Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
108.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda kimse yok yahu. 10-20 LVL Dungeonları party ile girmek gerek bekledim 1 saat kimse gelmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizoid

Oyunda kimse yok yahu. 10-20 LVL Dungeonları party ile girmek gerek bekledim 1 saat kimse gelmedi..

Usta oyunda 10-20 lvl adam bulamazsın o dungeonlara anlaşmalı partyle giriceksin oyunda bi 50'yi 60'ı geçiceksinki ozaman lvllerinle partylere dungeonlara aitanlara girebilirsin.10-20 lvl yeterli değil oyun için
  • Türkiye'de de açılacak diye yazıyor birkaç sitede. Onu beklesem yoksa, bu tür oyunlarda her zaman bildiğim gibi EU&USA serverlarında yoluma devam mı etsem bilemedim
  • bana kalırsa oyun eylül ortaları gibi açılacak cünkü daha ne reklamını gördm ne onu bunu.Şimdi feonirde bi char aç oyun açılana kadar 70 e yakın olursun zaten ozamanda oyun gözünde oturur türkü oynayacaksan rahat oynarsın baktı türk tutmadı eu devam
  • Oyunun resmi sitesi bu mu :http://aika.gpotato.com/
    Eu ip ban kalktımı?
    Ona göre başlayıp oynamak istiyorum.
    Oyunla ilgili sorularımı sorabileceğim yada bana oyunda eşlik etmek isteyen olursa özel mesaj atsın konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

Oyunun resmi sitesi bu mu :http://aika.gpotato.com/
    Eu ip ban kalktımı?
    Ona göre başlayıp oynamak istiyorum.
    Oyunla ilgili sorularımı sorabileceğim yada bana oyunda eşlik etmek isteyen olursa özel mesaj atsın konuşalım.

oyunun eu resmi sitesi o
    ip ban kalktı rahatça oynayabilirsin feonir ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devon Jade -- 4 Ağustos 2012; 18:46:40 >
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım. 10 lvl oldum ancak stat falan gelmedi ? acaba bi npcden falan mı açtırıyoruz ? bide şu pran görevini nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteRider

Türkiye'de de açılacak diye yazıyor birkaç sitede. Onu beklesem yoksa, bu tür oyunlarda her zaman bildiğim gibi EU&USA serverlarında yoluma devam mı etsem bilemedim

USA sunucusunda başlaman oyunu öğrenmen açısından yararlı olur.

Oyun Eylül sonu gibi çıkabilir, tam tarih veremiyorum.
  • la bayılacam artık bi oyun yok oynıcak aika onıyım diyom millet almış başını gitmiş dungeonlara falan giremion varmı oynayan bilionuzmu şuan bayaa canım sıkılıo :(
  • Sen dedin patron kabul etti iyi güzel sesli güldm.
  • nightwish34 --> feonirsen AFYOK pm at yardımcı olabilirim statüler 50 den sonra açılır pran görevini ise oyundan hallederiz

kabas ---> ben bu yazın başı gibi başladım başladığımda senin gibi düşünüyordum uçmuş bunlar diye ama 71 lvlm şuan 2.çarım pek zor değil kasılması felan.Zaten saat başı aitan geldi artık kazanırsan level alıyosun 60'a kadar başla derim sıkılıcağın bi oyun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4FY0K

nightwish34 --> feonirsen AFYOK pm at yardımcı olabilirim statüler 50 den sonra açılır pran görevini ise oyundan hallederiz

kabas ---> ben bu yazın başı gibi başladım başladığımda senin gibi düşünüyordum uçmuş bunlar diye ama 71 lvlm şuan 2.çarım pek zor değil kasılması felan.Zaten saat başı aitan geldi artık kazanırsan level alıyosun 60'a kadar başla derim sıkılıcağın bi oyun değil

cbt dayken oynamıştım sonra tekrar denedim ancak hiç yeni oyuncu yoktu ama hiç yoktu obt ya geçtikten bi süre sonra bende çok sıkıldım ve dungeonları yapamadım yani dediğim gibi kimse yoktu ortalıkta neyse indirmiştim oyunu girdim bugün 6 lvl oldum şuan sizin adınız ve nerde oynadıgınızı yazarsanız guzel olur ve sizdden başka Türk oyuncular varmı

• Feonirdeyim nickim AFYOK türk oyuncuda var hatta türk guildide kurmuştuk ama anlamsız bir şekilde silindi anlamadık.genelde akşam 6 dan sonra online oluyorum bu aralar ama dene sen
  • USA'de öğrenme amaçlı takıl, TR gelince rahata çökersin diyorsunuz yani
  • Aynen öyle
  • şu oyuna hep hevesle başlıyorum 2 gün sonra siliyorum çözemedim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

şu oyuna hep hevesle başlıyorum 2 gün sonra siliyorum çözemedim gitti

aynı durumdayız kardeşim ama ben yanımda biri olmadığı için bırakmıyorum yanımda biri olmadığı şiçin sıkılıyorum ama gelirim beraber dersen girerim direk oyuna ayrıca burdan yazıyorum youna başlamak isteyen arkadaşlar olursa pm olarak yada alıntı yaparak yazsınlar beraber başlıyoalım yoksa çok sıkıcı oluyor oyuna başlayan yok ilk lvl ler sıkıcı oluyo bu oyunda biri olmazsa yanınızda
  • Oynayan ve yardımcı olacak kişi varsa gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Oynayan ve yardımcı olacak kişi varsa gelirim

hocam ben oynaım yeni başlıcaksan beraber oyundada var ileri lvl Türk arkadaşlar gelcem dersen girek hemen
  • hertürlü yardımcı olurum bende zaten bi paladin kasmaya başladım beraber de kasarız yani
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.