|
Kesinlikle kötülemek için yazmıyorum. 40 yaşındayım. Senelerdir vücut geliştirme salonlarına kilo almamak formda kalmak için giderim, 20 yaşında giydiğim pantolonları giyebiliyorum ,80 kiloyum. Bu sene gerçekten sıkılmaya başladım, setler bitsin diye hızlı hızlı yapmaya başladım, iyice baydı. Gittim bir kickboks kursuna yazıldım, 5 aydır devam ediyorum. Arkadaş, ben bugüne kadar boşuna vücut geliştirmeye gitmişim. Başımızda bir hoca var, sürekli hadi hadi hadi, durayım, iki nefes alayım yok. Tükendim diyorsun, devam devam devam, şınav çekiyorsun, herkes o sayıyı çekmeden o şınav bitmiyor, çekemedin mı, hop karna tekme geliyor, tükendim diyordum ya, tekme gelmesin diye çekiyorsun şınavları. CrossFit te yapıyoruz, arkadaş bir bardak suyu kaldıramayacak hale geliyorsun. Öyle yoruldum yok, herkes bütün hareketleri, ağırlıkları bitirecek, sırayı bozmak yasak. Halı sahaya gidiyoruz, millet bana artık abi koşma diyor, bir oradayım bir burada. Bacaklara darbeler geliyor hiç umrumda değil. Hızlıyım, iyi oynuyorum diyen adamlar çalım denemeye ya da topu ayağında fazla tutmaya çekiniyor. En güzelide sahilde insanlar abi o omuzlar ne, bu kadar değildi diyor. Normalde çok iri olmadığım için şimdi ön omuzlar koruma padi varmış gibi duruyor, arka sırt ta iki tepenin arasında vadi varmış gibi duruyor. Kurstaki gençlere bakıyorum, hepsi fit, hepsinde plaj vücudu var. Ben bu yaşıma kadar neden yapmamışım diye pişmanım. Tabi bizim hocanında sınırları zorluyor olması ayrı konu, her hoca her öğrencisine bu kadar ilgi göstermiyor olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt