Şimdi Ara

Aiden Pierce olmak ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Frankzappa

Like that like this bro

Bu konu öncü oldu yakında başlar hulk olma flash olma gay tony olma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bakın olabilitesi var dedim bundan 2 sene sonra olabilir yada buna benzer bir sistem ama yavaş yavaş şehir kontrol sistemlerine ve insanları sonuna en küçük ayrıntısına kadar fişleme çalışmaları zaten başlamadımı yanlışsam siz düzeltin ?

Benim anlatmaya çalıştığım şey şaka ile karışık ileri 2 sene olur 3 sene olur bu tarz sistemler olursa iyi tarafları elbet deki olucak ancak kötü tarafları ağırlık basar ve sistem açıklarından yararlanarak iyi şeylerde yapılabilir çok daha kötü şeyler'de yapılabilir ben sokağa çıkalım hadi bakalım adam öldürelim demiyorum anlatabilmişimdir inşallah kendimi sadece bir var sayım ve olabilitesi çok yüksek gözüküyor bana göre bu sene içerisinde demiyorum bakın tekrar altını çizirek önümüzdeki dönemlerde aiden pierce aklıma geldi ve zaten ubi'de bu tarz bir oyun yaparak çok ilgimi çekmişti bende Aiden Pierce olmak zor olmaz diye bir idda attım.

Bu konun'da yaş ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum kusura bakmayın.

Her alanda kendi içinde merkezi yönetim sistemi var zaten fakat her şeyin yönlendirildiği tek bir yer yok oyundaki gibi ve bunun olmayacağı çok açık. Bilgisayar sistemlerinde açıklık olabileceğini herkes bilir. Böyle bir sistemi yapan ülkede kendi ölüm fermanını imzalamıştır demek.

Tamam, demek istediğinizi anladım ve şuanda bu durumun gerçekleşmesinin imkansız olduğunu söylüyorum. Ne zaman bilgisayar dışında kendi kendine olasılık hesaplayan yapay zekası olan bir sistem çıkar o zaman belki gerçekleşir ama bu durumda çok uzak bize.

• Yaş max 13 tamam oyuna kendini kaptırırsın bizde zamanında kaptırdıkta bu nedir ya yazık vallaha
  • Maul* kullanıcısına yanıt
    Hocam ileride buna yönelik şeyler olabilir diyerek oyunu örnek vererek birşey yazdım amma dır dır ettiniz.

Biraz kafanı çalıştırırsan zaten sende görebilirsin buna yönelik çalışmaların alt planlarının hazırlandığını ufak olanlarının'da şu anda yürülükte olduğunu neyse görüşüne saygılar.

Yaş 12 oyunu alırken hatta velim ile gittim yaş sınırı tutmuyordu vermedi D&R'daki abi :)
  • Core. kullanıcısına yanıt
    Zaten oyundaki sistemde dikkat edersen kendi kendine olasılık hesaplayor hesaplamak ile kalmıyor eğer illegal bir oluşum var ise yetkili kişilere bilgi veriyor bende zaten bundan bahsediyordum neyse dostum problem değil en azından demek istediğimi anladın watch dogs ve diğerleri bir yana ben sana bu mesajı vermey çalıştım buna yönelik çalışmalarında alt planlarının yapıldığını söyledim sadece aiden pierce vb.... bunlar sadece küçük şaka ile karışık örneklerdi :)
  • quote:

Zaten oyundaki sistemde dikkat edersen kendi kendine olasılık hesaplayor hesaplamak ile kalmıyor eğer illegal bir oluşum var ise yetkili kişilere bilgi veriyor bende zaten bundan bahsediyordum neyse dostum problem değil en azından demek istediğimi anladın watch dogs ve diğerleri bir yana ben sana bu mesajı vermey çalıştım buna yönelik çalışmalarında alt planlarının yapıldığını söyledim sadece aiden pierce vb.... bunlar sadece küçük şaka ile karışık örneklerdi :)

Oyunu henüz oynamadım o yüzden bilmiyorum. En azından Ubisoft bazı detayları düşünmüş.

• Core. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ancak dediğim gibi sistem zaten korunaklı ve düzgün işliyor ve dediğimiz gibi kendi mantığı ile çalışan bir sistem gayet iyi düşünülmüş bir sistem hatta şu linke bakarsan oyunda olan sistem gerçekte olabilitesi var dememin nedenini görüceksin ctOS benim anlatmaya çalıştığım olay eğer bu tarz bir sistem olursa kötü tarafları iyi taraflarına çok ağır basar ve kötü ellere geçer ise çok cidli sonuçlar ortaya çıkar kişisel hayat ve bir çok şey ile ilgili neyse uzatmıyorum paranoyak olucam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.