Şimdi Ara

AİMON PS3 ELİTE (ANA KONU) eski fragnstein şimdiki aimon olan ama elite versiyonu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
3
Favori
13.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • benimde buna ihtiyacım var. büyük ihtimal senin gibi ebay üzerinden alıcam ama satıcı 3-5 hafta sürer diyor türkiye içi.. acabahttp://www.monsterprintz.com üzerinden £59.98 178 tl mi alsam ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_kid1

    benimde buna ihtiyacım var. büyük ihtimal senin gibi ebay üzerinden alıcam ama satıcı 3-5 hafta sürer diyor türkiye içi.. acabahttp://www.monsterprintz.com üzerinden £59.98 178 tl mi alsam ??

    yurt dışı ile uğraşma sana 180 TL ye vereyim kargo sana ait
  • Şu linkte 60$ (120 TL) . Kargo ücretsiz diyor.Acaba yanlış mı baktım.

    Gümrüğe takılır mı? onu bilmiyorum,bilen biri yardımcı olabilir mi?

    http://www.ebay.com/itm/PS-3-PC-Tuact-AIMON-PS-Elite-Wireless-Mouse-Controller-Brand-New-Latest-Version-/250996613303?pt=AU_Video_Game_Accessories&hash=item3a709060b7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiokol -- 29 Temmuz 2013; 16:27:51 >
  • bunun yedek parcasini bulabilirmiyim,joystick bozulduda
  • ps4te çalışıyor mu bu alet var mı deneyen ?
  • takip..
  • Arkadaşlar elimde bulunan Frag FX Shark V2013 PS3 mouse seti satıyorum düşünen iletişime geçsin. Macro yapma, sensivty ayarlama, tuş değiştirme, tek tek ve seri atış ayarlama bir çok özelliği bulunmaktadır. Daha önce Aimonda kullandım serisinin en iyisidir. Amazon fiyatı 99 dolardır. Bf4 veya cod ghost serisini bu ürünle single da alışıp multiplayerde akabilirsiniz. yurt dışında bir çok oyuncu bu ürünleri kullanmaktadır. yoksa analogla o manevraları yapmak zaten insan üstü bir davranış..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blawer_s -- 24 Şubat 2014; 14:03:45 >
  • Ps4'te çalışmicak bu cihazlar ileride ne olur bilmem ama yakın bir gelecekte wireless 3.parti hiç bir cihaza destek verilmicek. Bu firmanın "Tuact" yeni cihazları çıktı piyasaya "Venom X" microsoft destek vermiş Xbox One'da çalışıyor fakat ps4 desteği yok daha doğrusu var çalışıyor ama engel konulmuş tuşlar programlanamıyormuş wireless kodlamalarında sıkıntılar varmış. Geçen haftalarda ise Hori markasının bir controller'ı çıktı ps4 uyumlu ilk 3.parti controller oldu kablolu kol, kablosuz kesinlikle yok destek. Bu kablolu muhabbetinden sonra bir umut doğudu tekrar. Tuact şimdi kablolu bir cihaz üzerinde çalışıyormuş bir kaç ay içinde belli olur. Sonuç olarak mouse nunchuck cihazı kullanmak istiyorsanız yenisini almak şart olucak elinizde ki cihazların %90 ihtimal ile işi bitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Ps4'te çalışmicak bu cihazlar ileride ne olur bilmem ama yakın bir gelecekte wireless 3.parti hiç bir cihaza destek verilmicek. Bu firmanın "Tuact" yeni cihazları çıktı piyasaya "Venom X" microsoft destek vermiş Xbox One'da çalışıyor fakat ps4 desteği yok daha doğrusu var çalışıyor ama engel konulmuş tuşlar programlanamıyormuş wireless kodlamalarında sıkıntılar varmış. Geçen haftalarda ise Hori markasının bir controller'ı çıktı ps4 uyumlu ilk 3.parti controller oldu kablolu kol, kablosuz kesinlikle yok destek. Bu kablolu muhabbetinden sonra bir umut doğudu tekrar. Tuact şimdi kablolu bir cihaz üzerinde çalışıyormuş bir kaç ay içinde belli olur. Sonuç olarak mouse nunchuck cihazı kullanmak istiyorsanız yenisini almak şart olucak elinizde ki cihazların %90 ihtimal ile işi bitti.

    hocam ps3 dualshock 3, ps4 de calisiyor mu?...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 icin Venom X cıktı.
    Az once elime ulastı dehset bir urun...
    Almak isteyenlere yardımcı olabilirm
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.