laptopla izlemek sarmıyo salondaki büyük televizyonda izlemek istiyorum,içinde +18 olmayan yabancı dizi tavsiyeniz nedir? lost ve atlantis hariç
24
Person of Interest.
quote:
Orijinalden alıntı: TheSpiRiT
Person of Interest.
Prison Break 24 Nikita Merlin Arrow
Fargo. Prison Break
quote:
Orijinalden alıntı: RobinHood35
Fargo. Prison Break
bi kaç mini dizi söyliyim
band of borthers
sherlock
luther
bunlarda +18 sahne yok diye hatılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Dil-hun
bi kaç mini dizi söyliyim
band of borthers
sherlock
luther
bunlarda +18 sahne yok diye hatılıyorum.
Alıntıları Göster
ben annemle fringe, doctor who ve person of interesti izlemiştim
prison break
quote:
Orijinalden alıntı: Silentmachine
merhaba arkadaşlar
laptopla izlemek sarmıyo salondaki büyük televizyonda izlemek istiyorum,içinde +18 olmayan yabancı dizi tavsiyeniz nedir? lost ve atlantis hariç
Person of Interest öneririm, hem sıkıcıda değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Professional Geek
quote:
merhaba arkadaşlar
Person of Interest öneririm, hem sıkıcıda değil.
öneriler için teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: cabbar.ağa
öneriler için teşekkürler arkadaşlar
Alıntıları Göster
komikli istiyorsan '' friends '' repliklerde çok az '' sex vb. '' kelime geçiyor ama.
quote:
merhaba arkadaşlar
chuck - falling skies - mentalist şimdilik aklıma bunlar geldi falling skies hariç diğer ikisini kesin ileyin bence ( falling skies'ta izlenebilir ama ben bilim kurgu sevmediğimden pek beğenmedim ).
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
quote:
merhaba arkadaşlar
chuck - falling skies - mentalist şimdilik aklıma bunlar geldi falling skies hariç diğer ikisini kesin ileyin bence ( falling skies'ta izlenebilir ama ben bilim kurgu sevmediğimden pek beğenmedim ).
Sherlock, Person of Interest, The Big Bang Theory, Modern Family