Şimdi Ara

Ahri vs Elise vs Lissandra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet başlıktada belirttiğim üzere bu 3 champ arasında kaldım oynaması zevkli 3 ününde ,bu yüzden kararsız kaldım,hepsini denemiş olup bence kesinlikle bunu almalısın diyenler yorumlarınızı esirgemeyin.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• westte isen ahri al seslendirmesi güzel
  • Ahri al.Liss cok hantal bana gore.Elisede solo top yaparken mana dayandiramiyorum jungle daha cok sariyo.
    Ahri al yani.En sevdigim herodur kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

Ahri al.Liss cok hantal bana gore.Elisede solo top yaparken mana dayandiramiyorum jungle daha cok sariyo.

Elise'e neden mana dayandıramıyorsun ki? En az mana costu olan magelerden biri,örümcek halinde farm yap sende zaten toptaki adam melee olur.

Ben Elise veya Ahri derim ama Elise için top daha viable bence.
  • Bende Aizene katılıyorum lissandra konusunda ama hala 2 seçenek kalıyor.Ahri mi Elise mi :)
  • ahri var bende ama ne bileyim okadar etkili görmüyorum freelerdeyken asırı oynuyordum joke falan yapıyordum jungle gank geliyordu ölüp gidiyordu ama liss daha tfde yararlı bence o alan ultisiyeter
  • Elise diyorum hiç kasamasan bile tek combo ewqrqw adam ya ölür ya da 10 15 candır e ye bas ıssır Mana derdi yok bence farmı aşırı basit iki haldede. Solo top oynamanı tavsiye ederim. Tf yi ben başlatırım gerisi geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 17 Temmuz 2013; 15:21:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

ahri var bende ama ne bileyim okadar etkili görmüyorum freelerdeyken asırı oynuyordum joke falan yapıyordum jungle gank geliyordu ölüp gidiyordu ama liss daha tfde yararlı bence o alan ultisiyeter

top için elise mid için ahri
  • Elise al bak dalgana 7 skili yeter onun

• Mid icin lissa top ve jungle icin elise

• Hepsi güzel ama en iyisi Elise bence.
  • dostum simdi bu senin yeteneğine bağlı . elise ve ahrinin komboları süper özellle ahride w evole edip karsındakine e-q-w ypaınca inan base atmak zorunda kalıyo. lisandraya gelrsek ,lisandranın oyun kazandırma sansı bu diğer 2 şamiyondan daha fazla . kombosu kenen gibi e w atyosn lisandrada karşı takım bozulyo sonra bide kendine ulti atınca oho tamamaen patates. tabi bu senin yapdıgından ziyade senin takımın iyi olmasıda önemli.
  • Elise aldım ilk oynayışta adapte olamadım calıya bakmaya gidiyordum daha ilk 30 saniye falan topdayım darius ve kha zix calıya girdiğim an erittiler bana iyi bir taktik ve sağlam bir build atabilecek olan var mı?
  • elise ve lissandra oynadım ikiside güzel hero tabi dogru itemlerle

elise ;

daha hızlı skilleri daha fazla hasar veriyor. örümcek olunca yanında oluşan örümcekler gayet iyi iş yapıyor bana göre eksik tarafı yok.

lissandra ;

midde gayet güzel iş yapıyor q skili çok iyi karşı tafı acayip rahatsız edebilirsiniz. Ultisi takım veya solda hatta kaçarken filan gayet yararlı ama w skili yavaşlatma yerine daha fazla hasar veren bişi olsa daha güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi III I II III I I -- 17 Temmuz 2013; 18:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

quote:

Ahri al.Liss cok hantal bana gore.Elisede solo top yaparken mana dayandiramiyorum jungle daha cok sariyo.

Elise'e neden mana dayandıramıyorsun ki? En az mana costu olan magelerden biri,örümcek halinde farm yap sende zaten toptaki adam melee olur.

Cunki manasi yetmiyo e-w-q bitti.

• Elise derim ben
  • quote:

quote:

quote:

Jungler gelmeden böyle bir kombo yaparsan anlamsız zaten,early'de o kadar can yiyen bir kombosu yok insanken.

• Ben de yeni lissandra aldım bence çok zevkli bi hero bence liss al

• Ahri.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Jungler gelmeden böyle bir kombo yaparsan anlamsız zaten,early'de o kadar can yiyen bir kombosu yok insanken.

Geçen ranked girdim karşıma pant geldi elise aldım.İnternette pantheonun counterina elise demişler elise alıyım dedim almaz olaydım noldumu şaşırdım hala o olayın etkisindeyim.Örümcek halimde zaten farm yaptırmıyo bi stun bi q bitirdi.İnsan halindede sürekli skil kullanmak zorundayım çünki sürekli üzerime geliyo atlamak için bende e-w-q yapıyorum.Manam kalmıyo.Lole başlayalı bukadar ezildigimi hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.