Şimdi Ara

AHHHHA AHHHHH o acid potionlar varya[X(]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir DD talia skinim vardı ve Cz de çok iyi yapıyordu assassinler 300den yukarı vuramıyordu ama artık sonu geldi ardreamde ismini söylemiyeceğim bir human assass bana acid pot attı vve artık DD talia skin durability 1000 oldu ancak 2 gün yeter yapacak bir şeydfe yok yenisini bulmak dışında siz siz olun acid atan assasslara yaklaşmayın ama bir gün mutlaka öcümü alacam

• geçmiş olsun bnde talia dikdircem inşallah banada dd diker
  • Bende 50mna DD talia görmüştüm çektim arenaya gittim asaslarla dalga geçerken ne olsun bi int priest beni acide boğdu son anda yırttım yoksa gidiodu DDciğim
  • ben dd isterken lightning dikti kimse beni stun edemio
  • Eskiden şöyle bir bug vardı . Talia kırılınca , arkadaşına tenhada merchant açıosun taliayı 1 coin s den koyuyosun o cekince , item otomatik olarak rpr oluyo .. Sonra tekrar arkadasın sana verince al sana pırıl pırıl talia
  • quote:

Orjinalden alıntı: InTheEnd

Eskiden şöyle bir bug vardı . Talia kırılınca , arkadaşına tenhada merchant açıosun taliayı 1 coin s den koyuyosun o cekince , item otomatik olarak rpr oluyo .. Sonra tekrar arkadasın sana verince al sana pırıl pırıl talia

ne guzel ewt aresde talia rpr yapcak olan warmı
  • @el_morad

Bi arkaşına merchanttan 1 coinse koy taliayı kırılınca , o çekince tekrar eski haline gelior
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Bende 50mna DD talia görmüştüm çektim arenaya gittim asaslarla dalga geçerken ne olsun bi int priest beni acide boğdu son anda yırttım yoksa gidiodu DDciğim

• bende olympia'nın kralı(karus) la kapısıyordum adam sadece acid potion atıyor
    birde 80 lewel olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIIHealciIII

bende olympia'nın kralı(karus) la kapısıyordum adam sadece acid potion atıyor
    birde 80 lewel olacak

Salladın ßence Sende İnanıyormusun Söylediklerine
  • ben44lwl /89 asasım 65lwl mage arkadas vardı 6 tane acid pot bi attım üstündeki yandı hemde 2 tane skill kullandım ööldü 1 skill 35 lwl skili 2 skill 15 lwl skili 6 acid pot iyi düsün
  • talia lar magic hammer la rpr olmuo mu?_?
  • hayır malesef olmuyor bu arada öneri için tşk akşam ark girince onunla deniyecem umarım olur
  • :D dosdum evet aynısı oldu sasırdım kaldı benım 1 di 0 oldu:D
  • geçmiş olsun sana
    ayrıca artık pazardan talia tamir ettirilmez
  • ee napalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasumGoril

quote:

Orjinalden alıntı: barman

Bende 50mna DD talia görmüştüm çektim arenaya gittim asaslarla dalga geçerken ne olsun bi int priest beni acide boğdu son anda yırttım yoksa gidiodu DDciğim

• asitten kurtulmanın yolu var
    sabit durma saga sola gareket et
    bir cogu ısabet etmez
    ama asas gorunmez olup yanına gelirse peşpeşe 6 tane asiti sallarsa sende defans diye bir sey kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DigitalMan_

asitten kurtulmanın yolu var
    sabit durma saga sola gareket et
    bir cogu ısabet etmez
    ama asas gorunmez olup yanına gelirse peşpeşe 6 tane asiti sallarsa sende defans diye bir sey kalmaz

+1905,1905
  • ama adamın üstüne giderken atarsa o zaman...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.