Yüzbaşı
03 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Kullanan yada bilen arkadaslar
2012 C serisi nasıl far yıkıyor yardımcı olursanız cok sevinirim
Merhabalar ;

2010 Model mini cooper S sahibiyim.
Araçta kat iptali var bu nedenle motor elektronik ışığı yanıyor.
Acaba bu performansta sorun cıkarırmı sonucta bilgisayar performansı azaltabiliyor.
Dun bos yolda 0 100 denemesi yaptım yaklasık olarak 8 saniyede ulastım.
Daha once bu sure 6.5 saniye civarıydı.

Daha sonradan 40 - 100 arası deneme yaptım buradada yaklasık 7,5 saniye surdu.
Size bunun videosunu paylasıyorum...

Yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Acaba benmi kuruntu yapıyorum ?

http://www.youtube.com/watch?v=EeHiAEMcg8E

2010 Model Mini Cooper S Otomatik ile bugun yolda 90KM ile devam ederken birden bire Motor Elektronigi ışığı yandı.
Mini acil sevisini aradıgımda sorunun atesleme yada yakıt kirliliginden dolayı olabilecegini soylediler.
Aracı yolda denedim titreme yapmıyor ama bana biraz titreme varmnıs gibi geldi belkide oyle dusundum sorundan sonra.
Motorda kesinti yok. Turbo sorunsuz calısıyor. Aracın performansında hic bir kesilme yok.

Sizce sorun nedir?
Bu ışık yandıktan sonra birseyler atıstırmak icin yolda durdum ve belli bi sure sonra tekrar bindim. Tabiki ışık sonmemisti. Tekrar yola cıktıktan 5 dakika sonra birden alarm calmaya basladı ve anahtarı soketten geri vermedi. Ancak aracı calıstırıp durdurduktan sonra tekrar verdi anahtarı.

Sizde hic bi sorunlar oldumu? Yardımcı olursanız cok sevinirim....
2010 Model Mini Cooper S Otomatik ile bugun yolda 90KM ile devam ederken birden bire Motor Elektronigi ışığı yandı.
Mini acil sevisini aradıgımda sorunun atesleme yada yakıt kirliliginden dolayı olabilecegini soylediler.
Aracı yolda denedim titreme yapmıyor ama bana biraz titreme varmnıs gibi geldi belkide oyle dusundum sorundan sonra.
Motorda kesinti yok. Turbo sorunsuz calısıyor. Aracın performansında hic bir kesilme yok.

Sizce sorun nedir?
Bu ışık yandıktan sonra birseyler atıstırmak icin yolda durdum ve belli bi sure sonra tekrar bindim. Tabiki ışık sonmemisti. Tekrar yola cıktıktan 5 dakika sonra birden alarm calmaya basladı ve anahtarı soketten geri vermedi. Ancak aracı calıstırıp durdurduktan sonra tekrar verdi anahtarı.

Sizde hic bi sorunlar oldumu? Yardımcı olursanız cok sevinirim....
Arkadaşlar vipdükkan.com da gördüm Canon 550D 18-135IS lens ile satılıyor. Hafta sonu 2200 e gormustum iyiki almamısım umarım herkese yararlı olur...

Arkadasar merhabalar
Uzun zamandir arastirmadayim. Daha once ilk olarak bir arkadasimin 147 modelini kullanma sansi bulmustum ve performansini cok begendim. Motoru cok etkiledi beni tepkileri. Spor araba gibi degildi ama sesi ve gucu belli bi yerden sonra cok keyif veriyordu. Italyada kendime hemen bir Mito 1.6 disel aldim. Cok memnun kaldim Torq sayesinde super gidiyordu DNA ile resmen araba degisiyordu. Simdi orada 1.6 Mitom var fakat Turkiyede kullanmak icin kendime Mito alacaktim su anda ise GT kafasinda gidiyorum. Mitonun DNA sistemi agresif yapisi gorunusu ve daha once kullandigim icin (Beyaz renk beyaz jant beni cezbediyor aslinda) su anda ikinci el 1.4 155hp modelini almayi dusunuyordum. Fakat dedigim gibi GT aklimi celdi. Gorunusu ve s.speed vitesi.
Performans olarak nasil bir aractir GT? Aracin kronik sorunlari varmidir? Yakit tuketimi nasildir? Spor kullanimda performansi nasildir? Ayrica bu ayarda baska arabalarda tavsiye edebilirsiniz. Ama kisaca GT nin performans tuketim konfor bilgilerinden bahsederseniz cok mutlu olurum.
Mito yerine arkadaslarim yine guzel bir motor ve ortalama yakit tuketimi ile Mini cooper s R56 ve Peugeout 207 RC oneriyorlar. Tabi RC 30.000 civarinda Cooper S 45.000 aradaki farkta onemli. Sizin gorusleriniz nedir? GT alinabilirmi ? Mito yada 207 dahami iyi bir tercih olur ?

Simdiden karma karisik sorularima cevap verdiginiz icin tesekkurler....
Arkadaslar iki arac arasında kaldım aslında alternatif cok ama daha fazla cıkmayı dusunmuyorum. 2007 2009 arasında temiz 60000e kadar olan kmli bi 147 dusunuyorum. Aracın kronik problemleri varmı motor sorunu varmı gorusleriniz nelerdir. ortalama fiyatı nedir? Depo ile ne kadara gider yedek parca sorunu varmıdır?
Bununla beraber Trip. vites 2005 2007 arasında golf 1.6 FSI dusunuyorum. km 90.000 kadar. Sanjumanda sorun olurmu ne gibi bi sorun olur? motoru ne zaman yenilenmek ister bana yardımcı olursanız cok sevinirim.... Limitim 25.000TL ye kadar bana 2005 uzeri arac onerileriniz olursa cok sevinirim. Onemli olan abartı yakmasın motoru saglam olsun 200.000km olunca banamısın demesin (tabi bakımları yapıldıgında)
arkadaslar merhabalar
cihazda bir sorunla karsılastım
oyunları oynarken belli sure sonra frame frame ilerlemeye baslıyor
inanılmadık yavaslıyor sanırsınızki fx5200 ekran kartı ile oyun oynuyorsunuz
bunun nedeni ne olabilir ornek olarak grid prince of persia falan....

yardımcı olursanız sevbinirim

driverlar en son guncel driverlardır
Evet arkadaslar
bu iki cihazdan birini alacagim.
ilk olarak Toshiba A300 15B alacaktım fakat ekran kartı bunların yanında pek sozu edilen birsey degil.
Bu cihazlarda kesinlikle ama kesinlikle marka gibi bi beklentim yok. İşimi gorecek ikiside
fakat acer in artıları ekran cozunurlugu cok iyi. fakat kafama takılan ekran kartının ramleri DDR2 mi GDDR3 mu
5930 modelinde GDDR3 oldugunu biliyorum fakat resmi sitesinde bunun icin ibare goremedim (512 icin GDDR3 diyorlar fakat DDR2 diyenlerde var)

Bu rakamlara alınabilecek en iyi 3 4 laptoptan 2 si bu cihazlar. işlemci MSI icin yeni nesil PUMA platformu ve gayet yeterli hızlı bi islemci. Fakat dedigim gibi ekran kartlarında kala kaldım. yardımcı olursanız cok sevinirim...
Merhabalar arkadaslar ;

bu ay sonuna kadar bir model alicam. Onemli olan kilit ozellikleri var iki cihazdada...
A100-437 de core2duo 2.00 uzeri islemci var 7900GS 512mb lik ekran kartı var
X205 ise core2duo 1.66 islemci var 8700GT 512 ekran kartı var

onemli olan oyun performansı benim icin. ama islemcide onemli. amerikadan alienware aldım uzerinde dual 8700GT SLI var. Super bir ekran kartı ve herseyi karsılıyor. o yuzden X205 gibi dusundum onu almak daha iyi gibi ama islemci konusunda kafam allak bullak oldu...
bu konuda bana yardımcı olursanız cok ama cok sevinirim
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.272
İkinci El Bölümü Mesajları: 977
Konularının görüntülenme sayısı: 162.942 (Bu ay: 488)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.