Bildirim
Ahh Ahh 10 yasında olmak vardı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
+1 -
doğru diyorsun valla eskiden otururduk aterinin başına akşama kadar goal 3, contra filan oynardık. grafik olayı çıktı mertlik bozuldu. oyunlarda eskiden heyecan eğlence filan vardı. kuzenimin bilgisayarında karşılıklı oynadığım sensible soccer oyununun verdiği zevki hiçbir pes veya fifa serisinde alamıyorum. nerde eski günler. -
ya 10 yaşınta top peşinde koşardım arkadaşlarla yarışırdık bu sene ilk kim rövaşata ile gol atacak diye zevkli günlerdi -
travian'ı öneririm -
10 yaşında apartamanda ki kızlarla evcilik oynardım Ahh ahh nerde o günler.Sınıftaki kızlara söylesem oynarlar mı acaba
-
RC araba almanızı öneririm
Bende bugün sezonu açtım, özlemişim valla. Seyircimde boldu
Bu arada yaş 24 -
kardeş ben şu an 19 yaşında bir Türk genciyim.Bundan 9 sene önce 10 yaşındaydım doğal olarak.ben 10 yaşndayken bnm amcam bana hep tükürdü.Ben çocukluğumu tüküren amca ile beraber geçirdim ve sonuç olarak bende konuşurken elimde olmadan milletin yüzüne tükürüyorum.Elmde olmadan.Mesela geçende nüfus dairesine gittim.Memurla konusuyorum.
Memur dedi: BİR sakin olurmusunuz beyefendi.Bütün tükürüğünüz üstümde salya içinde bıraktınız beni ya dedi.Bende bir utandım ki sormayın.O yuzden hala bu 10 yaşı nefretle anarım -
En çok özlediğim oyun saklanbaç ahh nerde o günler
Şimdi sokaklara bakıyosun oynayan çocukta yok izleyip eğlensek
Herkez asosyal olma yolunda
-
Ne olcak yaştan ya bizim mahallede 18 / 19 yaslarındakiler saklanbac oynuo
bi arada hırsız bi arabanın camını kırmıstı bizim bu 18 / 19 yasındaki gençler arabanın içindeki radyoyu actılar cadde ortasında koptular -
sorma birader o kadar para verdik sistem topladık oyun oynarız diye..oynadığım tek oyun pes09. onuda ayda yılda bir oynuyorum..hiç hevesim kalmamış -
quote:
Orjinalden alıntı: japon dostu
En çok özlediğim oyun saklanbaçahh nerde o günler
Şimdi sokaklara bakıyosun oynayan çocukta yok izleyip eğlensek
Herkez asosyal olma yolunda
Harbi ya sabahtan anlaşırdık arkadaşlarla akşam dışarı çıkar 1-2 saat oynardık birde ilk ben ebeledim kavgası dönüyordu ya
-
boru-kulah savaslarını unuttunuzmu ne guzeldı yaw
eskıden yaratıcılık vardı yenı yenı oyunlar bulurduk sımdı asosyal olduk cıktık -
Ortada s*çan,saklanbaç,yerden yüksek,körebe oynardık genellikle.
Eski günlerimi özledim. -
quote:
Orjinalden alıntı: FRED BAKER
yas geldı gectı artık yaw canım oyun oynamak ıstıyor ama kafama gore oyun bulamıyom hep sacma gelıyor oyunlar cok cabuk sıkılıyorum bızden gectı artık bu oyun ısı
sımdı 10 yasında olsaydım ne oyun oynardım ben
Yaz geldi geçti artık.Canım oyun oynamak istiyor ama kafama göre oyun bulamıyorum.Oynadıklarımsa saçma geliyor.Oyunlardan çok çabuk sıkılıyorum.Bizden geçti artık bu oyun işi.
Şimdi 10 yaşında olsaydım , ne oyun oynardım. -
Azmı sanayi boku oynardık biri bezbol sopasıyla gözü kapalı bize vurmaya çalışırdı ama vuramayınca fena dayak yerdi . Yada neydi adı unuttum topa yumuyo biri millet saklanıo görünce koşup topa deyip isim sölüyo deyemesse biri vurup kaçıo oda kovalıo vvs... daha neler neler
Yada milletin evine osuruk bombası atardık torpiller fln
Özledim walla -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetsenkaya
quote:
yas geldı gectı artık yaw canım oyun oynamak ıstıyor ama kafama gore oyun bulamıyom hep sacma gelıyor oyunlar cok cabuk sıkılıyorum bızden gectı artık bu oyun ısı
Yaz geldi geçti artık.Canım oyun oynamak istiyor ama kafama göre oyun bulamıyorum.Oynadıklarımsa saçma geliyor.Oyunlardan çok çabuk sıkılıyorum.Bizden geçti artık bu oyun işi.
Şimdi 10 yaşında olsaydım , ne oyun oynardım.
hepbırlıkte alkıslıyoruz arkadasıbu buyuk basarının sırrı nedır acaba acıklarsan forum olarak cok sevınırız
-
quote:
quote:
quote:
hepbırlıkte alkıslıyoruz arkadasıbu buyuk basarının sırrı nedır acaba acıklarsan forum olarak cok sevınırız
Dil özürünüz var sanırım.Kardesım adam akıllı yazamıyor musunuz ? Yas ne demek yabana bir söylesene yas ne demek ?Daha ağır şeyler yazacağım zor tutuyorum kendimi ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 29 Mart 2009; 21:35:19 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Dil özürünüz var sanırım.Kardesım adam akıllı yazamıyor musunuz ? Yas ne demek yabana bir söylesene yas ne demek ?Daha ağır şeyler yazacağım zor tutuyorum kendimi ...
yaş demek
-
senınde okuduğunu anlamaya calısıp , cozumleyıp ıdrak edebılme ozurun var sanırım
benım ıngılızce bılgım cok azdır ama yabancı forumda bıldığım cat pat cok fazla olmayan kelıme dağarcığımla okuduklarımı cozumleyebılırıyorum
sen turkce bır forumda okuduklarını anlayamıyorsan sende gercekten bır problem var
Benzer içerikler
- ayağımın üstünden araba geçti ne yapmalıyım
- getir sigara getiriyor mu
- oyun indirme siteleri
- kanascı leyla
- internet kablosu nasıl bağlanır
- ets2 türkiye haritası
- dünyanın en büyük vinci
- black friday 2025
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X