Şimdi Ara

Metronet Hakkında Çok Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar metronette yaşadığım problemlerde ötürü karar verdim ve iptal işlemi başllattım. bu yüzden de oturdum ve sözleşmeyi iyice okudum. anlatacaklarım bilgilendirme amaçlıdır ve emin olun çok ÖNEMLİ.

Özellikle iptal süreci için önce telefonla arayıp iptal ettirmek istediğinizi bildirin ve bu süreçten itibaren mutlaka ama mutlaka 10 gün içerisinde abone no adresiniz ve sözleşme nonun içinde geçtiği bir iptal dilekçesini yazılı olarak metronet adresine iletmeniz gerekmektedir. aksi taktirde iptal işlemi telefon edip iptal isteğinizi belirtmiş olsanız dahi kabul edilmiyor ve faturalar gelmeye devam ediyor.

ŞİMDİ BURASI ÇOK ÖNEMLİ.

SÖZLEŞMESİ BİTTİĞİNDE İPTAL ETTİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR SÖZLEŞMENİZİN BİTTİĞİ GÜNDEN İTİBAREN 7 GÜN İÇİNDE YUKARIDA YAZDIĞIM ŞEKİLDE DİLEKÇE HAZIRLAYIP METRONETE ULAŞTIRMANIZ GEREKİYOR AKSİ TAKTİRDE (SÖZLEŞMENİN BİR MADDESİNDE VAR) SÖZLEŞMENİZ OTOMATİK OLARAK DAHA ÖNCE YAPTIRMIŞ OLDUĞUNUZ SÜRE KADAR YENİLENECEK VE SÖZLEŞMEDEKİ BÜTÜN ŞARTŞARI TEKRAR KABUL ETMİŞ OLACAKSINIZ. UNUTMAYIN YAZILI DİLEKÇE TESLİM ETMEDİKÇE İPTAL İSTEĞİNİZ GERÇEKLEŞMİYOR.

BENDEN DUYURULUR.

ADAMLAR KENDİLERİ İÇİN MUHTEŞEM BİR SÖZLEŞME HAZIRLAMIŞ. AMAN DİKKAT TEKRAR MAĞDUR OLMAYIN

İPTAL SÜRESİNCE YAŞAYACAĞIM HERŞEYİ BURADA YAZACAĞIM HEPİMİZE TECRÜBE OLSUN DİYE. BAKALIM NELERLE KARŞILAŞACAĞIZ.

Bugun 04.01.2013 itibari ile dilekcemi ve modemi kendilerine verdim bana iptal dilekcemin kabul edildigine ve modemi teslim aldiklarina dahil bir belge verdiler. belgenin altinda ay sonunda cayma bedeli faturaniza yansiyacaktir yaziyor. gelismeleri daha sonra sizinle paylasacagim

ARKADAŞLAR İPTAL İŞLEMİNDEN AYLAR SONRA TELEFONUMA MESAJ GELDİ. GERİ ÖDEME YAPACAĞIZ LÜTFEN İBAN NUMARANIZI BİLDİRİN DİYE. ARADIM VERDİM BAKALIM NE KADAR VE NEZAMAN ÖDEME YAPACAKLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepsianka -- 29 Kasım 2013; 18:27:45 >

• verdiğin bilgi için çok teşekkürler
  • metroneti kullanmayacak olsam bile sağduyu ve paylaşım için teşekkürler
  • Bu olayı öğrendiğim iyi oldu nisan-mayıs gibi sözleşmem doluyor zaten tiksiniyorum artık firmadan superonline alt yapı çalışmalarını bitirdi şubat-mart gibi aktif olacakmış anında geçicem sözleşmem bitsin bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 2 Ocak 2013; 21:37:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde haziran ayinda bitiyor... ama oncesinde tuketici hakem heyetine gidip lehime karar cikarsa daha once kurtulurum...

• akrepsianka kardeşim birşey soracağım. ben 2010 temmuzda abone oldum. 2 yıl dolunca sözleşme ben imza atmadan nasıl yenilenir ki? böyle bir madde gerçekten var mı???

birde siz bu metronete nasıl ulaştınızda size aboneliğin bittiğini bildirdiler anlamadım?

dilekçeni kabul ederek nasıl bir belge verdiler anlamadım.
    ben internet sitelerinde ne firma adresi ne fax bulamıyorum ve bu adamlara ulaşamıyorum.
    Allah aşkına bir numara adres biliyorsanız paylaşın bizimle.
    kaç haftadır kafayı yiyeceğim artık. Sizede kola gelsin
  • arkadasim metronet musteri hizmetlerini arayip abonelik iptali yaptirmak isyedigini soyle... onlar sana 1 hafta icinde donerler ve neler yapacagini anlatirlar... musteri hizmetleri surekli mesgul fakat arada bir ulasilabiliyor surekli bikmadan ara...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutay 2455 arkadaşım metronetin verdiği sözleşme üzerinde FESİH ve TAZMİNAT bölümü 13.1 paragrafı oku orda abone iptal isteğinden sonra 10 gün içerisinde yazılı olarak abonelik isteğini yazılı olarak bildirmek zorundadır. ibaresi var sen telefonla iptal istiyorum desen bile yazı göndermeden aylarca beklersin eğer seni geri arayıp iptal işlemini onaylamazlarsa. bu yüzden sen işini garantiye al yazını gönder ki adamların kıvıracak bahanesi olmasın. bu arada yazıyla beraber modemi de gönderiyosunuz. ben elden teslim ettim ve banada metronetten imzalı yazı verdiler modemi teslim aldıklarına ve iptal işleminin onaylandığına dair.

firma nın adresini yazmışım ama kaybetim fakat yeni açılan çağlayan adliyesinin orada florance nightingale hastanesinin yanında garanti bankası var orası Hak iş merkezi bu binanın 5. katındalar.
    direk gidip elden teslim edebilirsiniz. ben gittiğimde daha sizi aramadık dedi bende arasaydınız niye aramadınız diye söylenip iptal dilekçesi getirdim dedim biraz mırın kırın ettiler almamak için ama mecuren aldılar.

Sözleşme nin maddesi aşağıda yazıyor.

Madde.5 Sözleşmein yürürlüğe girişi ve süresi

İş bu sözleşme 2 yıl geçerlidir falan filan yazı altındada aşağıdaki yazıyo

Aboenenin aksini yazılı veya çevrimiçi olarak ya da güvenlik sorularına cevap vererek telefon ile, her abonelik süresinin dolmasından 10 gün öncesinden sözleşmeyi yenilemeyeceğini bildirmemesi durumunda iş bu sözleşme ilk tercihteki abonelik süresi kapsamınca yenilenir ya da bildirim yapılması halinde belirtildiği şeklide fesih edilir.

YANİ SÖZLEŞME SÜREN BİTERKEN 10 GÜN KALA BEN ARTIK SİZİN İNTERNETİNİZİ KULLANMAYACAĞIM DİYE (TELEFON DEDİĞİNE BAKMA) YAZILI BİLDİRİMDE BULUNMAZSAN 2 SENE DAHA ÇEKERSİN BU ADAMLARIN ÇİLESİNİ

• bilgilendirme icin tesekkurler... zamani geldiginde dedigin islemleri yapacagim...

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepsianka

benim sözleşmem 26 nisan 2011 de başladı yani 26 nisan 2013 de bitiyor ben 26 nisandan sonra mı iptal dilekçesi vericem yoksa önce mi?
  • 26 nisana gelmeden vericen yani 16 nisandan 26 nisana kadar dilekçe vermen lazım
  • MetroNet te abonelikten çıkmak diye bişi yok herhalde. ağustos 2014 te ilk dilekçem o tarihten bu tarihe kadar 8 kez aynı dilekçeyi fax ladım. müşteri hizmetleri numarası biz cağrı merkeziyiz başvuruları doğrudan göremiyoruz. başvurunuz iki gun içinde sisteme işlenecek ve yetkililer tarafından aranacaksınız diyorlar ancak dediğim gibi Agustos ayından beri cok kez başvuru yapmamıza rağmen o faxlar bir turlu sisteme işlenemedi bu arada 3 ad ft adıma geldi. bulaştınmı kopamıyorsun işi gucu bırakıp bununla ilgilenmek gerek. e oda olmuyor karsında yetkili yok. ft ustundeki adrese gidip etden dilekçemi vereceğim. Metro net konusunda Aman aman iyi duşunun.
  • mamuttt M kullanıcısına yanıt
    1 yıllık konu hortlamış :) Metronet diye bir şey kalmadı zaten...
  • mamuttt M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş uğraşır durursun. Ayrıca metroneti superonline satın aldı şimdiki durumu ne bilmiyorum. Ben faks la sıkıntı olur diye düşünüp zamanında modemide aldım gittim adamların işyerine elden teslim ettim. Modemi götürmeyi unutma eğer götürmezsen dilekçeyi almıyorlar. Ben iptal ettirdiğim zamanlarda Çağlayan da bi han ın içinde idi ofisleri. ama superonline satıldı şu an nerdedir bilmiyorum. Birde süperonline ı ara bir danış onlara belki yardımcı olurlar. Bu arada ben zamanında adreslerini istemiştim gelip vericem diye adreslerini söylemediler söylemeye yetkimiz yok dediler ama biraz uğraştım buldum kendim götürdüm. Bu adamların call center muhabbeti tamamen yalan hiç bir işlem yapmıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.