Şimdi Ara

Ah ulan ah bu taksici abimiz vefat etmiş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 𝐓𝐮𝐠̆𝐛𝐚 𝐊𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧 (@TUGBAKARMEN) on Xtwitter
    𝐓𝐮𝐠̆𝐛𝐚 𝐊𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧 (@TUGBAKARMEN) on X
    https://twitter.com/TUGBAKARMEN/status/1753153353662480824?t=r9VXohxeDkJwnaL5p8TsSQ&s=19

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Allah kahretsin ya, omzundan vurulduğundan umudum vardı, kahroldum resmen.

Adam sana “taksiye bu saatte çıkmıyorum soğukta bekleme diye aldım” demiş. Her cümlesinde “kardeşim, dostum” demiş. Ulan vuracağı varsa vicdana gelir vurmaz. Ben hayatımda bu kadar adi, kansız, alçak bir insan görmedim. Bir de “kimseye güvenmeyeceksin” diyor. Dünyanın en adi teröristi olsa bu kadar kansız, kalpsiz olabilir.

Bu adam uzun zaman sonra Türkiye’de idam edilen ilk kişi olmayı hakediyor. İbreti alem için canlı yayınla gösterilmeli.
  • İşte bu yüzden insanlar iyi niyetli olmaya korkuyor : )

cilkini cikartmayin kendinizden kotu bahsettirmeyin derim

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • Böyleleri için idamı savunmak suç oluyor sonra. :( Her şey ortada gereksiz yere durup dururken bir taksiciyi öldüren bu serefsize birde içerde bakıacaz besleyecez semirtecez devlete yük olacak. Veya belkide 15-20 yıl sonra içerden çıkacak. ( Çıksa ne olacak böylesi yaşasa ne olacak vatana millete devlete ailesine çevresine topluma ne faydası olacak böyle birisinin.)

Rahmetli taksicinin ses tonu olsun babacanlığı olsun gerçekten son zamanlarda en çok moralimi bozan olaylardan birisi. İnsanlık yapayım diyorsun. Çalışmadığın gün aracı sanayiye götürürken başına gelene bak.

Böyleleri içeriden sağ çıkamaz inşAllah.

• Abd idam ediyor sorun çözülüyor mu? Brizalya'da direk infaz ediyorlar, gene sorun çözülmüyor. Anlayın artık! Medeniyet, medeni olanların hakkıdır. Bunlar medeni değil. En az 10 kişilik ailede, ormanlar kanunlarına göre büyüyorlar.

Daha Fazla Göster
  • Önerin ne o zaman ?

25 yıl vergilerin ile besleyince mutlu mu olacaksın ? Hİç yoktan bu taksicinin eşi dostu ailesinin içi soğur.

Medeniyet medeni olanların hakkıdır ne demek ? Kim medeni kim değil buna kim karar verecek ! Veya bunun konu ile alakası nedir.

Farklı kültürden, farklı dile sahip insanları ayırmak.

İmkan bulsunlar her Türkü kör testereyle keserler

Biz bunu balkanlarda bulgardan yunandan anadoluda ermeniden arabistanda araptan az görmedik

Ama neyse seloya selam de mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Irkçılıkla ne alakası var. Osmanlı ırkçımıydı? Avrupanın göbeğinde bile yaşamıyor. Bosna savaşı, Kosava savaşını ne çabuk unuttunuz. Herkes kendi bölgesinde mutlu mesud yaşasın.

Nick'in hakkını veren avel de tam konuya uygun olmuş. Kötülük yayıyor, anasının-babasının bile sevmediği atık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 2 Şubat 2024; 6:4:18 >
  • Bak burada suç ve suçlu belli bunu idam edemiyorsan besleyip büyütüp sonra salıyorsan sisteminde sorun var demektir bu sistem ile de adaleti sağlayamazsın. O yüzden idam gerektiren suçlar terör çocuk tecavüzü ve benzeri suçlarda suç kesin beli ise idam edeceksin etmelisin.

BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır.

• Allah kahretsin ya, omzundan vurulduğundan umudum vardı, kahroldum resmen.

Adam sana “taksiye bu saatte çıkmıyorum soğukta bekleme diye aldım” demiş. Her cümlesinde “kardeşim, dostum” demiş. Ulan vuracağı varsa vicdana gelir vurmaz. Ben hayatımda bu kadar adi, kansız, alçak bir insan görmedim. Bir de “kimseye güvenmeyeceksin” diyor. Dünyanın en adi teröristi olsa bu kadar kansız, kalpsiz olabilir.

Bu adam uzun zaman sonra Türkiye’de idam edilen ilk kişi olmayı hakediyor. İbreti alem için canlı yayınla gösterilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 2 Şubat 2024; 8:28:9 >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    bu herif için tek kişiye özel yasa çıkartıp idam edilebilir. ben idama karşıyım ama bu herifin bu dünyada yeri yok bence.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.