Şimdi Ara

Ağır Metalleri vücuttan atmak; özellikle Cıva. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
27.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BEntonit kili aktifleştirmen lazım birde %90 montromil olmalı aktifleştirmek için limon tuzlu su elma sirkesi lazım jel olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Bentonit Kilinin de faydası olduğuna dair bazı makalelere rastladım ancak bu konuda yeterince bilgiye ve yoruma ulaşamadım. Kullanan var mı acabâ?
    Sıvı bentonit önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 25 Kasım 2018; 0:52:29 >
  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    test yaptırdın mı diyoruz yok işe yaradı mı diyoruz yok ?? ne bekliyosun yaptığının sabahı uyanacaksın ve steroid etkisinde gibi hissetmeyi mi?
  • börtecine16 B kullanıcısına yanıt
    Lütfen mesaj atarken beyninizi yanınızda taşıyınız. Teşekkürler...
  • fatihanilerdivanli kullanıcısına yanıt
    Hocam aktifleştirme olayını açar mısınız biraz? Ben de kullanmak istiyorum Bentonit kili. Aşağıdaki ürünü satın alıp direk kullanmayı düşünüyordum. O şekilde kullansak eksik mi yapmış oluruz birşeyleri?

m.n11.com
    1adet Medikil Zengin Montmorillonit Bentonit Kil Solüsyon Sıvı - n11.com
    https://m.n11.com/1adet-medikil-zengin-montmorillonit-bentonit-kil-solusyon-sivi-P209228598

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rogerfederer1

Hocam aktifleştirme olayını açar mısınız biraz? Ben de kullanmak istiyorum Bentonit kili. Aşağıdaki ürünü satın alıp direk kullanmayı düşünüyordum. O şekilde kullansak eksik mi yapmış oluruz birşeyleri?

https://m.n11.com/1adet-medikil-zengin-montmorillonit-bentonit-kil-solusyon-sivi-P209228598
    o alacağınız ürün aktifleşmiş ürün zatem bem toz olanlar için söylemiştim bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihanilerdivanli

o alacağınız ürün aktifleşmiş ürün zatem bem toz olanlar için söylemiştim bunu

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için alacağım kısmetse ramazan bitince

• ibrahim saracoğlunun söylemesine göre kişniş ağır metal detoksunda çok etkiliymiş buna benzer detoksları ümit aktaş ta söylüyor nasıl yapıldığına dair videolarıda mevcut , amalgam dolguya gelince kesinlikle uzak durulmalı sayısız birçok hastalığın sebebi üstelik bir çoğuda kronik tıbben bir çoğunun neden olduğu bilinmeyen hastalıklar
  • güzel konu forumda bilgili arkadaşlar görmek güzel

• Kirlenen deniz ve göller nedeniyle balıklar ve su ürünlerinde ağır metaller oluyor. Şebeke suyundada tehlike var. Çıplak elle dokunduğumuz metal, plastik gibi şeylerden de vücudumuza giriyor bu zararlı maddeler. Kısacası sağlıklı kalmak baya zorlaştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.