Şimdi Ara

Ağızda kırmızı leke.(moralim çok bozuldu ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
16.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ablamın dudağının iç kısmında kırmızı lekeler çıkmış.Bir bakim dedim internetten ağız kanseri neden vs çıktı hep.Nedir bu?Neyin nesidir?Şekli aft nin kırmızı hali.

• Yanlış anlama ama genital bölgesindede varmı bu lekelerden ?

En sağlıklısı doktora gitmesi burda kimse yardımcı olamaz aksine dahada moraliniz bozulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodpersky 32

Beyler ablamın dudağının iç kısmında kırmızı lekeler çıkmış.Bir bakim dedim internetten ağız kanseri neden vs çıktı hep.Nedir bu?Neyin nesidir?Şekli aft nin kırmızı hali.

adamlar hastaneye gitmeden forumdan yardım isityo böyle bir şey olamazz yaaaa

• Bunun gibiyse ilk agzını karbonatlık veya tuzlu su ile çalkala sonra dut pekmezi sür geçmezse doktora git. 1 günde geçiyor. AFT diyorlar buna.

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Bunun gibiyse ilk agzını karbonatlık veya tuzlu su ile çalkala sonra dut pekmezi sür geçmezse doktora git. 1 günde geçiyor. AFT diyorlar buna.

Bunun gibiyse endişelenme,bana da çok oluyodu.

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Bunun gibiyse ilk agzını karbonatlık veya tuzlu su ile çalkala sonra dut pekmezi sür geçmezse doktora git. 1 günde geçiyor. AFT diyorlar buna.

Bunun kırmızısı.

"Cesaret insanı zafere , kararsızlık tehlikeye , korkaklık ise ölüme götürür. "

Yavuz Sultan Selim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodpersky 32

Beyler ablamın dudağının iç kısmında kırmızı lekeler çıkmış.Bir bakim dedim internetten ağız kanseri neden vs çıktı hep.Nedir bu?Neyin nesidir?Şekli aft nin kırmızı hali.

bakmayın şu hastalık mevzusuna internetten ya. grip adamı kanser moduna sokar bu sanal alemciler. zamanında anksiyete olmuştum. hiç geçmez etmez vs yazmışlar iyice kötü oldum doktora gittim rahatladım ve yendim. internette yazanlara inanmak akıl kârı değil.

Boynumun belli bir kısmı sertleşmişti , ağrıyordu.Netten baktım biraz , beyin hastalığı vs. çıktı korktum tabi , ertesi gün doktora gittim basit bir tutulma dedi.

Karanlıkta görüşüm 0 'dı.Karıncalı görüyordum az ışıkta.Netten baktım yine , tavuk karası dediler , 2-3 seneye kör olursun , tedavisi yok dediler.Yine tabi bir panik , 1 hafta uyuyamadım geceleri düşünmekten.Sonra çok iyi bir özel doktora randevu aldım.5 dakika muayene etti beni birşeyin yok dedi , giden 200 lira muayene ücreti oldu.

Yani kısaca , en iyisi bir doktora gidin.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.