Şimdi Ara

Aile izni olmadan tatile gitmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu yıl üniversite sınavına girdim belli bir birikmiş param var. 4yildir arkadaslarım hep tatile çağırıyor ama ailem vermiyodu, bende daha lisede olduğumdan pekte kendime güvenim olmadığımdan hiç gitmedim. Bu yıl ise gercekten Cok istiyorum arkadaşlarımla egelenmek, gerektiğinde sabahlamak istiyorum ama ailem yok diyiyor. Ne zaman izin verirsiniz dediğimde evlen ne halin varsa gor diyiyorlar. Hadi bu yılda tatile gitmedim diyelim, üniversite zamanında festivallere, tatillere izin vermicekler. Bende bugün ister izin verin, ister vermeyin ben gidicem dedim. İster siz bindirirsiniz otobüse dedim, ister ben sabah evde beni görmezsiniz tatile gittimi anlarsınız dedim. Kıza kıza alışcaniz bu duruma dedim. Annemde eve giremezsin bidaha dedi. Bende cezaların beni caydırmak yerine, yapmak istediklerimi atesliyor dedim. Sizce ne yapmalıyım, ciddi ciddi evlenmeden hiç bisey yapamicam.

Extra: şeytan diyiyorki onların bulduğu biriyle 1-2yila evlen, ne iliskiye gir kızla, ne sev, istediklerimi yapıyim geziyim tozuyum. 1yila boşanırım ailemde vicdan azabı çeksin. İnsanlığım el vermiyor bunada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 25 Nisan 2011; 14:34:12 >

• Sehirdisinda bir universite kazanırsan hersey değişir
  • Git git.Evlatlıktan reddecek halleri yok ya. Hele paran da varsa durdugun kabahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor
    Sehirdisinda bir universite kazanırsan hersey değişir

Hocam ailemin maddi durumu iyi. Sehir dısı olursa ya ailecek Gidicez Yada cemaat yurtlarına diyiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 25 Nisan 2011; 14:42:13 >
  • Yuhh kız çocuğumu büyütüyor bunlar bu nasıl baskı. Direk git tatiline boş ver şimdi yaşaman gerekenleri yaşamazsan ileride pişman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar
    Yuhh kız çocuğumu büyütüyor bunlar bu nasıl baskı. Direk git tatiline boş ver şimdi yaşaman gerekenleri yaşamazsan ileride pişman olursun.

Hocam bende öyle düşünüyorum, lise hayatımda yapmadıklarım yüzünden pişmanlık icerisindeyim. Artık pişman olmak istemiyorum kendime güvenimde var gercekten gitmek istiyorum
  • Git ve hayatın tadını çıkar ! Arkadaşlarınla hayatta en çok zevk alacağın şeylerden birtanesidir. Kankalarla güzel bir tatil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 25 Nisan 2011; 16:16:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç düşünmeden git. Benim ailem serbesttir bu konularda ben de sınava hazırlanyrm 2.girişim olacak neyse bir konum vardı zaten bisikletle sınavdan sonra izmir bucadan kuşadasına gidicem arkadaşımla . Babam zaten macerayı bu tip şeyleri seven birisi ve sevmese de bana bir şey demez gerçi ama annem bisikletle gitmeyin bir şey olur binin otobüse öyle gidin diyor ama ben bisikletle gidicem ailemi önemserim ama mantıklı olduğu ölçüde ve benim mantıklı açıklamalarım var neyse çok uzattım ama kısacası hayatta bu tip şeyler yani önemli ve arkadaşlarınla bir şeyler yaptıgında veya yalnız farketmz bunlar sana çok şey katıcak hayatta hee sen anenleri dinlersen gitmezsen de hayatında hep keşke gitseydim falan filan diceksin çünkü belli yaşı geçince içinde heves bile olsa bazı şeyleri yapamıyorsun zamanı geri getiremiyorsun
  • Az da olsa gönüllerini almaya çalış. arkadaşlarım şu kadar durcaz falan bişeyler de biraz olsun yumuşarlar ve izin verseler gerk heralde.
  • ben de yazın tatile çıkacağım tek başıma, aileme haber vermedim daha, çok garipseyebilirler, yurt dışına çıkacağım, maddi olarak kendime yettiğim için de ipler onların elinde değil, başta gitmememi isteyeceklerdir ama bozuşsak bile ben gideceğim arkadaş, hayat benim, para benim, istek arzu benim
  • into to wild izlettir ailene.
  • Evlenince de hiç bişey yapamıcan. Gençliğini heba ediyosun genç. Hayata bi kere geliyosun 1 kere genç oluyosun salla almazlarsa da almasınlar olum eve. Ben hayatta o tip bi aileyle yaşayamam valla. Ki kendi ailem beni aşırı rahat bırakırdı , kafama göre yaşardım 1-2 ufak karışmalarından bile sıkıldım İstanbula kaçtım tek başıma yaşıyorum. ( 1 sene önce Marmariste aileyle birlikteydim )
  • Yavaş yavaş göstereceksin varlığını böyle ailelere. Kendin olduğunu sinsice yerleştireceksin bilinçaltlarına. Bir anda atak yapman tepki doğurur.
    Küçük şeylerden başla, büyük sorun çıkaramasınlar. Tatile gidersen muhtemelen isyanını farkedip, seni iyice sindirmeye çalışacaklar.
  • Bende ne yaptım ne ettiysem 1+1 eve çıkmak için onay alamadım bizimkilerden. Degirmenin suyu onlar sayesinde dönüyo bu yüzden karsı da gelemiyorum. Ama diger konularda rahat gibiler. Şehir dısında okuyorum. 2 haftada 1 arayıp hal hatır sorarlar. Gizlice Ankara'ya gittim bir sey demediler. Sigara içtigimi ögrendiler bir sey demediler falan filan.

Bu yaz da arkadasla bir planımız var. Önce otobüsle akdeniz bölgesine gitcez. Oradan bisiklet,kamp çadırı ve gerekli malzemeleri alıp gidis-dönüs 1 haftalık bir bisiklet macerası yapıcaz kıyı boyunca. Tabi aileme de okulun kamp gezisine katılcam tarzı bir sey söylicem. Yoksa izin vermezler. İzin vermeme sebepleri de basıma bir iş gelir diye. Ama ben 20-21 yasında bu tarz bir macerayı yasamak istiyorum. Tam zamanı çünkü. İlerde yapamıcam böyle bir seyi. Zaten babam bu konuda rahat biraz. Küçükken hayatım daglara tırmanmakla geçti,köpekler beni kovalarken babam kenarda gülüyodu falan. Bu konularda rahat ama işte 1+1 ev konusunda biraz sıkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: xTraP
    Evlenince de hiç bişey yapamıcan. Gençliğini heba ediyosun genç. Hayata bi kere geliyosun 1 kere genç oluyosun salla almazlarsa da almasınlar olum eve. Ben hayatta o tip bi aileyle yaşayamam valla. Ki kendi ailem beni aşırı rahat bırakırdı , kafama göre yaşardım 1-2 ufak karışmalarından bile sıkıldım İstanbula kaçtım tek başıma yaşıyorum. ( 1 sene önce Marmariste aileyle birlikteydim )

İste evlenince yapamam aklımda bi ton planlar var hiç birine izin vermiyorlar param bitesiye kadar hepsini yapicam. Veya kağıt üstünde bi evlilik yapıp hayallerimi gerceslestirdikten sonra boşanmak
  • Oha cemaat yurdu diyen bir aile var ortada .Biran önce birşeyler yapıp kendini belli etmelisin büyüdüğünü göstermelisin.
    Bence önce al karşına ciddi ciddi konuş sonra git yaşa gez gör ingilizce öğren, turistlerle kaynaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 26 Nisan 2011; 1:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: procaptain
    Oha cemaat yurdu diyen bir aile var ortada .Biran önce birşeyler yapıp kendini belli etmelisin büyüdüğünü göstermelisin.
    Bence önce al karşına ciddi ciddi konuş sonra git yaşa gez gör ingilizce öğren, turistlerle kaynaş

Karşıma kaç defa alıp konuştum ama anlamıyorlar, büyüsünü göster demissin, sana kısaca sunu söyleyim, okulumu kendim değiştirdim, dava acmıştım, deneyimim olmadıgı halde savciyla konuşmaya tek gittim, kendi kazandıgım para ile 2ayda bir telefon değiştirdiğim donem oldu, ABD den eşyalar getirip turkieyede sattım, babamin ofisinin sistemini dekarasyonunu pc dizaynını ben yaptım. Bunların hepsi 16-17 yasımda oldu ve kaç kere okuluma geldiginde popüler biri oldumu gördü, 1ay evde kardesime tek baktım. Büyüdüğümü biliyorlar ama bisey değişmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.