Şimdi Ara

aile ferdini kaybedince kyk kredisinin bursa dönmesi hakkında yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oda arkadaşım geçen yıl babasını kaybetmişti. O zamanlar böyle para konuları doğal olarak aklına gelmiyordu. ama şimdi annesini de düşünüyor sonuçta her ay 300 tl az para değil.

Kendisi üniversitelilere verilen geri ödemeli kredi alıyodu. Ama devlet bildiğim kadarıyla baba-anne vefatları durumunda karşılıksız burs veriyor öğrencilere.

Böyle bir imkanı var mı arkadaşımın? Şimdi başvursa babası öldüğü tarihten itibaren mi geri ödemeli kredisi, karşıklısız bursa çevrilir? Yani o tarihten itibaren mi borcu silinir? Ve nereye başvurması gerekir

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 4 Nisan 2015; 13:54:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beni bir eksileyin yeni özelliği denicem
  • nty35 kullanıcısına yanıt
    direk kyk nın sitesine bakın tel no olması lazım arayın yardımcı olurlar mutlaka,

arkadaşım da 2. senesinde ilk yüze girmişti, aramış sormuş anlatmışlar şimdi 1000 lira maaş alıytor resmen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

direk kyk nın sitesine bakın tel no olması lazım arayın yardımcı olurlar mutlaka,

arkadaşım da 2. senesinde ilk yüze girmişti, aramış sormuş anlatmışlar şimdi 1000 lira maaş alıytor resmen :)

ben söyleyeyim arkadaşa onu o zaman. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.