Şimdi Ara

Aile, aşk, ben bermudası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnsan aslında gelip de bunu forumlarda yazmamalı. Ama çıldırmak istemiyorum.
    20 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. kendimi bildim bileli ailevi sorunlar yaşıyorum. Tek istediğim normal bir hayata sahip olmak. Okuduğum şehirde 1 buçuk yıldır sevdiğim bir adam var. Fakat yazları ve tatillerde izmire geri döndüğüm için onu çok özlüyorum ve fotoğraflarımızı saklıyorum ki özledikçe bakabileyim. Benim sevgilim lisedeyken arkadaşlarıyla eve çıkmış orda kalmış. Ergenliğin getirisiyle içkisi sigarası falan olmuş. Bir sürü kızla çıkmış. Biz beraber olduğumuzda ben gördükçe rahatsız oluyorum diye sigarayı bıraktı. Benim bırakmamı çok istediği için içkiyi bıraktı ve bana da bıraktırdı. Nargileyi bile yasakladık kendi kendimize. her neyse. Ben yurtta kalıyorum, o ise ailesiyle kalıyor. Birgün ailesi benimle tanışmak istedi ve çok güzel ilişkiler kurduk. Ben de artık çekinmeden evine girip çıkıyorum çocuğun, onun yatağında yanına yatıp uyuyorum, film izliyoruz odasında, annesiyle yemek yapıyoruz vs.

    Annem fotoğraflarımızı gördü. üstelik birinde benim üstümde straplez var ve çocuğun tshirtü yok, ben arkasından sarılmışım çocuğa, bu yüzden de çıplakmışız gibi görünüyor. Bununla da kalmıyor. Bende çocuğun eski fotoğrafları da var, gitarıyla sigarasıyla içkisiyle arkadaşlarıyla falan. annem deliye döndü. Eğer sen bu çocukla evleneceksen evlen ama beni öldü bil, ben de seni öldün bilicem falan dedi. Senin tırnağını bile vermem dedi o çocuğa. Tabiki şimdi her söylediğini yazmayacağım ama özeti "sen .rospu olmuşsun, ya kendini kurtar ya da aileni sil".

    Beynim durdu sanki. Ne yapmalıyım bilemiyorum... Benzer bir durum yaşamış olan var mı ya da tavsiye verebilecek olan?








  • sen de keşke ailenle tanistirsaydin da resimlerden ogrenmeseydi arkadasini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu konu dışında görmesinler seni rahat bırakmazlar.
  • Durum vahim...
  • Straplez olayı değişikmiş

    Edit:Fake heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Truman Show -- 22 Ağustos 2012; 0:23:00 >
  • Bu devirde kız olmak cidden zor ama adam gibi kız olmaktan bahsediyorum. Annenize hak verıyorum ben ısın obur tarafını gormese bıle empatı kurmayı deneyın kım olsa aynı tepkıyı verırdı ama sızın bı sekılde annenıze durumu acık ve net sekılde durustce ıza ederek guvenını saglamanız lazım kanımca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Truman Show

    Straplez olayı değişikmiş

    +1

    Hayır madem çocuk seni çok seviyor ailesini ikna eder gelir bi adını koyarsınız.. Böylece seninkiler de ikna olmuş olur..
  • evlenecen.
  • Çok karmaşık bir durum ailene istediğin kadar anlat ama sana inanmak istemezler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkuyla açtım bakalım ne yorumlar gelmiş diye, ilk seninkini cevaplayayım.

    Babam konudan haberdar değil. Ailenin geri kalanı da beni artık iflah olmayacak bir sürtük olarak görüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakaleli

    sen de keşke ailenle tanistirsaydin da resimlerden ogrenmeseydi arkadasini

    Ailem bu tip şeylere karşı. Ve çok muhafazakarlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PİRi-REYİZ

    evlenecen.

    Okul bitmeden evlenmeyecem. Yani umarım
  • ciddi düşüncen varsa hemen olması gerekmez ailenle gene de tanıştır. baktınız iyi gidiyor şimdilik nişanlanırsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

    Annen ve ailenin geri kalanı haklı.

    peki neden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

    ciddi düşüncen varsa hemen olması gerekmez ailenle gene de tanıştır. baktınız iyi gidiyor şimdilik nişanlanırsınız

    Ne yazık ki ailem o kadar anlayışlı değil.
  • Siz kendi ailenizin karşı olmasından söz ediyorsunuz ama bana kalırsa erkek arkadaşınızın ailesi de iş evliliğe gelince çok pozitif bakmayacaklardır. Niyeyse insanlarda böyle bir ikiyüzlülük oluyor,dilerseniz erkek arkadaşınıza zarf atıp "bizimkiler bu ilişki böyle olmaz bunun adını koyalım,laf söz çıkmasın arkandan,bi yüzük takalım şimdilik okul bitince de evlenirsiniz gibi şeyler söylüyorlar ne dersin?" gibi bir şeyler söyleseniz hem erkek arkadaşınızın hem de "özellikle" annesinin sizin için neler düşündüğü,neler hissettiği,sizi gelini olarak isteyip istemeyeceğini net olarak görüp ailenizle de gerçekten yapacak olduğunuz konuşmayı buna göre planlarsanız ilerisi için daha iyi olur sanıyorum.
  • Ailen aynı yatakta uyuduğunuzu öğrense haberlere manşet olabilir, bugün de bu konu açılmamış olabilirdir. 20 yaş ve altındaki gençlik Amerikan filmleriyle büyüdüler fakat istisnalar olsa dahi(Bknz. Erkek arkadaşının ailesi) aileleri o filmlerden oldukça uzak, farklı bir çocukluk ve gençlik yaşadılar. Dolayısıyla karşılaştığın tepki sıradışı değil. Aileni tanıyıp ona göre davranman en mantıklısı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

    Siz kendi ailenizin karşı olmasından söz ediyorsunuz ama bana kalırsa erkek arkadaşınızın ailesi de iş evliliğe gelince çok pozitif bakmayacaklardır. Niyeyse insanlarda böyle bir ikiyüzlülük oluyor,dilerseniz erkek arkadaşınıza zarf atıp "bizimkiler bu ilişki böyle olmaz bunun adını koyalım,laf söz çıkmasın arkandan,bi yüzük takalım şimdilik okul bitince de evlenirsiniz gibi şeyler söylüyorlar ne dersin?" gibi bir şeyler söyleseniz hem erkek arkadaşınızın hem de "özellikle" annesinin sizin için neler düşündüğü,neler hissettiği,sizi gelini olarak isteyip istemeyeceğini net olarak görüp ailenizle de gerçekten yapacak olduğunuz konuşmayı buna göre planlarsanız ilerisi için daha iyi olur sanıyorum.

    Bu konuda bir yanlış anlaşılma olsun istemem. Ne ben ne de erkek arkadaşım ailelerimize güvenerek devam ediyoruz, arkasında duruyoruz bu ilişkinin. Sizi temin ederim her türlü duruma göre plan yaptık ki bu dediğinizi ben de düşündüm. Çünkü özellikle erkek çocuk anneleri iş evliliğe gelince imam kızı ister ama çocuğu da herkesle gezsin tozsun ister. Şuandaki ilişkimiz çok güzel, anneannesi bana gelin falan diyor ama düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum. Umarım öyle bir şey olmaz, ama olursa da gidecek yerimiz hazır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ata

    Ailen aynı yatakta uyuduğunuzu öğrense haberlere manşet olabilir, bugün de bu konu açılmamış olabilirdir. 20 yaş ve altındaki gençlik Amerikan filmleriyle büyüdüler fakat istisnalar olsa dahi(Bknz. Erkek arkadaşının ailesi) aileleri o filmlerden oldukça uzak, farklı bir çocukluk ve gençlik yaşadılar. Dolayısıyla karşılaştığın tepki sıradışı değil. Aileni tanıyıp ona göre davranman en mantıklısı...

    Ailemin neye nasıl tepki verebileceğini ben de görüyorum ne yazık ki ama bu biraz klişe de olsa, bir birbirimiz olmadan yapamıyoruz. Denemeye çalıştım annem öyle bir tepki veridiğinde, belki dedim ondan ayrı kalmayı biraz deneyebilirim ama altından kalkamadım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.