Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
108.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OathBreakerr

ben bu oyuna yeni başladım bayada hoşladım adım aynı oathbreakerr vallah bi turk oyuncu görmedim :D world arcan suan 10 lvl kasmaya devam ediyom warlock

oyun güzelde görevleri çözemedim bazen ok yardımıyla yapıyorum.ama her zaman çıkmıyor pet görevi vardı kaldı ne istiyor anlamıyorum ingilizce yok bu oyun türkçe olursa bir şans vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

quote:

ben bu oyuna yeni başladım bayada hoşladım adım aynı oathbreakerr vallah bi turk oyuncu görmedim :D world arcan suan 10 lvl kasmaya devam ediyom warlock

oyun güzelde görevleri çözemedim bazen ok yardımıyla yapıyorum.ama her zaman çıkmıyor pet görevi vardı kaldı ne istiyor anlamıyorum ingilizce yok bu oyun türkçe olursa bir şans vereceğim.

görev ler kolay ya görevi aldıktan sonra haritanın üstünde N işareti var oraya tıklayınca nereye gitcegini gösteriyo ztn ok cıkıyo pran görevi kolay ya
    http://aika-wiki.gpotato.com/wiki/Pran%27s_Master

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OathBreakerr -- 17 Nisan 2012; 11:46:02 >

• mayngames duyurdu 2012 de aika türkçe olarak bizlere sunulacak ayrıca mayngames Türkiyeye ofis açmaya karar vermiş.
  • quote:

quote:

quote:

görev ler kolay ya görevi aldıktan sonra haritanın üstünde N işareti var oraya tıklayınca nereye gitcegini gösteriyo ztn ok cıkıyo pran görevi kolay ya
    http://aika-wiki.gpotato.com/wiki/Pran%27s_Master

pran görevi yaptım.Görev alınca N işareti mini haritada bulamadım nerde öyle bir şey çıkmıyor.

• feonirde oynayan varsa IIDestaNII pm atabılırsnız herturlu yardım ederım 4 turkuz feonırde 75 lvlız....
  • Gpotato'nun Aika'sı gibi olacaksa oyun gayet güzel olur ama ne kadar oyuncu çekecek şüpheliyim. Eğer T3Fun gibi olursa hepten batar. Veya gpotato Aika'nın ilk hali gibi olursa.
  • şu an indiriyorum. warrior oynamayı düşünüyorum. hangi serverı seçeyim ? bi de shaiya online gibi modelar mı var oyunda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyckety -- 21 Nisan 2012; 19:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qo0oki

mayngames duyurdu 2012 de aika türkçe olarak bizlere sunulacak ayrıca mayngames Türkiyeye ofis açmaya karar vermiş.

internette gezindim sadece haber mayn games sitesinde bu haberi doğrulayacak bir açıklama yok.şu an söylentiden ibaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikbela

feonirde oynayan varsa IIDestaNII pm atabılırsnız herturlu yardım ederım 4 turkuz feonırde 75 lvlız....

kardeş sen oyunu çözmüssün sana bir kaç sorum olucak yrd.olursan sevinirim.
    1 karekter olarak önerebileceğin varmı; PVP için
    2-pet için hangisi "water pran-fire pran 3.cü aklıma gelmedi hangisini alalım
    3-görevler için kolay yol varmı?
    4-ülkeye kaydolma görevi 10 levldemi oluyor

şimdilik aklıma gelenler bunlar yeni bir karekter açıcam açtığımda burda ismini yzarım oyunda size ulşamya çaışıcam
  • pvp ıcın karakter genelde dg yada warrior acıyolar stunu cok bunların pran olarakta air tavsiye ederım genelde air aliyolar ama fire alabırsın bu ıkısı ıyıdır gorevler bastazor gelırde alısınca kolay yerlerı zaten gorevde yazıyo 10 lvl olunca ulke gorevı
  • 1 yıl önce falan oynamıştım oyunu ve para sıkıntısından dolayı bırakmıştım.40+ bir paladinim vardı tam hatırlamıyorum, unique bir sword bulmuştum onu basacağım diye bütün paramı harcamıştım.Yanlış hatırlamıyorsam da 90k falan istiyordu +0 dan +1 e :D
  • oyun cok degıstı eskıden eser yok artık 60 lvl kadar oyun herturlu kolaylıgı saglıyo her 10 lvl bır hedıyeler verıyo exp kagıtları felan ıtemı yakmayan shop ıtemlerı verıyo
  • Mayngames duyurdu 2012 de aika türkçe olarak bizlere sunulacak ayrıca mayngames Türkiyeye ofis açmaya karar vermiş.

bu haberin doğruluğu varmı?

2012 yılında Türkiye ofisimiz açılacak ve Aika ile birkaç oyun daha Türkçe olarak hizmete başlayacaktır. (mayn Games forumundan aldığım cevap GM tarafından)

işte beklenen haber bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikbela

oyun cok degıstı eskıden eser yok artık 60 lvl kadar oyun herturlu kolaylıgı saglıyo her 10 lvl bır hedıyeler verıyo exp kagıtları felan ıtemı yakmayan shop ıtemlerı verıyo

Benim zamanımda da vardı onlar.Benim merak ettiğim para sıkıntısı devam ediyor mu?Çünkü ben oynarken hiç bir yerden para düşmüyordu.
  • quote:

quote:

mayngames duyurdu 2012 de aika türkçe olarak bizlere sunulacak ayrıca mayngames Türkiyeye ofis açmaya karar vermiş.

internette gezindim sadece haber mayn games sitesinde bu haberi doğrulayacak bir açıklama yok.şu an söylentiden ibaret

birebir gm lerinden biriyle görüşerek yazdım merak etmeyin tamamen gerçek haber
  • quote:

quote:

quote:

birebir gm lerinden biriyle görüşerek yazdım merak etmeyin tamamen gerçek haber

bende Forum GM sine sordum doğrudur.
  • Aika Türkçe olacak.
  • turkcesını ıns katletmez bızım turk gmler yabancı oyunları heba edıyolar genelde priston tale 2 gıbı bı oyunu mahvetdiler bu ne olur allah bılır
  • Size şu kadar söyleyeyim,

MaynGames şirket sahibi ile görüştüm. Oyun türkçe olacak, ilk patch ile başlayacak yani limit 50 olacak.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.