Şimdi Ara

Ağzımdan KAN GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
40.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son 2 hafta içinde 3-4 sefer geceleri bu saatte yatmaya yakın lavaboya gidip tükürdüğümde ağzımdan kan geliyor. sanki başım ağrır gibi oluyor lavaboya gidiyorum tükürüyorum tükürük kırmızı yani kanlı geliyor. 3 4 sefer tükürdüğümde kan tamamen gidiyor tükürük normal hale geliyor.

netten baktım ağızdan kan gelmesi balgam , kusma vs şeylerle olur deniliyor. ama bende hiç biri yok acaba neden olabilir ? bir arkadaşım dişinden olur diyor ama dişlerime bakıyorum kan nereden geliyor kestiremiyorum. ama dişlerimi fırçaladığım vakit eğer fazla bastırırsam ki hep fazla bastırırım o zaman da kanama oluyor. acaba bununla bir ilgisi var mıdır?

yoksa doktora mı gideyim ? ( galiba iç hastalıklarına mı gideceğim ? )

Laiklik, asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laiklik, yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Bütün yurttaşların vicdan, ibadet ve din hürriyeti demektir.
    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
    Din, bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanın emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünce ve tefekküre karşı değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyoruz, kasde ve fiile dayanan bağnaz hareketlerden sakınıyoruz. Gericilere fırsat vermeyeceğiz
    Dünya'da her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalâlettir.
  • kolları serbest bırak fazla calıstrma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shartolsun

Dişindendir arada bendede olur

evet diş eti kanamasıdır muhtemelen, bir doktora görünün bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyada alaycı mesaj atılmaz ki ? yatma vaktiniz gelmedi mi sizlerin ?

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Eğer öksürük yoksa takma kafana derim. Genelde burun bölgesindeki kılcal damarlardaki hasarlardan yada diş veya ağız içinde görünmeyen yaralardan gelir bu kan..

yok hocam öksürük filan. hatta öksürmeye çalışıyorum boğazımı zorluyorum ki eğer içten kanama geliyorsa belli olsun diye ama birşey olmuyor. dediğim gibi 3-4 tükürükte tükürük normal haline dönüyor hemen.
  • hocam ne kadar önemsiz olsada doktora git bak ben apandesit konusu açtım eğer o zaman gitseydim şu an şimdi yatağımda olacaktım ama malesef çok kötü durumdayım senin durumun acil değil ama yarın kbb'ye git en azından bişeyler yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 3 Mart 2011; 2:40:34 >

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • ciddi yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. yarın en iyisi tedbir amaçlı kbb ye gideyim. ne olur ne olmaz.
  • Diş etlerin kanıyordur kuvvetle muhtemel, bende tükürdüğümde kan gelmişti aklım çıkmıştı. Sonra farkettim ki diş etlerim kanıyormus bende boğazdan kan geliyor sanmıştım. Ama ben eminim diş etlerimden olduğundan, sen emin misin? Eğer değilsen hemen bi doktora git Allah muhafaza.

Orijinalden alıntı: Abzurt Teori

Diş etlerin kanıyordur kuvvetle muhtemel, bende tükürdüğümde kan gelmişti aklım çıkmıştı. Sonra farkettim ki diş etlerim kanıyormus bende boğazdan kan geliyor sanmıştım. Ama ben eminim diş etlerimden olduğundan, sen emin misin? Eğer değilsen hemen bi doktora git Allah muhafaza.

hocam emin değilim malesef. elimle tüm dişlerimi-aralarını vs gezdirdim ama bir türlü kana rastlamadım. o yüzden biraz korku sardı açıkcası.

Orijinalden alıntı: balerefone

çekiniyorum kötü bir sonuç çıkacak diye ama gideceğim.

hocam ben çok pişmanım sabah'a çıkabilirmiyim bilmiyorun kim bilir bu son satırlarım

sağlığınıza dikkat edin
    önemli bir hastalığın belirtisi olabilir
    bazı hastalıklar sadece ortaya çıkma sürecinde belirtiler gösterir daha sonra vücudu ele geçirene kadar anlamazsın
    belki o kanlar 3-4 gün sonra geçicek ama o sorununda geçtiğini göstermiyor unutma
    dikkatli olmak lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.