Şimdi Ara

Aileden ve Arkadaşlarımdan Ayrılmak Zor Geliyor [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tatil bitiyor ne çabuk geçti anlamadık .Ama benim için tatilin bitmesinden önemli bişey var Aileden ve arkadaşlarımdan ayrılmak..Dumlupınar Endüstri Müh. kazandım.Kazanmaz olaydım .Bursada ki gül gibi evimi arkadaşlarımı çevremi bırakıp Kütahyada gibi dandik bi şehirde tek göz odada kalmak istemiyorum.Hayallerimin peşinden koşup oyuncu olmak ve hayatımı yaşamak istiyorum.Ama sanırım Kütahyaya gidip hayatımımı mahvetmeye mecburum.Evet Arkadaşlar düşünceleriniz ve önerileriniz nelerdir ?

Edit=Şu an Kütahyadayım hayatımın en büyük hatasını yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazGeyik2 -- 18 Eylül 2013; 0:46:20 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogukanPasha

up

Sen şu manken olacak arkadaş değil miydin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışırsın bi git bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ! N I G G A !

quote:

up

YO NIGGA SUP

• artık çocuk değilsin ve büyüdüğünün farkına varman gerekiyor.ailenden ayrı şehirde okumak sana kendi ayaklarının üzerinde durmayı,eline geçen parayı nasıl kullanman gerektiğini öğretecek ve her türlü işe tek başına koşturmayı öğreneceksin.ne nasıl yapılır,insanların gerçek yüzleri nasıldır bunlarıda öğreneceksin.bu kadar sıkıntı etmene gerek yok arkadaş zaten bulacaksın ve 4 yılın göz açıp kapayıncaya kadar geçecek.belki birkaç ay sonra belki bir iki sene sonra bu sefer ailenin yanına dönmek istemeyeceksin.bunlar hep yaşanmış şeyler,seninde yaşayacağına eminim.

ben de ailemden ayrı bir şehirde okudum ailem istanbuldaydı.dört defa direk reklam ve klip çekimlerine çağrıldım,üç defa kim milyoner olmak ister mülakatlarına çağrıldım fakat gidemedim birçoğu vize-final dönemime denk geldi.kısmet değilmiş.elbet daha elime fırsat geçer.sen de elindeki fırsatları öğrencilikle paralel götürebilirsin.başarılar.

• 3 yıldır ailemden ayrı üniversite okuyorum. 1 hafta sonra da erasmus ile bir yıllığına Letonya'ya gidicem. Ayrılıklar hep zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayat senin bence ne istiyorsan onu yap boşver etrafindakileri ama oyunculukta gercekten başarılı olacağına inaniyorsan kal

• bir mankenlik tutturmuş yeter lan kaç gündür aynı şey git oku adam gibi
  • quote:

Arkadaşlar tatil bitiyor ne çabuk geçti anlamadık .Ama benim için tatilin bitmesinden önemli bişey var Aileden ve arkadaşlarımdan ayrılmak..Dumlupınar Endüstri Müh. kazandım.Kazanmaz olaydım .Bursada ki gül gibi evimi arkadaşlarımı çevremi bırakıp Kütahyada gibi dandik bi şehirde tek göz odada kalmak istemiyorum.Hayallerimin peşinden koşup oyuncu olmak ve hayatımı yaşamak istiyorum.Ama sanırım Kütahyaya gidip hayatımımı mahvetmeye mecburum.Evet Arkadaşlar düşünceleriniz ve önerileriniz nelerdir ?

oku kardeşim oku, üniversiteyi salaklıklarım yüzünden bıraktım. Şuan it gibi pişmanım, akli dengemi kaybedicem yani artık o derece. Git oku kendini kurtar. Şunuda kafana sok. Bak bana bunlar söylendiği zaman, umrumda olmazdı zamanında. Kimseden hayır yok bunu hiçbir zaman unutma. Benim üniversiteye giderken öyle bir çevrem vardıki akıllara zarar, altımızdan lüx arabalar, etrafımızdan karı kız eksik olmazdı diyebilirim sana açık ve net. Hani şimdi nerdeler? Okul bitti, ortam bitti, herkes yoluna gitti. Yok arkadaşlarımdan ayrılmak istemiyorum yok bilmemne, hiç ama hiç gerek yok böyle şeylere. 7-8 senelik arkadaşımlada 1 ay önce bozuştuk, bak ne arar ne sorar şimdi. O yüzden onlar boş işler. Ha tabi arkadaş var arkadaş var genelleme yapmak yanlış olur, ama herkes çıkar peşinde emin ol. Üniversitedede sana bir tavsiye, erkek arkadaş yapıcam diye yorma hiç kendini, hatta erkek arkadaşın olmasın bile. Sürekli kızlara oyna, onlarla aran iyi olsun hep. Okumak kadar rahat bişey yokmuş ben bu kadar söylüyorum sana, dediklerimi belki anlayamayabilirsin, ama dikkatli ol, kararlarını iyi düşünerek ver. Pişman olacağın şeyler yapma. Gününü yaşamaya bak, geleceğe dair plan yapıp, hayal dünyasında yaşama. Her gününü son gününmüş gibi yaşa üniversitede. Emin ol ordan çıktıktan sonra öyle bi arıyosunki orayı, diyorumya akli dengemi kaybedicem düzelemezsem. Dediklerimin hepsini uygula, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

artık çocuk değilsin ve büyüdüğünün farkına varman gerekiyor.ailenden ayrı şehirde okumak sana kendi ayaklarının üzerinde durmayı,eline geçen parayı nasıl kullanman gerektiğini öğretecek ve her türlü işe tek başına koşturmayı öğreneceksin.ne nasıl yapılır,insanların gerçek yüzleri nasıldır bunlarıda öğreneceksin.bu kadar sıkıntı etmene gerek yok arkadaş zaten bulacaksın ve 4 yılın göz açıp kapayıncaya kadar geçecek.belki birkaç ay sonra belki bir iki sene sonra bu sefer ailenin yanına dönmek istemeyeceksin.bunlar hep yaşanmış şeyler,seninde yaşayacağına eminim.

ben de ailemden ayrı bir şehirde okudum ailem istanbuldaydı.dört defa direk reklam ve klip çekimlerine çağrıldım,üç defa kim milyoner olmak ister mülakatlarına çağrıldım fakat gidemedim birçoğu vize-final dönemime denk geldi.kısmet değilmiş.elbet daha elime fırsat geçer.sen de elindeki fırsatları öğrencilikle paralel götürebilirsin.başarılar.

Evet farkındayım büyüdüğümü kabullenmek zor geliyor.Haklısın hayatım boyunca ailemle yaşayamıcam.Tek başıma yaşamayı öğrenmem lazım..Tek çocuk olduğum için ailem bir dediğimi iki etmezdi arkadaş çevrem geniş para sıkıntım yoktu.Sanırım bu yüzden ayrılmak zor geliyor.Hayatın diğer yönlerinide tatmam lazım Tavsiye ve önerilerin için teşekkür ederim.Bu arada reklam,klip vs çekimlere kendinmi başvurudun yoksa ajans aracılığı ile mi. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazGeyik2 -- 22 Ağustos 2013; 3:30:20 >

• quote:

quote:

artık çocuk değilsin ve büyüdüğünün farkına varman gerekiyor.ailenden ayrı şehirde okumak sana kendi ayaklarının üzerinde durmayı,eline geçen parayı nasıl kullanman gerektiğini öğretecek ve her türlü işe tek başına koşturmayı öğreneceksin.ne nasıl yapılır,insanların gerçek yüzleri nasıldır bunlarıda öğreneceksin.bu kadar sıkıntı etmene gerek yok arkadaş zaten bulacaksın ve 4 yılın göz açıp kapayıncaya kadar geçecek.belki birkaç ay sonra belki bir iki sene sonra bu sefer ailenin yanına dönmek istemeyeceksin.bunlar hep yaşanmış şeyler,seninde yaşayacağına eminim.

Evet farkındayım büyüdüğümü kabullenmek zor geliyor.Haklısın hayatım boyunca ailemle yaşayamıcam.Tek başıma yaşamayı öğrenmem lazım..Tek çocuk olduğum için ailem bir dediğimi iki etmezdi arkadaş çevrem geniş para sıkıntım yoktu.Sanırım bu yüzden ayrılmak zor geliyor.Hayatın diğer yönlerinide tatmam lazım Tavsiye ve önerilerin için teşekkür ederim.Bu arada reklam,klip vs çekimlere kendinmi başvurudun yoksa ajans aracılığı ile mi. .

birkaç yere kendim başvurmuştum birkaç yerde de onlar beni buldu .hiçbir ajansa kaydım yok işin aslı.sadece ön kayıtta gönderdiğim fotoğrafa göre çağırdılar.burdan şunu anlayabiliriz.paragöz ajanslar herkesi fotoğraf çekimine çağırıyor(marka ajansları ayrı tutuyorum),50-100 tl küçük bir para olabilir fakat yüzlerce-binlerce kişiyi düşündüğünde büyük kar yapıyorlar.bana geri dönenler ise tarafımdan hiçbir şekilde ücret ödemeden direk denemeye çağıranlardı.bazıları da bu şekilde çalışıyor mesela..

• Git universiteni oku

• quote:

quote:

quote:

birkaç yere kendim başvurmuştum birkaç yerde de onlar beni buldu .hiçbir ajansa kaydım yok işin aslı.sadece ön kayıtta gönderdiğim fotoğrafa göre çağırdılar.burdan şunu anlayabiliriz.paragöz ajanslar herkesi fotoğraf çekimine çağırıyor(marka ajansları ayrı tutuyorum),50-100 tl küçük bir para olabilir fakat yüzlerce-binlerce kişiyi düşündüğünde büyük kar yapıyorlar.bana geri dönenler ise tarafımdan hiçbir şekilde ücret ödemeden direk denemeye çağıranlardı.bazıları da bu şekilde çalışıyor mesela..

Bende ajanslardan kabul aldım ama hepsi para soyma derdindeler.Genç insanların hayalleriyle oynayarak 2 foto çekip 100 Lira alıp gönderiyolar.Bursa da bi ajansada kabul aldım bakalım özel menejerlik yapıomuş kayıt ücreti almadan.Bu arada baya yetenekliymişin direk denemeye,çekime çağırdıklarına göre tabi vize-final dönemine gelmeside ayrı bir şansızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazGeyik2 -- 22 Ağustos 2013; 3:49:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende ajanslardan kabul aldım ama hepsi para soyma derdindeler.Genç insanların hayalleriyle oynayarak 2 foto çekip 100 Lira alıp gönderiyolar.Bursa da bi ajans a kabul aldım bakalım özel menejerlik yapıomuş kayıt ücreti almadan.Bu arada baya yetenekliymişin direk denemeye,çekime çağırdıklarına göre tabi vize-final dönemine gelmeside ayrı bir şansızlık

işin aslı yetenek değil kanımca.senin fotoğrafını da gördüm eğer sen isen gerçekten farklı tipler daha çok ilgi görüyor,farklıdan kastım saç rengi,saç uzunluğu,göz rengi,yaşını göstermeme vesaire(mankenliği dahil etmiyorum buna o apayrı bir durum).sen burdaki arkadaşlara bakma.kenan imirzalıoğlu ünlü olmayıp buraya fotoğrafını koysa ona da kro damgası vurup 400 madde sıralarla emin ol.hayatında ve ideallerinde başarılar dilerim,tek bir yere odaklanma gerçekleştirmek istediklerin paralel şekilde yürüyecek şeyler merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Ne uni de nede hayatta basarili olabileceksin.

Baltali İlah was here

• quote:

Orijinalden alıntı: ! N I G G A !

quote:

up

Evet benimdim forumda fotomu görmeyen kalmadı vallahi ...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazGeyik2 -- 22 Ağustos 2013; 4:25:27 >
  • Orada da manken ajanslari varmış. tek oda da kalcaksın ne güzel işteee rahat manita atarsın icraat varsa.:)
  • Madem istediğin bir bölüm değil niye tercih ettin?

• quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Madem istediğin bir bölüm değil niye tercih ettin?

Şehir hoşuma gitmiyor en sona yazmıştım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.