Şimdi Ara

Ağır Metalleri vücuttan atmak; özellikle Cıva.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
27.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vücuda giren Ağır Metallerin dışarı atılması için biraz araştırma yaptım ama yeterince bilgiye ulaşamadım. Chlorella(Tatlı Su Yosunu) adında bir kapsül buldum. Düzenli kullanıldığında böyle bir fayda gösteriyormuş ancak bir kutusu yaklaşık 60TL. Daha ekonomik yollardan bu işi nasıl yapabilirim diye araştırırken Elma ve Maydonozun böyle bir özelliğe sahip olduğunu öğrendim. Sizlerin de bu konuda bildiği birşeyler vardır diye düşündüm ve paylaşımlarınız bekliyorum.

Ağır Metalleri vücuttan atmak; özellikle Cıva.

• Bentonit Kilinin de faydası olduğuna dair bazı makalelere rastladım ancak bu konuda yeterince bilgiye ve yoruma ulaşamadım. Kullanan var mı acabâ?
  • sanırım önce kan testi yaptırmak gerekiyor böyle bir birikim olup olmadığını anlamak için. siz baktırmış mıydınız bilmiyorum.

MADDE VE AĞIR METAL BİRİKİM TESTİNDE NELERE BAKILIR?

aliminyum,
    civa,
    formaldehit,
    nikel,
    bakır,
    kurşun,
    paladyum,
    gümüş,
    teflon,
    kadmiyum,
    Amalgam

Civa ;

Alındığı kaynaklar: Hava kirliliği,piller,kozmetik ürünler, amalgam dolgular, cıvalı diüretikler, elektrikli aletler,patlayıcılar,böcek ve mantar öldürücüler, floresan lambalar, bazı balıklar, madencilik, boyalar, tarım ileçları, petrol ürünleri, musluk suyu.

Hedef organlar : Beynin iştah ve acı merkezleri,hücre zarları, böbrekler, sinir sistemi.

Zehirlenme belirtileri : Doğuştan ya da çocuklukta ortaya çıkan sinir sistemi ve fiziksel gelişim bozuklukları, kansızlık, iştahsızlık, anksiyete, körlük, kolit, depresyon, dermatitler. Çiğneme ve yutma güçlükleri,baş dönmeleri,duygusal dengesizlikler, yorgunluk, ateş, hallüzinasyonlar, baş ağrısı, duyma kaybı, yüksek tansiyon, uyku problemleri,böbrek hasarı veya fonksiyon bozukluğu,tad ve koku almama problemleri,hafıza kaybı,kas koordinasyonu kaybı, ağızda metalik tad, uyuşma hissi, psikozlar, el titremeleri, görme bozuklukları, vücut zayıflığı, kilo kaybı.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelostempire -- 18 Kasım 2013; 18:35:59 >

• Bilgiler için teşekkür ederim. Test yaptırmadım, test için Endokrinoloji bölümüne gidip ağır metal testi yaptırmak gerekiyormuş, üşendim. Ama dolgularımı söktürmüştüm, büyük ihtimalle dolgular sökülürken ağız içinde kalan bazı şeyleri ister istemez yutmuşumdur. Öyle ya da böyle bir temizlik yapmak gerekecek idi. Kalsiyum Bentonit Kili sipariş ettim, elime ulaştı ve kullanmaya başladım. Cıvanın vücudumdan atılmasında yararı olur diye umuyorum...
  • Bentonit kili kullandiktan sonra sagliginizda herhangi bir degisim gordunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaRaSSS K kullanıcısına yanıt
    Hiçbir işe yaramadı.
  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    http://beslenmebulteni.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=1939&hilit=metal
    NDF plus diye bi ilaç varmış o ağır metalleri vücuttan temizliyormuş..
    Sen beslenme bülteni sitesine giri ıtizm diyetine filan bak çünkü otizimdede ağır metallerin vücuttan uzaklaştırılması çok önemli..
    Bazı neslenme şekilleri var (taş devri diyeti , karatay diyeti , gaps diyeti vs..) sen bunları uygularsan vücuttaki bir çok sorun gider buna ağır metaller dahil.
    Söylediğim gibi BESLENME BÜLTENİ sitesine her konuyu okuyup araştır çünkü böylece ağır metal filan bir çok istenmeyen durumdan bu sitedeki makaleleri okuyarak giderebilirsin...
    Bu sitedeki bazı bilgiler çoğu doktorun söylediğiyle uyuşmayabilir ama sen her makaleyi araştır özellikle ağır metaller için dşyetleri uygula...
    Bu sitenin formunada istiyorsan baya bak yani birşeyler öğrenmek istiyorsan zaman ayır burdaki yazılara çünkğ yazılar makaleler filan uzun gelebilir ama
    SAĞLIK İÇİN HERŞEY DEĞER:::::::

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • madmahmutd kullanıcısına yanıt
    Konu artık benim için güncel değil. Çok sıkıldım, artık birşey denemek istemiyorum...

İlginiz için teşekkür ederim, sağolun...
    Nasil oldun agir metal testi yaptirdin mi
    Neler kullandin

• Ayniyim. Test yaptirmadim, yaptirmayi dusunmuyorum...

Neyden dolayi vucudunda bu madde olabilecegini dusunuyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yil once askerde bol radyasyon yayan radar kullanmistim ve dislerimde amalgam dolgu vardi.

• vücuttan nasıl atılır çok önemli
  • Amalgami sokturmek ise yaramadimi ne gibi sikintilariniz vardi ? Bende sokturmeyi dusunuyorum ama terettuteyim bi amalgam muhabbetidir gidiyor

• B0Z00 B kullanıcısına yanıt
    Gözlerimde kuruluk vardı.

Hiçbir işe yaramadı. Söktürmeyin, hikâye...
  • Goz kurulugu bendede var ama onunla kisitli degil sikintilarim amalgami kanser ediyor muhabbetidemi hikaye sizce agir metal testi yaptirmismiydiniz

• B0Z00 B kullanıcısına yanıt
    Amalgamın kansere sebebiyet verme ihtimali var mı var. Ama diğer herşeyin de hastalığa sebebiyet verme ihtimali var. Biz bu işin içinden çıkamayız. Milyarda bir ihtimal için kalkıp amalgam dolguyu söktürmeye gerek yok. Ben böyle bir aptallık yaptım. Sapasağlam dişlerimi mahvettim.

Metal testi yaptırmamıştım.
  • Sonradan metal testi yaptirdinizmi hic , ben ilk metal testi yaptiriyim ozaman goz kurulugu a vitamini eksikliginden yapiyor goz kanallari tikali degilse. Kactane amalgam dolgunuz vardi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0Z00 -- 19 Ocak 2016; 9:20:50 >
  • yıllar öncesinden bu konuları araştırıp sıkılıp bırakmış

bence cosmos 6 .bölümde doğada heryerde kurşun var denince moralim bozulmuştu

vücüttan atmanın yollarını araştırıyorum
  • Ton balığı da çok cıva içerir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.