtan daha çok kasıyor yine de aimp 2 diyorum
  • arkadaşlar bende bu programı kullanmaya başladım fakat benim winamp ta en çok sevdiğim özellik olan auto tag özelliğini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

çok güzel açıklamalarda bulunmuş arkadaşlar. bir de bende de 5+1 ses sistemi var ve onboard ses kartıyla idare ediyorum acaba bunun ayarlarını nasıl yapabilirim bunu da açıklarsanız çok sevinirim

şimdiden herkese teşekkürler çok yararlı bir başlık olmuş

saygılar...

not: arkadaşlar megapack te sorun çıktı. bir türlü yüklenmiyor ve ayrıca AVG trojan uyarısı veriyor. ilgilinen arkadaşlar bir bakarlarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an_of_en -- 14 Ekim 2009; 21:34:48 >

• rc 505 sürümünü kullanıyorum. Hertürlü özelliği var. 3 senedir aimpi tercih ediyorum. winamptan kat kat güzel bir müzik player.
  • winamp ta keybvis diye bi eklenti var klavyedeki ışıkları yakıp söndürüyor hani o ışıklardan güzel bişey yaptım ama sürekşi aimp kullandığımdan ışıklar bi işe yaramıyor bu eklentiyi aimp te çalıştırmanın bi yolu varmıdır?
  • winamp+dfx 9 yapıyorum ekolayzırda ayarladımmı geçiyordu bunu çok rahat beta sürümü nasıl bilmiyorum linkte kırık zaten fakat kullandığım şekilde geçebileceğine inanmıyorum aimp2 nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrsmoker

bu programı yeni keşfettim.
    harika bir program winamptan çok daha iyi bir program.
    Birde video oynatabilse o zaman tadından yenmiycek

İnternette herkes o kadar met etmişki hemen indirdim kurdum. Video oynatamadığını görünce resmen şok oldum. Benim işime yaramaz açıkcası.
  • Eskiden Winamp'dı şimdi Aimp2 bende alışkanlık oldu artık.
  • Güncel.
  • Çok uzun zamandır kullanıyorum, daha iyisiyle karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.