Şimdi Ara

AARON GORDON VS DERRICK JONES JR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu sene de aaron gordonın hakkı yenmiştir ve B/R' nin haklı tweetini şuraya bırakıyorum arkadaşlar sabah sabah bir kere daha gordonun haklı yendi AARON GORDON VS DERRICK JONES JR gerçekten büyük fiyasko hayırlı sabahlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Jones un o son düz smacı nasıl gordon dan yüksek puan alabiliyor anlamış değilim. Zorluk derecesi gordonun son smacına göre o kadar kolayki Jones için. İnanılmaz gerçekten 2016 da olduğu gibi 2020 dede gordon hakkı yenmiştir herkes onun kazanmasını istiyordu özellikle son smaç bunu gösteriyordu saçma sapan bir yarışma daha olmuş oldu. İyiki gece kalkıp izlememişim.
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    harbiden uyumadığıma çok pişmanım ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • schmerteiger S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten 2016 izlediğim canlı son smaç yarışmasıydı. Daha da kalıp hiç birini canlı izlemedim. Allstar maçları zaten leş gibi izlemeye değmez. Mahalle arasında yapılan basketbol maçları daha heycanlı benim gözümde.
  • Öncelikle hakkı yendiği doğrudur. Zira normal birşey yapmadı adam. Yani Jones jr de fena değil ama biraz seyirciyide gör. Ama sonradan bu şekilde sonuçlanmayacaktı. Jüri arasında hata yaptı dendi. Zach lavine zamanında da hakkı yendi dediler ama zach un bazı yaptıklarıda aoronun yapabileceği şeyler değildi sanki. Faul çizgisinden değirmen yapan kaç tane adam var. Zach katılacaktı aslında ama sonradan yüksek ihtimalle vaz geçti. All star maçına kötü diyen arkasaş. Ne bekliyorsun Allâh aşkına en çok ilgi çeken senelerden biri oldu. Herkesi memnun edemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.