Şimdi Ara

Ağrı patnos uzunca ilköğretim okuluna yardım edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel forumun güzel insanları Türkiye'nin herr ucundan diğer ucuna nasıl mı destek olur? İşte işin sırrı aşağıda. Mutlaka katılın. Ve Ağrı Patnos'taki ilkokullarımızdan biri olan Uzunca İlkokuluna zil sistemi kazandırın. Kampanyaya destek vermek için aşağıdaki yazıyı mutlaka okuyun.

Sevdiğim bir arkadaşım büyük özverilerle görev yaptığı okuluna zil taktırmak istiyor, tek yapmanız gereken ise Linke tıklayınız. Sırasıyla şu işlemleri yapınız:
    Beğen, Katıl, Okul ismi ile arama yerine "Uzunca" yaz. Ağrı Patnos Uzunca İlkokulu'na destek ver.
    Destek sayısını tamamlayan ilk 20 okul arasına girebilirsek hep birlikte okulumuza elektronik zil sistemi kazanacağız.
    İlginiz için çok teşekkürler.

https://www.facebook.com/Favori?sk=app_217341978330722

hadi bir el atın

• Mobildeyim bilgisayara gecince halledecegim. Simdilik elimden gelen sadece yukari bunca bos konu yerine bu konu yukarilansin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi katılmayanları anlıyorum da yukarıdaki gibi birde baltalayanlar yok mu beni deli ediyor. Yahu ilgini çekmediyse kapat sayfayı başka konuya geç bu kadar basit.
  • Dediğini yaptım inşallah alınabilir.
    Böyle olumsuz mesaj yazanlara o kadar sinir oldumki söverken bütün ev duydu niye sövdüğümü durumu anlatınca onlarda sövdü.
    Neyse Beyin Bedava özgür bir ülkede yaşıyoruz millet televizyonlarda neler yapıo burda bu kadar olsun.
  • Okulların durumu icler acısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekledim son bir destek kaldı sanırım birisi daha yardım etsin
  • Destek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Destek. :)
  • Belki katılmak isteyen olur diye Up'layım.

Yalnız bu okul öyle dağ başınca,mahrumiyet bölgesinde filan da değil.Merkezden 10 km kadar uzakta,anayolun birkaç km için de bir okul işte.O bölge işlek bir yerdir.Zaten Patnos'un çoğu ova,emin olmak için haritaya da baktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Belki katılmak isteyen olur diye Up'layım.

Yalnız bu okul öyle dağ başınca,mahrumiyet bölgesinde filan da değil.Merkezden 10 km kadar uzakta,anayolun birkaç km için de bir okul işte.O bölge işlek bir yerdir.Zaten Patnos'un çoğu ova,emin olmak için haritaya da baktım.

ilgin için teşekkür ederim.
    İstenilen rakama ulaştık
  • arkadaşlar bende kars'ın susuz köyünde bir ilköğretim okuluna yardım yapıyorum. Yardımsever arkadaşlarım sayesin ufaklıkların kitap sorununu çözdük ancak malum kışın gelmesiyle talebelerin çok üşüdüğünü, herhangi defolu, temiz kullanılmş v.s. cocuk kıyafeti olan ve yardımda bulunmak isteyen varsa lütfen bildirsin bana.

Dileyene okulun adresini veriyim kendi göndersin, ankarada olan varsa da alıyım birlikte gönderelim. Annem okula ziyarete gitti, durumları gerçekten içler acısı.. Kargo şirketlerinden de rica ettim yardımcı olmalarını, sağolsun 1 tanesi dönüş yaptı ve %40 indirim yapabileceğini söyledi. İsteyen pm atsın, face adresimi veriyim okulun resimlerine baksın.

iyi forumlar
  • Ağrı/Patnos , Hasandolu köyündeniz bizde.
    İstanbulda ikamet etmekteyiz kurban bayramında babamla birlikte yaklaşık 23 köylük bir kırtasiye yardımı götürdük köyümüze ve çevre okullara hepsini dağıtamadık köy okulu müdürümüze teslim ettik , eğer kırtasıye malzemesi namına ihtiyacınız varsa köy hocamızla irtibata geçebilirim 40-50-60 kişilik hazır paketlerde kırtasiye yardımı ayarlayabilirim isterseniz ve elinde kaldıysa hocamızın.
    Bizim bu çalışmamız babamla birlikte kişisel olarak başlattığımız yaklaşık olarak 5 yıldır düzenli olarak her yıl tekrar ettirdiğimiz bir çalışmadır.Herhangi bir kurum,kişi ve kuruluşla bağlantısı yoktur.

Destek verdim bu arada

Birkaç resim ekleyeceğim izniniz olursa konunuzun altına böyle yardımlara teşvik etmek maksadıyla;

Çocuklar çok istekli ve mutluydu buda bizi gururlandırdı

Kaymakam bey çocuklarla konuşurken , paketleri dağıtılmadan önce Sırasıyla soldan sağa Patnos Kaymakamı,Babam,Patnos ilçe milli eğitim müdürü.

Dağıtımdan sonra müdür odasında kaymakam beyle konuşmamız , okulun eksiklerini anlattı hocalarımız.

Dipnot:Konuyu baltalamak gibi olmasın , yakında geniş bir konu açıcam bu yardımlar hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanEvliyaoglu -- 6 Aralık 2012; 12:04:45 >

• yoo, baltalamak olur mu
    bilakis, memnun oldum
  • avori Canım Okulum kampanyasına katılan okullarımız ödül kazanmaya devam ediyorlar. Hediye kazanan okullar ve ihtiyaçları aşağıdaki gibidir. Okullarımızı tebrik eder, iyi günlerde kullanmalarını dileriz. Siz de okulunuzu seçin, okulunuzun ihtiyacını Favori olarak karşılayalım...
    Hemen şimdi tıkla! →http://goo.gl/Jqjn8

Hediye Kazanan Okullar
    Düzce Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi - Dizüstü Bilgisayar
    Ağrı Patnos Uzunca İlkokulu - Otomatik Zil Sistemi
    Düzce Cumayeri Yatılı Bölge Ortaokulu - Mangala Oyun Seti (10 adet)
    Kars Karapınar İlkokulu - Otomatik Zil Sistemi

Hayırlı Olsun İnşallah En Kısa Sürede Teslim Ederler.

• Bende destekledim.
    Hiç değilse post kasmak için yorum atacagınıza o na ayıracagınız zamanı İNSANLIK için doldursanızda katkıda bulunsanız. Bu arada kaanmışsınız galiba hayırlı olsun..
  • Arkadaşlar haberiniz olsun çalıştığım ofiste kendi aramızda bizde bot kaban gibi şeyler alıp doğuda ki okullara yardım ediyoruz bize katılmak isteyen olursa bana pm ile ulaşşın gönderdiğimiz okuldan resim aldık çocuklar ne kadar mutlu olmuşlar ufak tefekte olsa yardım yardım dır
  • destek.
  • destek..

kazanmışsınız yanılmıyorsam, tebrikler.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi - peki -- 19 Aralık 2012; 21:35:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.