Şimdi Ara

Aile Bakanlığı: Minecraft Yasaklanmalı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
3
Favori
11.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba bu bakanlık oyunları inceleyerek mi yasaklıyor. Başlarım böyle işe...
  • Hayvanların acı çekmesini mi düşünüyorsunuz ? O zaman yüzlerce sektörde kullanılan ve yılda milyarlarca öldürülen hayvanı niye düşünmüyorsunuz ? Üstelik mecbur olmadığınız halde ve ALTERNATİF yöntemler varken neden onları sömürüp öldürüyorsunuz ?

Deri,Yün,Kaşmir,Kuş Tüyü,İpek vs gibi kıyafetler niye üretiliyor ? Hayvanat bahçesi, hayvanlı sirkler, at yarışları, faytonlar, hayvan dövüşleri, atların efendisi gibi gösteriler dahil sırf eğlenceniz için bile hayvanları sömürürken gelipte bir oyundaki hayvanlara yapılan eziyeti mi düşünüyorsunuz ? Merak etmeyin bu oyunu oynayan çocuklar gerçekle bir oyunu ayırt edecek durumdadırlar. AMA SİZ GERÇEK HAYVAN SEVER MİSİNİZ GELİN ONU TARTIŞALIM O ZAMAN.

"İnsanın" birisi sokak hayvanına tecavüz eder serbest bırakırsınız. Hakim bu itin sahibi kim der. Başkası kediyi keser videoya alıp internete koyar. Dava açılır parayla serbest bırakılır. Sokak hayvanları için toplama kampları yapılıp oralarda ilaçla yada açlıktan ölmeleri istenir. Sokak hayvanları için ülke genelinde hiçbir çalışma yapılmaz.

TARİH BİRGÜN YAZACAK DÜNYADAKİ ŞİDDETİ TÜRKLERİN İNANILMAZ MÜTHİŞ ZEKASIYLA YENDİK DİYE.......

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: volkancode<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: CodeMachine<br> <br> Yine hükümete yüklenmek için bahane arayan kesim doluşmuş. Evet karar yanlıştır kimse aksini iddia edemez ama sadece bir yanlıştan yola çıkarak devletin/hükümetin bilime yada eğitime önem vermediği kanısına ulaşmak yanlış.</blockquote><br> <br> Evet aynen Hayvanat bahçesi genel müdürünü TÜBİTAK'a ( bilimle ilgili Türkiye'deki tek resmi kurum ) atamasıyla bilime ne kadar önem vermiş olduklarını en net bir biçimde zaten görüyoruz :)<br> <br> Hangi birini yazayım</blockquote><br> O beğenmediğin Tübitak benim görev yaptığım okul dahil öğrenciler "Bilim Fuarı" oluştursun diye 5000 TL ödenek verip öğretmenleri görevlendiriyor, üniversite öğrencilerine ve girişimcilere 80.000 TL üzeri hibe veriyor siz hala aynı şeyleri papağn gibi tekrarlamaya devam edin.

Tabi evet bunlar hayvanat bahçesi müdürü atanmadan önceden de var mıydı ? yoksa sonra mı? oldu burası önemli. Ayrıca ne tür özel işlerle ilgilendiklerini ekranlarda haberlerde görüyoruz. Gelir gelmez yaptığı iş ( 17 aralık tapelerinin montaj olduğu söylenmesi 'cümleyi tamamlarken bi gülme alıyor da neyse' ) hayvanat bahçesi ne anlar bilimden emin ol bu onun kararları değildir. Meşhurdur danışmanlar. Seninle siyasi konuda tartışmak istemiyorum zaten iktidarın ne işler çevirdiğini anlatmaya gerek yok gören görüyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtxc -- 10 Mart 2015; 12:53:13 >

• Acaba nasıl bir rant varda yasakladır.

Orijinalden alıntı: mementopolis

Free To Play Pazari'nin Minecraft'i cekememesligi baska birsey degil...<br> Aile Bakani/bakanligi kesinlikle Gözü Kör ...<br> <br> Edit: Microsoft Türkiye neiye birsey yapmiyor bu duruma onuda anlamiyorum...

Bizim ülkedeki MS Ceosu para yemekle meşgul.Onun için hiçbirşey umrunda değil.Bu ülkede amerikada 10-15 dolara satılan yazılımlar 600 liraya satılıyor.30-50-60 dolar aralığında olan gamepadler 150-200 lira aralığında satılıyor.Saolsun Microsoft türkiyenin başındaki adam o kadar cefakar ve ülkesine birşeyler kazandırmak isteyen bir insanki xbox 360 resmi olara 2014de getiriyor.Şu ülkede MSnin ürünlerinin tutulmamsının tek sebebi bu işinden anlamaz TR ceosundan kaynaklıdır.Sony türkiyeninde ceosu pahalı fiyattan veriyor ama adam en azından dünya ile aynı anda sunmaya çalışıyor ürünleri vede ex.c oyunlarıda türkçe çıkarmaya çalışıyorlar.Tüm dünyada şuan ms ve xbox markası pozitif atılımlar yapıyor ve fark etmiştir herkes xboxada ilgi arttı ama bizim ülkede değişen birşey yok.Bill Gates gelip türkiyedeki işlerle kendi ilgilenemez bunun microsoft türkiyenin başındaki adam yapmalı ve sahip çıkmalı.

• ABİ ŞANSIM OLSA GİDECEM ŞU LANET ÜLKEDEN İNŞ
  • Kredi kartının izinsiz kullanımına girersek her şey yasaklanmalı. AppStore, google playstore ve birçok free to play oyunda olabilecek bir şey bu. Hatta Appstore vakti zamanında ailelere para iadesi yaptı.

Ayrıca Minecraft'ta direkt şiddete yönelen oyuncu dünya üzerinde yok. Bunun üzerinden eğitici gibi ama temelde şiddete yönlendiriyor demek saçmalıktan başka bir şey değil. Uğraşılması gereken daha önemli milyon tane oaly varken bunlarla uğraşmak saçma.

Düzenleme: Bakanlık raporunda yaratıkların öldürülmesini şiddete bağlamış. Ama bu tip şeyler birçok oyunda var. Dediğim gibi neredeyse her şeyin yasaklanması gerek o zaman. Hatta Mario'daki yaratıkları öldürdüğünden o da yasaklansın.

Hayvanlar acı çekmiyor konusunda şunu söylemek lazım. Hayvan vurduğumuzda canını kurtarmak için kaçıyor, ses çıkarıyor. Hiç mi bunlara dikkat edilmedi! Garip. Ayrıca diğer üyelerin de dediği gibi, gerçek hayatta hayvana zarar verilirken oyundakine dikkat etmek doğru değil.

Küçük çocukların etkilenmesini gerekçe göstermeleri acı, çünkü o yaştaki her çocuk her şeyden etkilenir. Burada ailenin gözetimi toptan yasaklamadan daha önemli.

Oyundaki sosyal etkileşim üzerinden istismara bağlayacaklarsa bütün içinde online bulunan oyunları kaldırsınlar. Dediğim gibi aile gözetimi önemli. Onun yanı sıra siz her servera kolayca erişemiyorsunuz ki. Ip adres vs. gerekiyor. O yaştaki çocuklar daha okuma yazmayı yeni öğrenmişken gidip onları internetten araştırmaz herhalde.

Son olarak benim anladığım oyun survival modda değerlendirilmiş. Yaratıcı moda hiç mi göz atmadılar acaba? Oyuna bir engel gelmesi yerine çocuklar için yalnızca yaratıcı modu içinde barındıran bir sürüm yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemecem21 -- 10 Mart 2015; 13:22:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapılabilecek en absürt şeyi yapıp Minecraft'ı yasaklamaya kalktılar. Sıra Portal 2'de herhalde Zavallı turretleri patlatmak zorunda kalıyoruz millet bunları oynayıp seri katil olabilir aman dikkat

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• nasıl bir ülke olduk lan şu habere bakın şaka gibi oyunun nasıl bir oyun olduğunu sorsak haberleri bile yoktur bu kararı alanların kesin

• en son yasaklanacak oyunu ilk yasaklıyorlar ! belkide çocuk gelişimi için en önemli oyunlardan minecraft oyunda eşya yapıyorsun topladığın eşyalardan barınak yapıyorsun tamamen sana kalmış hayalgücünü geliştiren bu oyunu yasaklama kararı almalarına sadece gülüyorum zihniyet açısından ne kadar geride kaldığımızı görüyoruz( tvde o kadar boş programlar var ki asıl tv yasaklansın )

Orijinalden alıntı: SenJi

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mementopolis<br><br>Free To Play Pazari'nin Minecraft'i cekememesligi baska birsey degil...<br> Aile Bakani/bakanligi kesinlikle Gözü Kör ...<br> <br> Edit: Microsoft Türkiye neiye birsey yapmiyor bu duruma onuda anlamiyorum...</blockquote><br><br>Bizim ülkedeki MS Ceosu para yemekle meşgul.Onun için hiçbirşey umrunda değil.Bu ülkede amerikada 10-15 dolara satılan yazılımlar 600 liraya satılıyor.30-50-60 dolar aralığında olan gamepadler 150-200 lira aralığında satılıyor.Saolsun Microsoft türkiyenin başındaki adam o kadar cefakar ve ülkesine birşeyler kazandırmak isteyen bir insanki xbox 360 resmi olara 2014de getiriyor.Şu ülkede MSnin ürünlerinin tutulmamsının tek sebebi bu işinden anlamaz TR ceosundan kaynaklıdır.Sony türkiyeninde ceosu pahalı fiyattan veriyor ama adam en azından dünya ile aynı anda sunmaya çalışıyor ürünleri vede ex.c oyunlarıda türkçe çıkarmaya çalışıyorlar.Tüm dünyada şuan ms ve xbox markası pozitif atılımlar yapıyor ve fark etmiştir herkes xboxada ilgi arttı ama bizim ülkede değişen birşey yok.Bill Gates gelip türkiyedeki işlerle kendi ilgilenemez bunun microsoft türkiyenin başındaki adam yapmalı ve sahip çıkmalı.

Adamın kafası rahat ki niye oyunlarla uğraşsın devlet kurumlarına windows u ne guzel sattırıyor.Sonra dinlemeler neden oluyor neden belgelerimiz yurtdısına kacıyor diye kafalarını duvarlara vursunlar.Hatta bir ara milletvekilleri blackberry kullanıyordu yine boyle sıkıntılar ortaya cıkmıstı.Rusya İran devletlerini kucumseyenler onların gizlilik anlamında ne kadar doğru yolda olduklarını goremıyorlar. Ya da kafanıza takmasın bunlar yediği yemeğinin fotografını instagramda paylaşmaya devam etsin.O güzel kafasını yormasın.

• Böyle geri kafalılık olmaz olsun!

Türkiye'yi cümle aleme bütün Dünya'ya rezil ettiler. Duyanlar inanamıyor
  • Yemin ediyorum bizim insanımızda bir sorun var ya. Adamlar saçma sapan işler yapıyor. Gerçekten Türkiye'yi seviyorum vatanım falan ama insanından artık her türlü saçma sapan şeyi de beklediğimden hoşlanmıyorum.

• Tecavüzün, hırsızlığın, yolsuzluğun, din ticaretinin, hanliğin, cahilliğin, baş ülkesi, teröristlerin ütopyası olmuş bir ülkede bu tür olaylar hiç şaşırtıcı değil.
  • Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü:Oyun yüzünden çocukların, hayvanlara eziyet edebilecekleri, hayvanların hiç acı çekmediğini düşündükleri, şiddet içeren hareketlerde bulundukları, zarar verilen mobların acı çekmeden ölmeleri nedeniyle çocukların, davranışlarının sonuçlarını düşünmeden hareket ettikleri tespit edilmiştir.

Başımızdaki zihniyetin hayvan sevgisiyle uzaktan yakından alakası yok iken oyundaki hayvanların eziyetini düşünmeleride tam komedi

Şöyle ki; Geçen yıl bizim balkonda yavru kumru yuvasından düştü ayağını kırdı bende akp'li belediyenin hayvan barınağını aradım telefona öküzün biri çıktı (gerçek hayvan ) durumu kısaca anlattım,yaralı kuşu gelip almalarını yoksa öleceğini söyledim telefondaki saf anadolu öküzü sadece köpeklerle ilgilenebileceklerini yardım edemeyeceklerini anlattı.Tabi konuşma uzun sürdü baya eleştirdim belediye'ye şikayette ettim ama it iti ısırmaz mevzusunu bildiğim için bir cacık olmayacağının bilinciydeydim.Benim vergimle maaş al yalandan yere hayvan barınağı kur ama vatandaş yardım istediği zaman geri çevir.

Sonuç olarak başımızdaki tiplerin ne hayvanlar umrunda ne insanlar,kendilerine korku imparatorluğu kurmuşlar ve her şeyi yasakla çözeceklerini sanıyorlar.

• Bu kafadan bende istiyorum ya uçuruyor resmen. Tek merak ettiğim yasaklamayı çıkarmadan önce Minecraft'ı oynadılar mı? Eğer oynadıktan sonra bu kanıya ulaştılarsa (oynadıklarını hiç sanmıyorum ama neyse) o zaman durum daha vahim.

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

Bu memleket gerizekalılarla, delilerle ve ruh hastalarıyla doludur. - Hüseyin Nihal ATSIZ

ADAMSIN.

01000010 01110101 00100000 01111001 01100001 01111010 11000100 10110001 01111001 11000100 10110001 00100000 01101111 01101011 01110101 01111001 01100001 01101110 00100000 01100001 01110010 01101011 01100001 01100100 01100001 11000101 10011111 00100001 00100000 01010101 01101101 01100001 01110010 11000100 10110001 01101101 00100000 11000011 10110110 01101101 01110010 11000011 10111100 01101110 00100000 01100111 11000011 10111100 01111010 01100101 01101100 00100000 01100111 01100101 11000011 10100111 01100101 01110010 00100001 00100000 00111010 00101001
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.