Şimdi Ara

Ailem tanışmak istemiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kız arkadaşım ailemle tanışmak istiyor lakin ailem tanışmak istemiyor, gerekceleri henüz elimde somut bir işim olmadığı içinmiş
    Anne diyorum evlendirmeyeceksin sadece tanisacaksin niyetimin ciddi olduğunu belli etmek istiyorum diyorum
    Yokk olmazz senin işin filan yok deyip kesi atıyor

Konu yanlış yerde mi bilmiyorum forumda yeni olduğum için
    Eğer öyleyse silmeyip tasirsaniz doğru yere çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 27 yaşındasın hocam işin neden yok merak ettim?
  • Senin annen değil mi o? Normalde bu durumda karşı tarafın ailesi kızını vermezdi de.
  • Şimdi sen sadece tanıştırdım diyeceksin. Kız ailenle tanışınca, hadi sen benim ailemle tanışacaksın diye kafanı ütüleyecek. Nereye kadar erteleyeceksin?

Kızın ailesiyle tanıştığında bu sefer aileler tanışsın aşamasına gelecek.

Ondan sonra bir bakmışsın bir akşam kız istemedesin. Ve böyle bir adım attığında emin ol bu dediklerim birkaç ay içinde olabilme potansiyeline sahip şeyler.

Annen haklı. Kızın ailesiyle tanıştığında ne iş yapıyorsun dediklerinde susup kalmamalısın. Hatta iş bulduktan bir süre sonra giriş bu işlere.
  • Bence de annen haklı.İşin gücün olmadan bu iş kesinlik kazanamaz.Annen hemen içli dışlı olmak ne biliyim o toplara girmek istememesi normal.Kesinlik kazanmamış iş için gerilip eğrilip bükülmeye gerek yok.

Yine de sen karar vereceksin hocam duruma.İlla tanıştırmak istiyorum diyorsan bir gün aldım geliyoruz de.
  • Doğru diyor.işi olmayan adama kız verilmez. Kadıncağız da zorda kalma diye yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum annen haklı bende 29 yaşındayım bende evlenmek yuva kurmak istiyorum ama olmuyor Allh kahretsin madi olarak kendini hazır hisetmeden sakın evlilik olayına girme....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.