Şimdi Ara

Aiden Pierce olmak !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haliyle Watch_Dogs artık rafları doldurdu ve oynamaya başladık şahsen ben dün bitirdim bile.

Şimdi size yaptığım küçük çaplı bir takım araştırmalar ile nasıl Aiden abimiz gibi olunur anlatıcam

1- Bir çoğumuzun bildiği gibi oyundaki sistem dünyada tam olarak tarih verilmese'de yürülüğe girebilitesi yüksek bir sistem ( ctOS) hani şu şehirde bizi gözetleyen herkezi takip eden kameracıklar var ya onlar işte ctOS eğer bu yürürlüğe girer ise yavaş yavaş diğer ülkere'de yayılır bir düşünsenize .

2- Aiden abimizin yakışıklı ve bir o kadar'da haliyle gizemli bir havası var biz nasıl öyle olucaz diyorsanız ubi-store'da zaten adamlar tüm kıyafetlerini satıyorlar . UBİ WORKSHOP Watch_Dogs

3- Gidip svd dragunov bulmanıza gerek yok dostlar bir tabanca ve Kubotan Krav maga'da kullanılan yakın dövüş için olan sopa yeterli olur .

4-Bir yakın dövüş sporunda ustalaşmak şart Aiden abimiz Krav Maga ve Russian Systema yapıyor.

5- Geldik en şatafatlı kısıma bir telefon ile nasıl şehiri kontrol edicez sorusu merak uyandırıyor biraz düşünürsek oyunda olan ve bahsedilen sistem dünyaya açılır ise her sistemde her program'da olduğu gibi bununda açığı bulunucak ülkemizde ve dünyada isimini cisimini bilmediğimiz bir sürü yetenekli insan var ve bu insanlar sayesinde illaki bu tarz biri bu sistemi kırıcak ve Aiden abimiz gibi yetenekli biri sayesinde server'lara giriş yapabilicek.

Güzel diymi çok'da zor değil sadece gerekli insanlar ve olanaklar lazım hayal'de olsa ubisoft boş yere böyle bir oyun çıkarmadı arkadaşlar bunlar başımıza gelicek şöyle bir düşünürsek günümüzde bile birini bulmak hiç'de zor değil aslında şu anki teknoloji ile facebook,twitter,,nstagram,foursquare vb.... gibi sosyal paylaşım siteleri bunu çok kolaylaştırıyor evet güzel tarafları var ama kötü tarafları ağır basıyor bu tarz konularda hatta güzel bir replik var oyundan bu konuyla alakalı aklımda ancak spoiler vermiyorum oynayan hatırlar zaten

Hepinize iyi günler kolay gelsin mi diyim artık ne diyim denemek isteyenlere .

Son olarak diyiceksinizki ne diyor ulan bu herif gerçekte bu tarz bad ass abilerimizin olduğunuda unutturmıyalım BUYRUN türkçeye çeviremedim kusura bakmayın ingilizcesi olan okusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frankzappa -- 29 Mayıs 2014; 17:28:40 >

• İşsizlikte çığır açmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşı merak ettim
  • Ben ne arıyorum burada
  • İnsanın izin günü olunca bol bol vakti oluyor hocam
  • 27 Dostum ancak insanın izin günü olunca ne yapsam diye şaşırıyor ( iki haftadır tek gün izin kullanmadım'da )
  • Yok yav güzel olmuş :D cidden bak belki hack işi biraz aşmış ama Aiden gibi karizmatik bi insan olmak için ilk 2-3-4'e ihtiyaç var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşınızı bilmiyorum ama yaşınızdan kaynaklanan bir şey diye tahmin ediyorum ve öyleyse normal karşılıyorum. Eğer öyle değilse video oyunları oynamayı bırakın.

GTA, Payday 2 gibi oyunlar oynuyoruz diye adam öldürelim, soygun yapalım o zaman (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Yaşınızı bilmiyorum ama yaşınızdan kaynaklanan bir şey diye tahmin ediyorum ve öyleyse normal karşılıyorum. Eğer öyle değilse video oyunları oynamayı bırakın.

GTA, Payday 2 gibi oyunlar oynuyoruz diye adam öldürelim, soygun yapalım o zaman (!)

Dostum sadece aiden pierce olmak zor olmayabilir diye bir konu açtım ileride olucak yada yapıcam yapılır diye demiyorum bunları ben :) yaşım 27 yukarıda yazdığım gibi ve küçük çaplı bir araştırma yaparak bunları yazdım
    Benim anlatmaya çalıştığım asıl ince mesaj böyle bir sistem olursa bu tarz olaylar yaşanabilir alayımızında gizlisi saklısı kalmaz mesajı idi zaten ne kadar var o da tartışılır her neyse görüşünüze saygılar iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankzappa

quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Yaşınızı bilmiyorum ama yaşınızdan kaynaklanan bir şey diye tahmin ediyorum ve öyleyse normal karşılıyorum. Eğer öyle değilse video oyunları oynamayı bırakın.

Dostum sadece aiden pierce olmak zor olmayabilir diye bir konu açtım ileride olucak yada yapıcam yapılır diye demiyorum bunları ben :) yaşım 27 yukarıda yazdığım gibi ve küçük çaplı bir araştırma yaparak bunları yazdım
    Benim anlatmaya çalıştığım asıl ince mesaj böyle bir sistem olursa bu tarz olaylar yaşanabilir alayımızında gizlisi saklısı kalmaz mesajı idi zaten ne kadar var o da tartışılır her neyse görüşünüze saygılar iyi akşamlar.

Yaşınız 27 benden büyüksünüz ama böyle bir sistemin olması olası gözükmüyor hemde bilgisayar sistemleri ile hiçbir zaman. Her bilgisayar sisteminin sıfır gün açığı vardır.

• Dua edinde Sub-Zero yada ne bilim Scorpion nasil olunura kafayi takmamis

• Core. kullanıcısına yanıt
    Bakın olabilitesi var dedim bundan 2 sene sonra olabilir yada buna benzer bir sistem ama yavaş yavaş şehir kontrol sistemlerine ve insanları sonuna en küçük ayrıntısına kadar fişleme çalışmaları zaten başlamadımı yanlışsam siz düzeltin ?

Benim anlatmaya çalıştığım şey şaka ile karışık ileri 2 sene olur 3 sene olur bu tarz sistemler olursa iyi tarafları elbet deki olucak ancak kötü tarafları ağırlık basar ve sistem açıklarından yararlanarak iyi şeylerde yapılabilir çok daha kötü şeyler'de yapılabilir ben sokağa çıkalım hadi bakalım adam öldürelim demiyorum anlatabilmişimdir inşallah kendimi sadece bir var sayım ve olabilitesi çok yüksek gözüküyor bana göre bu sene içerisinde demiyorum bakın tekrar altını çizirek önümüzdeki dönemlerde aiden pierce aklıma geldi ve zaten ubi'de bu tarz bir oyun yaparak çok ilgimi çekmişti bende Aiden Pierce olmak zor olmaz diye bir idda attım.

Bu konun'da yaş ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum kusura bakmayın.

• Onunda içinde çeşitli düşüncelerim var

Dostum tekrardan belirttiğim gibi sadece bir var sayım ilerideki dönemlerde insanları fişlemek ile ilgili bu tarz şeylerin alt yapıları zaten atıldı biraz dikkat edersen sende görürsün olabilitesi var dedim aiden pierce'da bunun bir örneği olarak şaka ile karışık verdim ancak bu tarz sistemler ortaya çıkar ise bu tarz olaylarda meydana gelebilir dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frankzappa -- 30 Mayıs 2014; 13:46:33 >
  • Orijinalden alıntı: fukox

Yaşı merak ettim

27 Dostum..

Aiden abin senden genç
  • Artık Man of steel olmak çok basit.önce spor salonuna yazıl 2 sene kas yap.sporu bırak ebaydan kıyafetleri al.geriye sadece uçmak kalıyor he bide gözlerden ışık çıkarcaz onu bende bilmiyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitakilli -- 30 Mayıs 2014; 14:24:34 >
  • yigitakilli kullanıcısına yanıt
    Renkli lens ve 2-3 tiyatral efekt'le hallederiz onu'da dostum
  • quote:

Renkli lens ve 2-3 tiyatral efekt'le hallederiz onu'da dostum

Ozaman konu açalım hocam "3 adımda Man of steel olma"

Ön araştırma gerek zaman ver bana
  • Bizim ülkede olsa yere sûrten palto altına sivri burun polatın yüzüğü elindede çin malı iphone.anca arabaların silceklerini hackler.adıda aydın abi

Like that like this bro
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.