Şimdi Ara

Ağlamak İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyun oynuyordum. Vayne aldım oyunda 20. dakkada elektrik gitti. 2-3 Dakka sonra geri geldi. Oyuna girdim. Kazandık fakat oyundan sonra acc suspended yedi. Bu leaver buster sisteminde değişiklik yapsalar güzel olur. :( Ticket atmalımıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 25 Temmuz 2012; 15:24:37 >

• Ağla o zaman.
  • Bir den fazla leave olduğu için yemişsindir yoksa tek leave ile birşey olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarCassSnoBBisH -- 25 Temmuz 2012; 15:26:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarCassSnoBBisH

Bir den fazla leave olduğu için yemişsindir yoksa tek leave ile birşey olmuyor
    Ağlamak çözüm değil, ticket atmak da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzah -- 25 Temmuz 2012; 15:27:42 >
  • Geçmişteki bir oyun yüzünden olmuştur. Sistem o kadar hızlı çalışmıyor.
  • ben aynı gün 3 ragequit attım hala bir şey yok. şans meselesi sanırım.
  • O değil tekrar oyuna girdim kazandık sonra suspended dedi. Sistem'leri berbat. Adamların elektriği hiç kesilmiyor tabi. -.-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyumak istiyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

O değil tekrar oyuna girdim kazandık sonra suspended dedi. Sistem'leri berbat. Adamların elektriği hiç kesilmiyor tabi. -.-

aynı şeyi yaşadım. senin dediklerinin aynısı dedim. supporttan gelen cevabın özeti: "hmm ok .s.s"
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

O değil tekrar oyuna girdim kazandık sonra suspended dedi. Sistem'leri berbat. Adamların elektriği hiç kesilmiyor tabi. -.-

aynı şeyi yaşadım. senin dediklerinin aynısı dedim. supporttan gelen cevabın özeti: "hmm ok .s.s"

Güldüm. Ama haksızlık. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.