Şimdi Ara

Ağır psikotik ilaçlar hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilinen en ağır psikotik ilaç Leponex. Normalde yüksek dozları ağır şizofrenler için kullanılıyor ve yüksek oranda iyileşme gösterebilen tek ilaç ama bunun karşılığında vücudun tüm savunma sistemini zayıflatıyor. Her neyse, benim halüsinasyon, yani olmayan görüntüler görmek veya gaipten sesler duymak duymak gibi bir durumum yok, hakeza melekler aracılığıyla bir tanrıyla konuştuğumu da iddia etmiyorum. Elbette farklı hastalıklarım var ama içinde "şizo..." ile başlayan hiçbir hastalığım yok. Her neyse, bana bu ilacı verdiler. En düşük dozda başladım, hatta daha az dozda başladım (Kırıyorduk) ve buna rağmen çok kötü oluyordum. En düşük dozun bir üstüne çıktığımda ise savunma sistemim zarar görmeye başladı, ayrıca geri boşalma sorunu yaşadım. (İdrar kesesine kaçıyordu) Örneğin ne kadar sıcak olursa olsun üşüyordum ve buna rağmen deli gibi ter akıtıyordum. Ben de bu ilacı bıraktım, ilk önce annemle konuştum, sonra psikiyatr da onay verince geri dönüşsüz olarak bıraktım. Bende kullanım amacı dengesiz duygu durumu içindi.

Yani, şunu söyleyeyim, eğer gerçekten aşırı hasta değilseniz, lütfen, ağır ilaçlar kullanmayın. Sürekli terapi görün vesaire, ilaç alacaksanız bir şekilde yan etkisi vesaire en düşük ilacı bulun ve eğer yolunuz bir gün Leponex'e düşerse, akli dengeniz tamamen kaybolmadıysa (Bu yazıyı dahi anlayamazsınız gerçi) sakın ola kullanmayın.

Not: Kullandığım ilaç sayısı 3'e indi, bir yan etkilerini görmüyorum, bu yüzden devam edeceğim ve bence bu ilaçlar yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sana şizofren derken haklıydım
  • Kayra sen misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uber Super

quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

sana şizofren derken haklıydım

Kesin canım, bu konu uzmanlık alanın, bu konu üzerine ihtisas yaptın. Dediğim gibi, tek yumruğumda seni felç bırakabilirim. Sandığın kadar yavaş değilim, tek başına ve emanetsiz geleceksen boş bir yer ayarlayabilirim, kozumuzu paylaşırız.

senin hastalığını anlamak için bu konu üzerinde uzmanlaşmış olmaya gerek yok, herkes senin bir çeşit ruh hastalığın oluğunu anlayabilir ki bunu kendin söylüyorsun zaten.
  • geçen sene bu dönemler bende kötüydüm kayra
    ama düzeldi senin durumun daha ciddi gözüküyor forumdan okuduklarımız kadarıyla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sana şizofren derken haklıydım

Kesin canım, bu konu uzmanlık alanın, bu konu üzerine ihtisas yaptın. Dediğim gibi, tek yumruğumda seni felç bırakabilirim. Sandığın kadar yavaş değilim, tek başına ve emanetsiz geleceksen boş bir yer ayarlayabilirim, kozumuzu paylaşırız.

senin hastalığını anlamak için bu konu üzerinde uzmanlaşmış olmaya gerek yok, herkes senin bir çeşit ruh hastalığın oluğunu anlayabilir ki bunu kendin söylüyorsun zaten.

Bak yukarıda senin gibiler için bir şeyler yazdım, bir hastalığı olan herkes şizofren değildir diye. Bu arada son 5 yılda tekniğimi bayağı bayağı geliştirdim. Yani sen bana vurmaya kalktığın gibi kolunu parçalayabilirim. Hani sürekli o eski salak videomu koyuyorsunuz ya, bilin istedim.

kardeşim neden sürekli seni döverim, seni parçalarım diyosun :DDDDDD noldu kuyruk acın mı var? biri seni iyi benzetmiş ki dövecek birilerini arıyorsun anlaşılan. ama dikkat et bi gün bu dediklerin bi yerinden çıkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

geçen sene bu dönemler bende kötüydüm kayra
    ama düzeldi senin durumun daha ciddi gözüküyor forumdan okuduklarımız kadarıyla

Affektif bozukluk. Duygu durum bozukluğu var. Çok çabuk parlayabiliyorum veya birden hissizleşebiliyorum. Duygusal bir hastalık benimki. Bunun dışında OKB vardı, artık varsa bile fark etmiyorum. Derealizasyon dene bir hastalık var, halen bende olduğundan emin değilim ama bazen böyle ayaktayken uykuda gibi hissediyorum, çok sürmüyor. Varsa bile düşük dozda var. Bunun dışında başka bir hastalığım yok, en azından ben bilmiyorum, tek tanı konuldu zaten, Affektif Bozukluk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam psikoza girdiniz mi hiç kendinizi dünyanın en güçlüsü sanıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

hocam psikoza girdiniz mi hiç kendinizi dünyanın en güçlüsü sanıyor musunuz ?

Ha ha, o videoyu halen ciddiye alan kaldı mı? Merak etme, dünyanın en güçlüsü olmadığımı biliyorum, hatta yarısından daha güçsüz olduğumu da biliyorum. Bileğim görece iyi ama o da sürekli çalışmadan bana bir şey katmayacak, bunu da biliyorum. Tekniğimde de yeterince kusur var, biliyorum, eskiden daha da kusurluydu, bunu da biliyorum.

Yeterli mi?

• quote:

quote:

Ha ha, o videoyu halen ciddiye alan kaldı mı? Merak etme, dünyanın en güçlüsü olmadığımı biliyorum, hatta yarısından daha güçsüz olduğumu da biliyorum. Bileğim görece iyi ama o da sürekli çalışmadan bana bir şey katmayacak, bunu da biliyorum. Tekniğimde de yeterince kusur var, biliyorum, eskiden daha da kusurluydu, bunu da biliyorum.

Yeterli mi?

yetti hocam bende de yaygın anksiyete var Derealizasyon vardı hala var mı bilmiyorum normal gibiyim yok heralde. manik olmak nasıl bir şey güzel hissettiriyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

Yeterli mi?

yetti hocam bende de yaygın anksiyete var Derealizasyon vardı hala var mı bilmiyorum normal gibiyim yok heralde. manik olmak nasıl bir şey güzel hissettiriyor mu ?

Evet, ben biraz umarsız biriyim, okulda dans ettiğim de oluyor, görenler tuhaf karşılıyor, bazen omuz atıyorum. Yani, evet, dengesizlik var. :D Bunun dışında Derealizasyondan ben de emin değilim, doktorum fark edilecek düzeyde olsaydı anlardık dedi. :)

• Katılıyorum.Psikolojik ilaçların sizi düzelteceğini sanıyorsunuz daha kötü yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.