Şimdi Ara

ahrinin fazla iyi olması sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün ahri aldım. her oyunda en az 10 kill çıkartıyorum 5 kişi peşimden koşuyor bütün skilleri atıp canlarını azalttıktan sonra üstüne birde ulti atıyorum 3 ü yerde geriside kaçıyor. 6300 bayılıp almama rağmen nerf gelmesi gerektiğini düşünüyorum 5 v 1 den bile sağ çıkabilecek bir champ tabi oynamayı bilene

• Kaç lvlsin merak ettim?Karşı takımda hiçbiri sana stun slow snared fln atmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

dün ahri aldım. her oyunda en az 10 kill çıkartıyorum 5 kişi peşimden koşuyor bütün skilleri atıp canlarını azalttıktan sonra üstüne birde ulti atıyorum 3 ü yerde geriside kaçıyor. 6300 bayılıp almama rağmen nerf gelmesi gerektiğini düşünüyorum 5 v 1 den bile sağ çıkabilecek bir champ tabi oynamayı bilene

5 kişi peşinden koşuyor ve sen tek kaçarken 3 kişi alıyorsun ? Sizin takımdakiler pikniğe mi gitti kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: behtiyar

Kaç lvlsin merak ettim?Karşı takımda hiçbiri sana stun slow snared fln atmıyor mu?

30 lwl im. her oyun için söylemedim ama genelde adamlar peşimden koşarken bütün skilleri atıp 3 kişiyi aldığım oluyor. skillerin mesafesi uzak adamlar o mesafeden slow atamıyor. en yakındakine charm atıyorum etkisiz kalıyor zaten bide ghost basarsam yakalamaları imkansız oluyor
  • yazı tarzını sevsinler ekşici misin gardaş. onu geç de ortalama bir kassadin ağzını ağzına vurur senin ya da fightta bir cc ye bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

yazı tarzını sevsinler ekşici misin gardaş. onu geç de ortalama bir kassadin ağzını ağzına vurur senin ya da fightta bir cc ye bakarsın

ranked de kassadin paso ban yediği için sorun olmuyor gardaş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: behtiyar

Kaç lvlsin merak ettim?Karşı takımda hiçbiri sana stun slow snared fln atmıyor mu?

30 lwl im. her oyun için söylemedim ama genelde adamlar peşimden koşarken bütün skilleri atıp 3 kişiyi aldığım oluyor. skillerin mesafesi uzak adamlar o mesafeden slow atamıyor. en yakındakine charm atıyorum etkisiz kalıyor zaten bide ghost basarsam yakalamaları imkansız oluyor

Öyle bir durumda herhangi biri flash artı cc atsa da olur.Neyse bence Ahri dengeli bir hero.Ultisi çok güzel tfde herkese vuruyor ama genelde o yüzden ilk focusu o yiyor.Q su oyun başında çok vuruyor ama oyun sonuna doğru etkisini kaybediyor.Daha iyi ap carryler var bence.Kassadin ve Cassi ortada Ahriyi çok rahat ezer bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi intikam şekli nedir?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

yazı tarzını sevsinler ekşici misin gardaş. onu geç de ortalama bir kassadin ağzını ağzına vurur senin ya da fightta bir cc ye bakarsın

Sion her türlü ahriyi yer bitirir acımaz kırbaçlar
  • Ahri bence de op midde hiç brand malzahar hatta veigarla bile ezilmememe rağmen mutlaka feedleyenler yüzünden durdurulamıyor fakat kimse feedlemese bişey yapamıyor skilleri düz doğrultuda zaten yana çekilmeyi akıl edebilmek lazım..
  • kassadini örnek olarak söyledim bir çok ap mid ile rahatlıkla alınabilir.fazla cc olduğundan onu söyledim.geçen reginald alistar ile midde ezdi ahriyi örnek vermek gerekirse :D
  • serin hikaye
  • Peşinden koşan bi vlad olsaydı görürdün kaçmayı sen
  • "Pubstomper" ne demek bilir misin? Fazla iyi olmak ile arasında fark var falan. Fazla iyi olan tek mid karakteri Ryze şu an. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 445berk445

Peşinden koşan bi vlad olsaydı görürdün kaçmayı sen

Vlad 7 level olduktan sonra ahriyi mide gömer arkasına bakmaz.
  • quote:

quote:

Adamlardan birinde hic cc olmuomu din kardeşim.
  • Son zamanlarda çok fazla sayıda atlamalı zıplamalı champ çıkardılar. bu beni oyundan soğutuyor. Örneğin Ahri, Fizz, Riven. diğer chamlerde olduğu gibi bir kere enemy ya da friende zıplarsın anlarım ama 3 kere zıplamak, zıplaya zıplaya gitmek nedir yaa? Afedersiniz b.kunu çıkardılar. Yaratıcı skill akıllarına gelmiyor böyle tarz şeyler koyuyorlar. Zıp zıp zıp zıp nedir yahu.
  • Herkes adama yüklenmiş ama Ahri'nin güçlü olduğu doğru.Nerf gerekli mi ? Ufak bir nerf belki ama nerflenmesede olur.Ama iyi oynayan Ahri öyle kolay kolay cc yemez , kimsemi cc atmıyor demek saçma.Adamlar sana doğru koşarken q fırlatıp kaçmaya devam etsen , rylai de varsa zaten seni yakalamaları imkansız gibi bir şey.Karmaşada ulti spamleyincede zaten üstüne bile tıklayamayabiliyorlar.Özellikle xerath tarzı heroları direk felç ediyor.

@appianes
    Sion'ın ahriyi öldürmesi çok çok zor bir şey , çok fed olması lazım.Sonuçta dümdüz üstüne koşup stunlamaya çalışcak , en kötü ahri skillerini üstüne atıp hiç bir şey olmamış gibi kaçar ortalıktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Herkes adama yüklenmiş ama Ahri'nin güçlü olduğu doğru.Nerf gerekli mi ? Ufak bir nerf belki ama nerflenmesede olur.Ama iyi oynayan Ahri öyle kolay kolay cc yemez , kimsemi cc atmıyor demek saçma.Adamlar sana doğru koşarken q fırlatıp kaçmaya devam etsen , rylai de varsa zaten seni yakalamaları imkansız gibi bir şey.Karmaşada ulti spamleyincede zaten üstüne bile tıklayamayabiliyorlar.Özellikle xerath tarzı heroları direk felç ediyor.

@appianes
    Sion'ın ahriyi öldürmesi çok çok zor bir şey , çok fed olması lazım.Sonuçta dümdüz üstüne koşup stunlamaya çalışcak , en kötü ahri skillerini üstüne atıp hiç bir şey olmamış gibi kaçar ortalıktan.

Yine da FAZLA İYİ değil abi. Bi Sion Ryze, Cass, Morg team fight da çok çok daha iyi iş yapar. Lane'de ölmesi zaten saçma ahri'nin, tek burst yemesi lazım. 60 saniye CD'lı 3lü flashı var yani :D

• cassi 6 olana kadar eziyor ahriyi kardeş.birazda haklı adam cassio nun ultisi ahrinin ultisiyle pasif kalıyor tutturmak imkansız gibi çıldırıyorum bazen lanede
  • Ve farm da rahat attırmaz güzelim range var harras var kaçar kovalar.Aslında Ahrinin de var bir inceliği q ile e skillshot oto aim falan yok karşındaki dodgelarsa sana zor anlar yaşatır bence dengeli.Gelecek en iyi nerf sanırım w ile q true damage olurdu.Belki e skill taunt süresi azıcık azalabilirdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.