Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
108.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haber doğruda mayngames gm lerinden bişey beklemeyin derim her lafınıza muhalefet olabılıyorlar ve saçma sapan haraketlerde bulunabılıyolar forumlarında gırıp arastırın derım ozelıkle rf online
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Size şu kadar söyleyeyim,

MaynGames şirket sahibi ile görüştüm. Oyun türkçe olacak, ilk patch ile başlayacak yani limit 50 olacak.

Epic 2yi gördükten sonra Epic 1 çok sönük geliyor. Umarım sıkıntı vermez. Kalabalık bir kadro şart oyunun devam edebilmesi için. Patlamamasını ümit ediyorum. Bir MyNameIsForest i de orada oluşturalım tam olsun.
  • hazianda us epic 3 geliyo oyun baya guzellescek yeni haritalar acılcak nıhayet 80 lvl sıkıldık artık durmaktan...
  • 76 olabildim anca. gelmesin epic 3 iki dakika beklesin de 80 olalım. Bi göremedik level capi
  • oyun güzel mi başlamaya değer mi?ilk çıktığında oynamıştım 1 saat sonra çıkmıştım
  • valla hocam oyun guzel azda sabırlıysan basla derım dıger oyunlar gıbı mob kes lvl atla yok en azından 50 lvl kadar 50 lvl sonra harıtalardakı mutant dene bossları keserek serı lvl alabılıyosun oyun 50 sonra baslıyo yanı gelırsen her turlu yardım ederım oyun ıcınde
  • Bende indirmeyi düşünüyorum.Gpotato serverında mısınız?Değilseniz link verebilir misiniz?Bide hangi serverda daha çok insan var?

Edit:Gpotato versiyonunu indirdim ama xtrap programı hata verdi
    Edit2:Sorunu hallettim ama oyunda çok fazla lag var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |D𐌲oogie| -- 31 Mayıs 2012; 21:01:59 >
  • valla hocam lag sorunu bazen oluyo baslayacak olan varsa sarı bayraktayız nıckım IIDestaNII genelde aksam 5 kadar oyundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikbela -- 1 Haziran 2012; 6:59:56 >
  • indiriyorum bu gün hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sari bayragi secersenız IIDestaNII pm atın ben oyundayım genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikbela

sari bayragi secersenız IIDestaNII pm atın ben oyundayım genelde

girdim sarı bayrağa hiç görev yapmadan 8 level oldum hiç görev yapmadan ilerleyebilir miyim yoksa yapmak zorunda mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joey Tribbiani -- 1 Haziran 2012; 11:44:10 >
  • gorevler yapmak senın acından ıyı ılerde zorlanırsın cok gorev var cunku en azından 1 harıtayı bıtırmek lazım yanı cunku yuksek lvlken dusuk lvl gorevlerı yaparken ınsan cıldırıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

girdim sarı bayrağa hiç görev yapmadan 8 level oldum hiç görev yapmadan ilerleyebilir miyim yoksa yapmak zorunda mıyım?

51'e kadar görevleri yap. 51den sonra 60'a kadar farming yap. 60'da tüm 51-60 arası görevleri yap. Geri kalanı farmingle tamamla 61 ol. 61'den 70'e kadar farming yap. 70'de 61-70 görevlerini yap. Oyunda online olduğun her 10 dakikada bir 1 talent alıyorsun. Bu talentlarla da exp kazanabilirsin. Tavsiyem 71'e kadar talentları harcama.

lv41-50 arasında her 6 talent karşılığında 4%
    lv51-60 arasında 6 talent karşılığında 2.5%
    lv61-70 arasında 12 talent karşılığında 0.8%
    lv71-80 arasında 9 talent karşılığında 0.3% kazanıyorsun.

Tavsiyem dediğim gibi 71den sonrasına sakla. Level 71'e farming ile görevlerle falan gelirsin. Ama 71den sonra anormal sayıda exp istiyor level atlamak için. Level 60'dan sonra günlük 10% exp görevi alacaksın. 60'dan sonra BF'ye girip onur puanı toplayıp görevi yaparak 10% kazanabilirsin. Zaten 71'den sonra level atlamak için bunu yapman lazım. Ki bu şekilde 10 günde bir level alırsın. Fakat dice dungeonı, karena ve talentlarla bu gün sayısını 4-5 güne bile indirebilirsin aktifliğine bağlı olarak. Ben sadece günlük 10% görevi, talent ve yakalarsam karena ve dice ile 6-7 günde level atlıyorum. 70'den sonra oyun iyice sabır istiyor

• keranada ne gorevlerımı dıyon onların yarısnı hala cozemdım :D
  • quote:

keranada ne gorevlerımı dıyon onların yarısnı hala cozemdım :D

Görev değil. Görevler de var güzel exp veriyor da (görev açıklaması yazmadığı için ben de açıkçası çözemedim) karena %100 oluyor. Zaten %96larda lord marshall veya archonlardan biri karenaya çağırıyor. 5 ülkede geliyor kendi raidlerini oluşturuyor. %100 olunca da Karena'da (ne kadar sürede %100 oluyor bilmiyorum) boss niteliğinde moblar çıkıyor. 5 ülke birlik olup bossları öldürüp hem exp kazanılıyor hem de bosslardan düşen kutuları ilk kapan değerli/değersiz itemler kazanıyor. Çok fazla exp gelmiyor. En fazla %2dir.
  • Bu AIKA ilk çıktığında indirmiştik, 1 saat oynayamadan çıktım acayip lag vardı. Karakter hareket ederken saniyelik geriye sekmeler oluyodu , sırf bu yüzden bırakmıştım. Eğer bu problem çözüldüyse gelebilirim.
  • valla hocam takılma olmuyo pek epic 3 gelecegi icin gecen gun sunucu degısımı oldu oyun artık pek olmuyo lag takılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

51'e kadar görevleri yap. 51den sonra 60'a kadar farming yap. 60'da tüm 51-60 arası görevleri yap. Geri kalanı farmingle tamamla 61 ol. 61'den 70'e kadar farming yap. 70'de 61-70 görevlerini yap. Oyunda online olduğun her 10 dakikada bir 1 talent alıyorsun. Bu talentlarla da exp kazanabilirsin. Tavsiyem 71'e kadar talentları harcama.

lv41-50 arasında her 6 talent karşılığında 4%
    lv51-60 arasında 6 talent karşılığında 2.5%
    lv61-70 arasında 12 talent karşılığında 0.8%
    lv71-80 arasında 9 talent karşılığında 0.3% kazanıyorsun.

Tavsiyem dediğim gibi 71den sonrasına sakla. Level 71'e farming ile görevlerle falan gelirsin. Ama 71den sonra anormal sayıda exp istiyor level atlamak için. Level 60'dan sonra günlük 10% exp görevi alacaksın. 60'dan sonra BF'ye girip onur puanı toplayıp görevi yaparak 10% kazanabilirsin. Zaten 71'den sonra level atlamak için bunu yapman lazım. Ki bu şekilde 10 günde bir level alırsın. Fakat dice dungeonı, karena ve talentlarla bu gün sayısını 4-5 güne bile indirebilirsin aktifliğine bağlı olarak. Ben sadece günlük 10% görevi, talent ve yakalarsam karena ve dice ile 6-7 günde level atlıyorum. 70'den sonra oyun iyice sabır istiyor

tamamdır 1-2 haftaya başlarım adam gibi oynamaya

• Aika TR ile ilgili ufak bir bilgi vereyim.

Temmuz ortaları gibi tamamen Türkçe'ye çevirilmesi bekleniyor.

Ağustos sonlarına doğru ise Aika TR olarak karşımızda olacak.
  • Bayağı erkenmiş. Yıl sonu diye tahmin ediyordum.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.