Şimdi Ara

AHMET ÇAKAR ASLAN EN ŞEREFSİZ HAYVANDIR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gsli olarak Galatasaray'ın simgesinin aslan olmasıyla sorunum yokta hayvan olarak yavru aslan öldürmesi şerefsizlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvanın şerefsizi, şereflisi mi olur. açıkça galatasaraya hakaret etme amacı taşıyan bir söylem olmuş. ahmet çakardan farklı birşey beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SincaneS

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bunda sinirlenecek ne var anlayamadım?

Aslan dünya üzerinde sadece Galatasaray için mi yaratıldı ki bu hayvan hakkında insanların düşünceleri karşısında neden bu savunmanız kızgınlığınız?Bu hayvan sembolunuz veya maskotunuz olabilir ama dokunulmaz kılmak niyedir anlayamadım arkadaşlar?

Her ülkede ayrı ayrı takımın sembolu olmuştur ama özdeşleştirme çabaları niyedir, yani Galatasaray bunu simgesi yaptı diye ben aslanı sevemicekmiyim yada ne bileyim dövmesini yaptırdıgımda illa Galatasaray'lımı olucam?

türkiyedeki spor programında hayvanlar alemini konuşuyorlar değil mi
  • program tekrar ya dün izledim ben bunu canlı değil. şerefsiz değilde en çirkin hayvan demişti diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

program tekrar ya dün izledim ben bunu canlı değil. şerefsiz değilde en çirkin hayvan demişti diye hatırlıyorum

hocam ilk mesajda ekrdan görüntüsü var, neyin tekrarı neyin çirkini ?

bi de çıkıp bu adamı savbunmaya çalışmayın, herif resmen kendini akıllı sanıp simgeyi, ünvanı, onu bunu kullanarak hakaret etmeye çalışıyor
  • neden böyle bir şey deme gereği duydu ki? ne alaka? Belki de buraya konu açtırmaktı amacı gündeme gelmekti
  • Buna bir dava daha acamiyorlar mi

• quote:

Aslan dünya üzerinde sadece Galatasaray için mi yaratıldı ki bu hayvan hakkında insanların düşünceleri karşısında neden bu savunmanız kızgınlığınız?Bu hayvan sembolunuz veya maskotunuz olabilir ama dokunulmaz kılmak niyedir anlayamadım arkadaşlar?

Her ülkede ayrı ayrı takımın sembolu olmuştur ama özdeşleştirme çabaları niyedir, yani Galatasaray bunu simgesi yaptı diye ben aslanı sevemicekmiyim yada ne bileyim dövmesini yaptırdıgımda illa Galatasaray'lımı olucam?

polyanna misin nesin orasi belgesel programi degil konusan da hayvan terbiyecisi degil. adam dolayli yoldan galatasaraya sefefsiz diyor cunku kendisine 1 m ceza kitledi ve kuyrugu aciyor ayrica gs yukseldikce yukseliyor ve adam kuduruyor

• cahilliğinden bunu söylemiş, erkek aslanlar kilosu ve vücuduna göre büyük olan kafa ve yelesi sebebi ile dişi aslanlar kadar hızlı ve çevik değillerdir fakat doğal olarak en güçlüsüde erkek aslandır.
  • bu herif son zamanlarda niye saldırganlaşmaya başladı anlamadım? bu adama giren çıkan bişey mi var!
    barça-real finali olmadı diye mi bu tripler
  • quote:

biraz daha iyi olursan pembe yapacan
  • ben yabancı dizi bakıyorum reklamlarda erman ı açıyorum fb ye giydiriyor kapatıyorum tekrar açıyor aykuta giydiriyor

• derdi neymiş ki
  • şu kanalı seyredip şu sahte gündemcileri muhattap almanız gereksiz bırakın kendi çaplarında konuşsunlar bunları kimse kaale almadığından bu şekilde gündemde kalmaya çalışıyorlar prim vermeyin.aslan en şerefsiz hayvan demek 6 yaş zekasında bir çocuğun bile sarfedeceği cümle değil.

şu programda söylenenlerle ilgili konuda açmayın mümkünse izlemeyin bile gram katkısı yok futbola bunların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

derdi neymiş ki

bize karşı kaybettiği 1 milyon liralık tazminattan sonra böyle oldu.bir anda oldu herşey
  • quote:

akıllı ol saçma sapan laf etme bundan sonra. Dediğin lafa 20 alıntı alırsın. hepside midene oturur bu şekilde.
  • bu adam hayvanın şerefli olması için ondan ne bekliyor onuda açıkalasaydı iyiydi... Aslanla aynı kafese koysan anne anne diye ağlar h.o.h... İnsanlar oğluna bile "aslan gibi" der.. Neresiyle düşünüyorsa artık..
  • kulup mahkemeye veremez mi ? yada taraftarlardan biri ?
  • sabah iyi guldum valla helal olsun size :)))

• quote:

arkadaşım futbol programı yapiyor adamlar net geo wilddede çalışmıyor sanırım ahmet çakar.

dövmesini yaptırrabilirsin tabi ama o dövme görünür bir yerde ise ve maça gidersen bu bi semboldür.sembollerde kutsaldır.

nasıl ki türkiyenin bayrağı var o semboldür gs ında aslanı , forması sembolüdür.

belgesel programında aslan şöle böle deseler kimse de lan bu gs a hakaret ediyo diye düşünmez.ama futbol programın da aslan demek gs demektir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.