Şimdi Ara

Ailenizin kiymetini bilin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yil boyunca ailemden cooooooook uzakta 1 yil sonra gorusmek uzere yasayacagim daha ilk gunler olmasina ragmen ozellikle annemi cok ozledim. Whatsaptan falan konustuk sesini duyunca kalbime oyle bir sey saplandi ki sanki dokunsaniz agliycam. Tutmaya calistim kendimi ama bunlari yazarken bile kalbime saniyelik bir agri oluyo ve direk aglama moduna geciyorum.

Ne onerirsiniz ilk gunler diye mi boyle alisir miyim? Hergun konusmam gerekir mi yoksa unutmak icin haftada 1 falan mi

Edit:Aileden uzak yasamak cok cok zor. Kesinlikle kiymetlerini onlardan uzakta oldugunuzda anliyosunuz.

Belki annenizin evde yaptigi yemegi begenmiyorsunuz yemiyosunuz olup olmadik seylere kiziyorsunuz onu uzuyorsunuz. Olmadik sekilde kavga ediyorsunuz.

Ama inanin aileden uzakta kalinca bunlari tek tek anliyorsunuz. Aileden uzak yasamayi farkli sehirde aydan aya gorusebileceginizi demiyorum. 1yildan fazla bir sure onu hic goremeyeceginizden bahsediyorum. Umarim yakinda alisirim ama sunu da ilave ediyim turkiyeye annemin yanina dondugum gunden itibaren o yemegi onume cig verse de yiycem yaksa da yiycem kizsada dovsede hicbir sey demiycem. Ona sesimi bile yukseltmiycem. Kiymetini simdi daha iyi anliyorum

Edit2: hasta olsam corba yapıcak biri yok beni iyileştiricek biri yok canim annem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinHood35 -- 10 Ekim 2015; 0:41:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alışırsın zamanla kendine uğraş edin kafanı dağıt düşündükçe daha çok özlersin zor durum Allah sabır versin. =)
  • Aileden uzak yasamak cok cok zor. Kesinlikle kiymetlerini onlardan uzakta oldugunuzda anliyosunuz.

Belki annenizin evde yaptigi yemegi begenmiyorsunuz yemiyosunuz olup olmadik seylere kiziyorsunuz onu uzuyorsunuz. Olmadik sekilde kavga ediyorsunuz.

Ama inanin aileden uzakta kalinca bunlari tek tek anliyorsunuz. Aileden uzak yasamayi farkli sehirde aydan aya gorusebileceginizi demiyorum. 1yildan fazla bir sure onu hic goremeyeceginizden bahsediyorum. Umarim yakinda alisirim ama sunu da ilave ediyim turkiyeye annemin yanina dondugum gunden itibaren o yemegi onume cig verse de yiycem yaksa da yiycem kizsada dovsede hicbir sey demiycem. Ona sesimi bile yukseltmiycem. Kiymetini simdi daha iyi anliyorum

• Yok mu benim durumumda olan

• Ilk hafta hemen hemen hergun sonraki haftalar 2-3 kez 1-2 ay sonra ayda 4 felan sonra gecer unutursun onlar ararlar sonra alisirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben de kışları 5 ay falan görüşmüyorum zamanla alışılıyor.Hatta kendi işini kendin yapmaya başlayınca annenle birlikte olmamak insana daha iyi geliyor.
    Edit:Yaş kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ''Battery -- 10 Ekim 2015; 1:10:03 >
  • Almanya'dayım senede 2 defa görüşüyoruz. Senin sadece bir senelik benim daha en az 5-6 senem var ben ne yapayım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yunanistanın kıymetini bilin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yas 18.

Ilk defa evden ayrilinca ve ilk gunler tek basina yasamaya baslayinca cok zor geldi. Umarim alisirim zamanla

• Duygulandım lan. Sık sık ara konuş 1 yıl bitince çabuk geçti dersin illaki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay sonra ortama alışınca tam tersini düşünüceksin
  • Okumadım ama haklı

• Olm erkek olun biraz, hayatı öğrenin, yaşamayı öğrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Yas 18.

Ilk defa evden ayrilinca ve ilk gunler tek basina yasamaya baslayinca cok zor geldi. Umarim alisirim zamanla

Zamanla alışılıyor merak etme.Ben de üni için geldiğimde 19 yaşındaydım.
  • İlk günler öyle olur sonra iyice vurdumduymaz olursun merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.