Şimdi Ara

Ahmet Hakan yine döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SENİN yüzünü Batı'ya dönüşüne epey karşı çıkmışlığım vardır.

Bugün geldiğimiz şu noktada...

“İyi ki yüzünü ve yüzümüzü Batı’ya döndürmüşsün” diyorum, başka da bir şey demiyorum.

*

Senin tevhid-i tedrisat diye tutturmana epey itiraz etmişliğim vardır.

“İyi ki tevhid-i tedrisat diye tutturmuşsun” diyorum, başka da bir şey demiyorum.

*

Senin ülkeye getirdiğin laiklik ilkesine epey laf saydırmışlığım vardır.

“İyi ki laiklik ilkesini hayata geçirmişsin” diyorum, başka da bir şey demiyorum.

*

Senin bir millet oluşturma çabanı anlayıp dinlemeden çokça eleştirmiştim.

“Bu ne değerli bir çabaymış” diyorum, başka da bir şey demiyorum.

*

Senin şeyhlik, efendilik, müritlik gibi kavramlarla başının hiç de hoş olmamasını hep anlayışsızlıkla karşılamıştım.

“Seni çok iyi anlıyorum” diyorum, başka da bir şey demiyorum.

*

Senin dini cemaatlere, dini gruplara, dini oluşumlara mesafeli oluşundan pek hazzetmezdim.

“Ne de iyi etmişsin” diyorum, başka da bir şey demiyorum.

*

Sen ne büyükmüşsün hey Atatürk!

*

Artık ben de senin kadrini, kıymetini bilenlerdenim.

Ben de Anıtkabir’ini ziyaret edeceğim.

Ben de posterini duvarıma asacağım.

*

Ve bir şey daha:

Geçen senelerden birinde sırf artistlik olsun diye 10 Kasım’da saat 9’u 5 geç ayağa kalkmamış ve bunu bir marifetmiş gibi bu köşeden cümle âleme ilan etmiştim.

Bu 10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe ayağa ilk kalkan olmak için fırlayacağım.

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/ahmet-hakan_131/sen-ne-buyukmussun-hey-ataturk_40174815

quote:

Geçen senelerden birinde sırf artistlik olsun diye 10 Kasım’da saat 9’u 5 geç ayağa kalkmamış ve bunu bir marifetmiş gibi bu köşeden cümle âleme ilan etmiştim.

İşte Türkiye'nin en büyük televizyonlarında, gazetelerinde çalışan birinin seviyesi. Artislik olsun diye ayağa kalkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakın bu ve bunun gibiler her zaman dönecektir, dönmek zorundadırlar. Çünkü kendi akılları ile doğru yolu bulmaları çok zordur.

Birileri onları yönlendirir ve bu davranışlarda bulunurlar. Yarın öbür gün tekrardan kalkmayacağım da diyebilir, derse şaşırmam.

Üzgünüm Ahmet Hakan ama sen ve senin gibilere zerre inanmıyorum.
  • Hâlâ bunu kim okuyor, kim Hürriyet’te başyazar olmasını sağlıyor, Twitter'da kim 4 milyon takipçisi arasına giriyor anlamıyorum.

Okumayın şu adamı. Tıklamayın Hürriyetteki yazılarına.

• Ahmet Hakan gibiler, 1946 yılından bu yana bunun farkında olamadılar mı? Ahmet Hakan gibilere, sadece İslâm ve Osmanlı tarihi mi öğretiliyor? 10 yaşındaki çocuk, bunları tahmin ederken Ahmet Hakan'ın geç kalınmış idrakını samimi bulalım mı?

• Bize boyle kose yazarlari, gazete editorleri, siyasetciler lazim.

• Bir kaç kelime ilave ederek yazmak isterdim fakat forum kuralları buna el vermiyor ne yazık ki.
    Forumun, Ülke ve Dünya Gündemine reform lazım.

Gün bugün..Halen daha Mustafa Kemal Atatürk'ü bir inanç sistemine oturtmaya çalışan hanzolar var..
    Atatürk'ü, dinler ile kıyas eden, peygamber(ler) ile kıstas olarak öne sürüp saldıranlar da aynen bu tiplerden..

Can Yücelden bir devşirme.
    Forum, sözlerinde küfür etme diyor usulsüz.
    Lan böyle bir nokta noktayı nasıl anlatayım küfürsüz??
    İlla başınıza bir musibet mi gelmesi gerekiyor, onlarca nasihate kulaklarınızı tıkamamanız için?

Cepheden cepheye onca harpten çıkmış ve giriş seviyesinden katbekat fazla toprak kazandırılmış bir vatan..
    Uzatmadan dolaylı yoldan...
    Bre gafil, Cumhuriyet ilanı ve beri gelen devrimler.. Çocuk oyuncağımıydı bugüne kadar işlenen her bir ilkeler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4RLB0RO -- 29 Temmuz 2016; 12:53:18 >

• Canlı yayında derin siyasi analizler kasan hakan Atatürk'ün ne yaptığını daha yeni idrak etmiş!!! Bu tiplere köşe ve ekran verenler de en az bunun kadar cahil.

En komiği de feto nun asılmasını isteyenler, hatta kuklasını asanlar. Atatürk milletin dini duygularını sömürerek devlete isyan eden sözde din adamlarını asınca auuww, Atatürk müslümanlara eziyet etti oluyor, günümüzün din tüccarına gelince asalım!!!

Atatürk tekke ve zaviyeleri kapatınca auuwww Atatürk din düşmanı, fetö nün şirketlerini, okullarını v.s. kapatınca alkış!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunun gibi dönek dansözler ayağa kalkmasa da olur. ne de olsa yarın ne yapacağı belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Bize boyle kose yazarlari, gazete editorleri, siyasetciler lazim.

• A.Hakanin Ataturke karsi tavirli olmasinin sebebi,bisey bilmesi degil; bir zamanlar Ataturku vitrine koyarak muhafazakar kesime baski yapanlardir. Insanlarda Ataturk gibi bir insana karsi antipati olusturdular.

Osman Yuksel Serdengectinin "Bir Nesli Nasil Mahvettiler" basta olmak uzere kitaplarina goz atin, ustune tek parti iktidarinin uygulamalarini koyun. Al sana Ataturk, Laiklik ve Cumhuriyet karsiti grup.

Halbuki olay gosterildigi gibi degildi. Ataturkun bu ulke icin yaptiklarini gormesek bile, bu ulke icin ölumu goze alip savaşlara girmis. Bu bile buyuk bir kisilik olmasi icin yeterli.

Yani Ataturk'un de, A.Hakan'in da bir suçu yok, suç eski "Ataturkcu"lerde.

• Yüzümüzü aynaya dönmediğimiz sürece isterse güneşe doğru dönelim değişen bir şey olmayacak. İnsanlar Atatürk'ü de eleştirebilir başka liderleri de eleştirenlerde her zaman olacaktır ve aksi düşünülemez. Ancak savunduğumuz değerler, fikirler insandan daha önemli yerlere konulmamalı. Fikirleri, savları ileri süren zaten insansa nasıl olur da bunlar insandan daha kıymetli olabilir. Bu hususta batı veya doğu fark eden bir şey yoktur insanoğlunun teknolojiyi geliştirmek yerine kendini birkaç kademe atlatması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

A.Hakanin Ataturke karsi tavirli olmasinin sebebi,bisey bilmesi degil; bir zamanlar Ataturku vitrine koyarak muhafazakar kesime baski yapanlardir. Insanlarda Ataturk gibi bir insana karsi antipati olusturdular.

Osman Yuksel Serdengectinin "Bir Nesli Nasil Mahvettiler" basta olmak uzere kitaplarina goz atin, ustune tek parti iktidarinin uygulamalarini koyun. Al sana Ataturk, Laiklik ve Cumhuriyet karsiti grup.

Halbuki olay gosterildigi gibi degildi. Ataturkun bu ulke icin yaptiklarini gormesek bile, bu ulke icin ölumu goze alip savaşlara girmis. Bu bile buyuk bir kisilik olmasi icin yeterli.

Yoo, açıkça diyor işte Atatürk'ün kendisi sevmiyordum, politikalarını sevmiyordum diye.

Tek parti yönetiminin 15 yılında Atatürk vardı başta. Tek partiye laf atıp Atatürk'ü bundan soyutluyormuş gibi görünmek de son 10 yılda çıkan bir ikiyüzlülük

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

A.Hakanin Ataturke karsi tavirli olmasinin sebebi,bisey bilmesi degil; bir zamanlar Ataturku vitrine koyarak muhafazakar kesime baski yapanlardir. Insanlarda Ataturk gibi bir insana karsi antipati olusturdular.

Eski Atatürkçü ya da tek parti iktidarıyla ilgisi yok. İnsanlar okumadan düşünmeden körü körüne sloganların peşine takılıyorlar sorun orada. Aklını kiraya vermezsen, olayları özgür vicdanınla düşünüp sorgularsan kimsenin algı operasyonuna gelmezsin. Bunlar Atatürk müslüman din adamlarını astı, tekke ve zaviyeleri kapattı diyorlardı. Bunu diyenler şimdi fetoya idam istiyorlar, cemaate ait ne kadar okul, şirket v.s. varsa kapatılsın diyorlar. Feto asılırsa emin ol ki bir 50 yıl sonra fetoyu asanlar zındık ilan edilecek.

Okumuyor, araştırmıyor, sorgulamıyoruz. Aklımızı kiraya veriyoruz. General olmuş bir kişi bile aklını kiraya vermiş feto nun yalanlarına inanıp tanklarla kendi halkını eziyor! Derin siyasi analizler kasan, aydın geçinen ahmet hakan bile Atatürk'ün onca devrimini anlayamamış! Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından biri bile aklını kiraya verip 10 kasımda ayağa kalkmamakla kendini tatmin ediyorsa bu ülke için yapabilecek pek bir şey yok. Fetö badiresini atlatmamıza rağmen bu insan kalitesiyle sonumuz afganistan ya da pakistan olmak. Bugün olmadı ama bir gün mutlaka olacak.

• askerden kaçmak için dalağını aldıran adamdan ne beklenir ki ?
  • Tipik akepeli dön dön bitmiyorlar
  • Ayni guzergahtan gelmedigin icin anlaman zor

• Dönmeleri için illa kandırılmaları gerekiyor. Böyle bir dönme tugce kazazda vardı bi de. İkisi birbirine uyuyor aslında su işi baglayalım en iyisi
  • sadece ahmet hakan gibi çapsızlar değil herkes Atatürkçü oldu, dün küfür eden çomarlar bugün sen kalk ben yatam modunda geziyor, hayırlısı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.