Şimdi Ara

Ağır Tipsizim - Çirkinim Diyenlere Gelsin ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
4
Favori
14.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Yüzümde 11 tane ben var büyük değiller yakından görünüyor ama çok rahatsız ediyor ( Yarıyıl tatilinde aldirtmayi düşünüyorum hepsini )

- Sağ Kaşımın üstünde Küçüklükten kalma 3-4 yaş yara izi var bembeyaz ( Estetik bölümüne gitmeyi düşünüyorum onun icin hic umudum yok fakat gine sansimi denicem )

- Kaşlarım kalın ile normal arasında bi büyüklükte heryeri esit değil başlangıç yerleri baya seyrek tek tek dökülmüş gibi

- Alnım çok açık doğuştan açıktı ama çok digildi zamanla döküldü gibi cok açıldı

- Saç yapısı berbat Çok Sert bi saçım var görüntüsü guzel digil kısa kestirince Alnım açık zaten uzun oluncada guzel değil zaten gözüm-saçım renksiz sıradan

- Dişlerim sarı (Onuda temizlettiricem)

- Kafam büyük (yani kafa yapısı berbat)

- Boyum 170 kilom 67 (Boy bile yok .s :(

- Sivilce izi-lekeleri var alnimda hafif ve yanaklarda orta şiddette (3-4 farklı doktora gittim en son şuan özel hastane ilaç verdi onu kullanıom 2 haftadır )

Küçükken yani 13 yaşlarına kadar herşey çok güzeldi sosyal , mutlu , huzurlu , eglenceli , gülen biriydim ozamanlarda sivilce - ben hiçbirşey yoktu Yüzümde pürüzsüzdü beyaz tenliyim zaten Alnım az açıktı şimdiki gibi değildi Millet arkadaş olmak için yanıma geliyordu kızlar davet ediyodu sürekli yanlarına hep ilgi gosteriolardi selam veriyorlardı dersanede ergenlige bir girdik bi anda benler çıktı ne ara bilmiom sivilceler leke-izler kaldı yüzun - yüz hatlarının şekil degistirmeside çabası ...

Bazen düşünüyorum Allah neden böle yarattı ben hayatımda kimsenin tipiyle zor durumuyla birkere olsun dalga gecmedim kalbini kirdiklariminda gidip özür diledim affettirdim kendimi Gerçekten inancımı kaybettim artık Eskiden cumaya giderdim hatta gitmeyen arkları bile teşvik ederdim artık ben gitmiyorum bile onlar gelsene diyor.
    Şuan 17 yaşındayım 3 ay sonra 18'e giricem yasitlarima bakıyorum kızlar- erkekler güzeller egleniyorlar millet sevgilisiyle, arkadaşlarıyla geziyor ben tek başıma yapayalnızım

Üni düşünmüyorum ordada millet kizlarla eglenirken gezerken ben yalnız olucam
    19-20 de sivilce izleri gecermi sakallar çıkar bi nebze iyi hissedirmiyim onuda bilmiyorum Pc de vaktim geçiyor Tek başarılı olduğum zevk alabildigim şu hayattan bu Okul-Dersler desen bu sene berbat son sınıf sınıfta kalacam galiba hiç isteğim yok
    Pc iyi güzel unutturuyor bazı şeyleri zevkli mutlu oluo ama insanin ici hep bi buruk kalior be abi Ama İsin özü Tip bu hayatta herşeydir öğrendiğim değişmeyecek tek gerçek
    Bunları yazmamin amaci icimi dokmek ve bu sorunların birazı bile sizde yokken ağlamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Cevabı vermişsin zaten bu sorunların birazı sizde yokken ağlamayın diyerek millet neler yaşıyor sen bunlara sorun diye yazmışsın olay klasik dh ergen konusuna bağlanıyor ''KIZLAR'' başka birşey yok sanki 30 çocukla ortada kalmış gibi konuşmuşsun boş konu kilit.

Tabi sen yasamadidigin icin anlayamassın
    İlerde herkez evlenirken sende varmı birşeyler deyince bile gözlerim dolucak
    Tabi ordan sorunmu bu demek kolay
    Ne olması gerekiyordu sorun olması için
    Banned
    quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

erkeğin çirkini güzeli olmaz kardeş, erkekde karakter önemlidir.Kusura bakma ama sen bu kafayla brad pitt de olsan kız bulamazsın.

1 - Bu çocukla yasımız ayni taniyom onu
    Benden yakışıklı o çocuk benden iyi

2 - O Kız para var diye onunla birlikde yani biri param için sevicekse onuda istemem

Karekter derken kardeş karekterim cok iyidir hiç bi faydasını görmedim
    Mesela Kivancin karekteri iyi benimde onumu seçerler benimi Tabiki onu
    Yapay Zekanın Yanıtı

Ağır Tipsizim - Çirkinim Diyenlere Gelsin

"Çirkinim" düşüncesi, özellikle gençlerde yaygın bir kaygı kaynağıdır. "16 yaşındayım çok çirkinim" veya "15 yaşındayım çok çirkinim" gibi ifadeler, öz güvenin düşmesine ve sosyal kaygıya yol açabilir.

Çekiciliğin tamamen öznel bir kavram olduğunu unutmamak gerekir. Başkalarının algıladığı fiziksel özellikler, senin gerçek değerini yansıtmaz. "Çok çirkinim" demek yerine, kendine odaklanmalı ve güçlü yönlerini geliştirmeye çalışmalısın.

Çekicilik, yalnızca fiziksel görünüşle ölçülmez. Kişilik, zeka ve iyi kalplilik gibi özellikler de çekiciliğe katkıda bulunur. Bu nedenle, "çok çirkinim" düşünceleri yerine, olumlu yönlerine odaklanmaya çalış.

Çekiciliği geliştirmenin en iyi yolu, kendine güvenmek ve kendini sevmektir. Kendine iyi bak, sağlıklı beslen ve düzenli egzersiz yap. Kendini güzel hissettiğin kıyafetler giy ve saç ve makyajına özen göster.

Unutma, herkesin fiziksel kusurları vardır. Önemli olan, bunları kabullenmek ve kendini olduğu gibi sevmektir. Başkalarının görüşlerine takılma. Sen eşsiz ve güzelsin.

Kendini "çirkinim" hissediyorsan, bir arkadaşınla veya aile üyenle konuşmaktan çekinme. Onlar sana destek olabilir ve olumsuz düşüncelerinden kurtulmana yardımcı olabilirler.

Son olarak, çirkinlik geçicidir. Yaşlandıkça, fiziksel görünümün değişebilir. Ancak kişiliğin ve karakterin her zaman aynı kalacaktır. Bu nedenle, "çok çirkinim utanıyorum" gibi düşünceler yerine, geleceğine odaklan ve kendini kabul etmeyi öğren.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cevabı vermişsin zaten bu sorunların birazı sizde yokken ağlamayın diyerek millet neler yaşıyor sen bunlara sorun diye yazmışsın olay klasik dh ergen konusuna bağlanıyor ''KIZLAR'' başka birşey yok sanki 30 çocukla ortada kalmış gibi konuşmuşsun boş konu kilit.
  • O kadar ugrascana kes kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Cevabı vermişsin zaten bu sorunların birazı sizde yokken ağlamayın diyerek millet neler yaşıyor sen bunlara sorun diye yazmışsın olay klasik dh ergen konusuna bağlanıyor ''KIZLAR'' başka birşey yok sanki 30 çocukla ortada kalmış gibi konuşmuşsun boş konu kilit.

Tabi sen yasamadidigin icin anlayamassın
    İlerde herkez evlenirken sende varmı birşeyler deyince bile gözlerim dolucak
    Tabi ordan sorunmu bu demek kolay
    Ne olması gerekiyordu sorun olması için
    Banned

• Paran olsa hiçbirşeyi kafaya takmazsin emin ol 1.70 boyda kısa değil duruşuna dikkat edersen
  • nerdeyse aynıyız.alın olayı yok bir tek.yüzümde değilde sırtımda doğum lekesi var.ben de 1 73'üm :D diğer tüm özellikle aynı.Sivilce olmayabilir bir de o kadar.
  • Saçma sapan seyleri kafaya takiyorsunuz ya. Kizlar kizlar kizlar olmasa ne olur arkadasim ? Yalniz ol sen de kendini gelistir burada konu açacağına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok çirkinim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızlar umrumda bile değil zaten aynaya bakamiyorum kendimi begenemiyorum barışık olamiyorum ben kendimi mutlu hissetsem hiç kiz filan düşünmem zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

Kızlar umrumda bile değil zaten aynaya bakamiyorum kendimi begenemiyorum barışık olamiyorum ben kendimi mutlu hissetsem hiç kiz filan düşünmem zaten

yasitlarima bakıyorum kızlar- erkekler güzeller egleniyorlar millet sevgilisiyle, arkadaşlarıyla geziyor ben tek başıma yapayalnızım

erkeklerle mi ilgileniyorsun yoksa?
  • Yakışıklı - Güzel Sevgilisiyle mutlu mesut yaşıyo

Tip çok da onemli digil hatta hic değil demesi kolay

Kız begenirken bile güzelini istiyorsunuz en basitinden pazarda meyve alirken bile çürük meyveleri kimse almıyor

İnsanların çoğu böle kardeşim dalga geçiyorlar ,alay ediyorlar insanın isteristemez psikokojisi bozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Kızlar umrumda bile değil zaten aynaya bakamiyorum kendimi begenemiyorum barışık olamiyorum ben kendimi mutlu hissetsem hiç kiz filan düşünmem zaten

yasitlarima bakıyorum kızlar- erkekler güzeller egleniyorlar millet sevgilisiyle, arkadaşlarıyla geziyor ben tek başıma yapayalnızım

erkeklerle mi ilgileniyorsun yoksa?

Kimse istemezki beni zenginde digilim tam bi kayıp vaka :)

• erkeğin çirkini güzeli olmaz kardeş, erkekde karakter önemlidir.Kusura bakma ama sen bu kafayla brad pitt de olsan kız bulamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Paran olsa hiçbirşeyi kafaya takmazsin emin ol 1.70 boyda kısa değil duruşuna dikkat edersen

Dedigin doğru Para ve zaman herseyin ilacidir derler :)

Para olsa tipi bile bir nebze degistirirdim (burun estetigi filan, vb)

Para olsa zevkli bi hayat surerdik kafaya takmazdik belkide

• Kendine gel olm ya. Herkesi mükemmel mi sanıyorsun? neymiş tipim yok diye üniversiteye gitmeyecekmiş. Üniversiteye kız için mi gidilir ? Aklını başına al yaşama zamanı, dans etme zamanı onu demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: questioner

Kendine gel olm ya. Herkesi mükemmel mi sanıyorsun? neymiş tipim yok diye üniversiteye gitmeyecekmiş. Üniversiteye kız için mi gidilir ? Aklını başına al yaşama zamanı, dans etme zamanı onu demek istedim.

Aauuuuuuu tü manyak herif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

erkeğin çirkini güzeli olmaz kardeş, erkekde karakter önemlidir.Kusura bakma ama sen bu kafayla brad pitt de olsan kız bulamazsın.

1 - Bu çocukla yasımız ayni taniyom onu
    Benden yakışıklı o çocuk benden iyi

2 - O Kız para var diye onunla birlikde yani biri param için sevicekse onuda istemem

Karekter derken kardeş karekterim cok iyidir hiç bi faydasını görmedim
    Mesela Kivancin karekteri iyi benimde onumu seçerler benimi Tabiki onu

• No SS no güven

• quote:

Orijinalden alıntı: questioner

Kendine gel olm ya. Herkesi mükemmel mi sanıyorsun? neymiş tipim yok diye üniversiteye gitmeyecekmiş. Üniversiteye kız için mi gidilir ? Aklını başına al yaşama zamanı, dans etme zamanı onu demek istedim.

Millet sevgilisi arkadaşlariyla eylenirken ben nabicam yalnız başıma lise hayatı bile böle geçmezken uni nasil geçer dusunmek bile istemiyorum zaten hiç evlenemicem hayatım boyunca

• quote:

Orijinalden alıntı: SümüğüKulağındanAkanAdam

No SS no güven

Buraya koymakdan utanıyorum sizden digil kendimden utanıyorum yanlış anlama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SümüğüKulağındanAkanAdam

No SS no güven

Buraya koymakdan utanıyorum sizden digil kendimden utanıyorum yanlış anlama

Tipinle barışık yaşamazsan mutlu olamazsın. Çirkinim diyenlere gelsin yazmışsın tipini görmüyoz. Pm at en azından

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.