Şimdi Ara

Ailem Bana Kafayı Yedirttirecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı yiyecem annem ve babam kadar zıt insanlar nasıl evlendi anlamıyorum. Sürekli bi anlaşmazlık. Dayımla yengem geldi. Dayım iyi insandır ama yengem kafayı yedirttirecek bana. Herşeye maydonoz oluyor. Kuzenimde fırsat bulup Amerika'ya kaçtı. Acaba ben de fırsat bulup Kanada'daki tanıdıkların yanına mı gitsem? Yardım edin kafayı yicem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim sana samimiyetle söylüyorum. eğer dayanılmaz bir hale geldiyse kaç git düşünme bile bu senin hayatın onların değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hideaways

Kardeşim sana samimiyetle söylüyorum. eğer dayanılmaz bir hale geldiyse kaç git düşünme bile bu senin hayatın onların değil

Yengem her zaman manyaktida turkiyeye dönünce babamlara bişey oldu kuzenim stajda zaten hafiften o da yengem gibi kanadaya gidecem vize almadan kolayca giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi konunda yaş 16 demişsin diğer konunda bu sene sbs ye girdim demişsin nasıl bi çelişki bu

• Git hacı bende yarın İngiltereye gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

bi konunda yaş 16 demişsin diğer konunda bu sene sbs ye girdim demişsin nasıl bi çelişki bu

Geç başladım okula

• quote:

Orijinalden alıntı: WaMoreau

quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

quote:

Orijinalden alıntı: hideaways

Kardeşim sana samimiyetle söylüyorum. eğer dayanılmaz bir hale geldiyse kaç git düşünme bile bu senin hayatın onların değil

Yengem her zaman manyaktida turkiyeye dönünce babamlara bişey oldu kuzenim stajda zaten hafiften o da yengem gibi kanadaya gidecem vize almadan kolayca giderim

Kanada'ya vize almadan gitmek derken?

Orada doğduğum için kanada pasaportum var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bi konunda yaş 16 demişsin diğer konunda bu sene sbs ye girdim demişsin nasıl bi çelişki bu

Geç başladım okula

2 yaş geç mi başladın yeme bizi

• quote:

quote:

quote:

Geç başladım okula

2 yaş geç mi başladın yeme bizi

abi kanada da başladım yemiom sizi türkiye şartlarında mümkün değil anlıyorum sizi

• kaç git , ne işin var buralar da. Bende abd ye gitmeyi düşünüyorum. Yada avusturalya ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

kaç git , ne işin var buralar da. Bende abd ye gitmeyi düşünüyorum. Yada avusturalya ya.

Arkadaşım kanada da güzel yerde daha 16 yaşındayım liseye başlayacam hem insanın memleketi gibi yerde yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.