Şimdi Ara

AH Hakkında Önemli Tüyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok kişinin farketmediğini düşündüğüm bir noktaya açıklık getirmek istedim arkadaşlar.

AH/RMAH'daki bid mantığı şu şekilde işliyor :

En yüksek teklifi veren item'ı alır fakat item en yüksek bid fiyatına satılmaz. Ondan bir önceki bid fiyatına satılır, aradaki fark son bid'i veren (item'ı alan) kişiye gold olarak geri döner.

Kısa bir örnekle açıklayayım, daha net görülsün fark

AH'de bir item gördük diyelim. Satan kişi 50k bid/5m buyout fiyatı vermiş olsun.

Biz item'a tıkladığımızda birinin bu item'a 100k bid verdiğini görürsek, bid vermeye çalıştığımızda sistem bize minimum bir bid fiyatı verir, 104 k gibi...

Biz bu item'a son saniyede 4m bid versek bile item'ı 104 k ücretine almış oluruz ve AH'deki completed kısmına 3.9m gold'un geri döndüğünü görürüz. Bu kısım çok önemli. Bu ne demek :

Çok beğendiğimiz ve buyout'u olmayan 5-6m'lik item'ları kesin almak istiyorsak son dakikada 50-60m bid versek bile bizden önceki en yüksek bid fiyatına item'ı alırız.

Avantajı : Bir item'ı kafaya koyduysanız ve sizden başka çok fazla talep olmadığını düşünüyorsanız bu yöntemle item'ı %100 alabilirsiniz.

Dezavantajı : Daha doğrusu riski şudur, bu yöntemi bir item için aynı anda 2 kişi yaparsa item değerinin çok üstünde bir fiyata satılır, dikkat etmek gerek

Ah aracılığı ile gold birikimini arttırmak isteyenler bunu deneyebilir. Ben bu şekilde yaklaşık 150-200m gold kazancı elde ettim. Saygılar

• ben yeni başladım al sat işine ama şansıma çok zarar ettim bazı item lar son dönemlerde çok değer kaybetti bende stok gibi 6-7 tane almıştım elde patladı değerinin 3 te 1 ne satamıyorum şu an :((
  • Ya sana inanamıyorum admin bunu yaptığına, ben bu yöntemle yüz miylonlarca gold eden itemları yarı fiyatına aldım ve sen çıkıp bunu ifşa ediyorsun. Şimdi herkes kullanıcak. İnanmıyorum sana. Niye yapıyorsun böyle birşey
  • Yeni bir şey sanmıştım. Oyunun başından beri bilinen ve benim eleştirdiğim bir durumdur.
    Fazla yazmayalım ki konu aşağı gitsin. =P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 24 Ekim 2012; 21:54:25 >
  • o degilde benim başıma şöyle bişey geldi.. 1m bid 50m buyout lu bi mojo vardı... bid 2.7m gibi biseydi ben buna 49m teklif verdim... bid verecek olan kisinin 49m i geçmesi lazımdı yoksa ben 2.7me mojoyu alacaktım..ama mojonun 2.7m olan fiyatı 37m e kadar çıktı ben de 37m e almıs oldum bu nasıl oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

o degilde benim başıma şöyle bişey geldi.. 1m bid 50m buyout lu bi mojo vardı... bid 2.7m gibi biseydi ben buna 49m teklif verdim... bid verecek olan kisinin 49m i geçmesi lazımdı yoksa ben 2.7me mojoyu alacaktım..ama mojonun 2.7m olan fiyatı 37m e kadar çıktı ben de 37m e almıs oldum bu nasıl oldu?

surekli bid i artırmıslardır
  • quote:

o degilde benim başıma şöyle bişey geldi.. 1m bid 50m buyout lu bi mojo vardı... bid 2.7m gibi biseydi ben buna 49m teklif verdim... bid verecek olan kisinin 49m i geçmesi lazımdı yoksa ben 2.7me mojoyu alacaktım..ama mojonun 2.7m olan fiyatı 37m e kadar çıktı ben de 37m e almıs oldum bu nasıl oldu?

Başka biri 37m'e kadar yükseltmiş bidi, sen 49 verdiğin için item'ı almışsın ama senden önceki en yüksek bid fiyatına almışsın. Anlatmak istediğim bu zaten hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burası Çok Önemli Kitabı
    6 ay önce açıldı
    Metronet Hakkında Çok Önemli
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...ve böylece çakal satıcıların o iteme kaç bid verilmiş olduğunu gösteren exploit'i ile diğer acc'si ile bidi yükseltip avı durumuna düşersiniz...
  • yaw item zaten 50 den fazla ediyodu :D ben normal aldım..kaç bid oldugunu gösteren exploit duymadım
  • Gene teklif verin üst seviye ama fazla da uçmayın derim ben.
  • Piskopata bağladım bende 5-6 item kaçırdıktan sonra takitler uygulamaya başladım artık alıyorum hep :D
  • quote:

Onu söylemeyş unutmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.