Bildirim
Ahmet Çakar: Beşiktaşı Şampiyon Yapmak İstiyorlar!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Niye ciddiye alıyorsunuz ki?
Adam bunları söylemezse gündemde kalamaz son derece normal böyle sallaması.
Hayır ciddiyse,ilk hafta mersinde mustafaya verilmeyen verilmeyen,ikinci hafta rize maçında cenke verilmeyen üçüncü hafta bursa maçında şenerin veliyle tango yaptığı pozisyonlarda verilmeyen penaltılarda neredeymiş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haftalardır penaltımız verilmiyor kimsenin sesi çıkmıyor ama lehimize bir karar verilincemi şampiyon yapılmak isteniyoruz.
biz hakemden gol yemiş takımız bu laflara hic gerek yok. -
Haftaya kesin yine bizim aleyhimize hatalar başlar bilic şov yapmaya devam etsin -
3 büyükler içinde en iyi top oynayan takımın kim olduğunu birileri bu doktor eskisine anlatsın lütfen.
Canınız cehenneme Ahmet Bey1 -
Gökhan Gönülün penaltısı penaltı mı?
Eskişehir maçı ve antep maçları; Beşiktaşın puanından -3=8 puan
Fenerin puanından -3=7 puan
Balıkesir maçında 5 kişi oynasak o takımı yine yenerdik sorun yok. Hakemden gol yemiş bir takımız biz.
Geçen yıl ki maçları izle kimin hakkı yeniyor öğrenirsin -
Rize ve Bursa maçında penaltılar vermeyince kimse çıkıp demedi ama beşiktaşın hakkı yeniyor diye,biz kabul ediyoruz son 2 maçta lehimize hata yapıldığını ama bunlardan nemalanıp beşiktaşı şampiyon yapmaya çalışıyorlar diyen yüzsüzler aleyhimize yapılan hatalarda da niye çıkıp beşiktaş şampiyon yapılmamaya çalışılıyor demiyor -
Eskişehir maçında lehimize hata yaptılar ama rize maçında da aleyhimize yaptılar.
*Balıkesir maçındaki pozisyon yoruma açık orada motta yetişebilirdi hakem bunu düşünmüş olabilir ama biz balıkesiri 1 kaleci 4 oyuncuyla bile yeneriz -
rize maçında penaltılarımızı vermeyerek bunu gösterdiler zaten -
Şampiyon yapın bizi laaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn şampiyooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnn -
gozlerim doldu lan. birileri besiktasi sampiyon yapmak istiyor. bu asamaya gelecek miydik be.
buyuksun fikret orman -
quote:
Orijinalden alıntı: bymanson13
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
quote:
Malum süleyman seba sezonu hakemler sayesinde lidersiniz
Tottenham maçının hakemi nasıldı?
Ligden bahsediyorum hakem ''hatalari'' sayesinde şuan lidersiniz bu iddayı atmaları doğal zorunuza gitmemeli
Zoruma gitmiyor gülümsüyorum sadece.
Hakemler zamanında hatayı bize kafa golü atarak tescillemiştir. -
Benim izlediğim Allah bana dese şampiyonu sen belirle Beşitaş olsun dedim çünkü daha iyi takım ve tüm futbolcuları sempatik dedi. Başka bir konuşma olduysa onu duymadım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Güldürdü :D -
2 haftadır hakem hataları besıktasın lehıne. Bunu objektıf Bjklı arkadaşlarda soyluyo lakin liderliği en cok besıktas hak edıyor. -
Beşiktaş'ın şampiyon olması Lig TV'nin işine gelir. Bunu kimse inkar etmesin. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
quote:
Tottenham maçının hakemi nasıldı?
Ligden bahsediyorum hakem ''hatalari'' sayesinde şuan lidersiniz bu iddayı atmaları doğal zorunuza gitmemeli
ileride kalecileri fenerbahçe karsısındaki kaleciler gibi ayarlayabilirsek direk şampiyonuz.Bu arada kalecileri ayartamadığımızda da gökhan gibi tiyatrocularla anlaşma imzalamamız gerekiyor yedekte bulunsunlar.
-
Reyting artsın diye söylemediği tek cümle gelin beni . demesi kalmadı. Ayıptır ya... -
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
gozlerim doldu lan. birileri besiktasi sampiyon yapmak istiyor. bu asamaya gelecek miydik be.
buyuksun fikret orman
Konu bitmiştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
eğip bükmeden doğruyu yazanları eksiye boğarlar
Benzer içerikler
- başkasının passoligiyle maça girmek
- galatasaray ne demek
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- dizi beşiktaş
- sergen yalçın hangi takımlı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X