Bir DD talia skinim vardı ve Cz de çok iyi iş yapıyordu assassinler 300den yukarı vuramıyordu ama artık sonu geldi ardreamde ismini söylemiyeceğim bir human assass bana acid pot attı vve artık DD talia skin durability 1000 oldu ancak 2 gün yeter yapacak bir şeydfe yok yenisini bulmak dışında siz siz olun acid atan assasslara yaklaşmayın ama bir gün mutlaka öcümü alacam
geçmiş olsun bnde talia dikdircem inşallah banada dd diker
Bende 50mna DD talia görmüştüm çektim arenaya gittim asaslarla dalga geçerken ne olsun bi int priest beni acide boğdu son anda yırttım yoksa gidiodu DDciğim
ben dd isterken lightning dikti kimse beni stun edemio
Eskiden şöyle bir bug vardı . Talia kırılınca , arkadaşına tenhada merchant açıosun taliayı 1 coin s den koyuyosun o cekince , item otomatik olarak rpr oluyo .. Sonra tekrar arkadasın sana verince al sana pırıl pırıl talia
quote:
Orjinalden alıntı: InTheEnd
Eskiden şöyle bir bug vardı . Talia kırılınca , arkadaşına tenhada merchant açıosun taliayı 1 coin s den koyuyosun o cekince , item otomatik olarak rpr oluyo .. Sonra tekrar arkadasın sana verince al sana pırıl pırıl talia
ne guzel ewt aresde talia rpr yapcak olan warmı
@el_morad
Bi arkaşına merchanttan 1 coinse koy taliayı kırılınca , o çekince tekrar eski haline gelior
Bende 50mna DD talia görmüştüm çektim arenaya gittim asaslarla dalga geçerken ne olsun bi int priest beni acide boğdu son anda yırttım yoksa gidiodu DDciğim
bende olympia'nın kralı(karus) la kapısıyordum adam sadece acid potion atıyor birde 80 lewel olacak
quote:
Orjinalden alıntı: IIIHealciIII
bende olympia'nın kralı(karus) la kapısıyordum adam sadece acid potion atıyor birde 80 lewel olacak
Salladın ßence Sende İnanıyormusun Söylediklerine
ben44lwl /89 asasım 65lwl mage arkadas vardı 6 tane acid pot bi attım üstündeki yandı hemde 2 tane skill kullandım ööldü 1 skill 35 lwl skili 2 skill 15 lwl skili 6 acid pot iyi düsün
talia lar magic hammer la rpr olmuo mu?_?
hayır malesef olmuyor bu arada öneri için tşk akşam ark girince onunla deniyecem umarım olur
:D dosdum evet aynısı oldu sasırdım kaldı benım 1 di 0 oldu:D
geçmiş olsun sana ayrıca artık pazardan talia tamir ettirilmez
ee napalım
quote:
Orjinalden alıntı: MasumGoril
quote:
Orjinalden alıntı: barman
asitten kurtulmanın yolu var sabit durma saga sola gareket et bir cogu ısabet etmez ama asas gorunmez olup yanına gelirse peşpeşe 6 tane asiti sallarsa sende defans diye bir sey kalmaz
quote:
Orjinalden alıntı: _DigitalMan_
asitten kurtulmanın yolu var sabit durma saga sola gareket et bir cogu ısabet etmez ama asas gorunmez olup yanına gelirse peşpeşe 6 tane asiti sallarsa sende defans diye bir sey kalmaz